Monica

ایجاد لینک کوتاه مطلب ( سفارشی )

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ، وقت بخیر

من برای ایجاد لینک کوتاه اومدم از تابع خوده لینک کوتاه استفاده کردم ولی پایین مطلب ی نوشته اومد که حاوی لینک بود ، قطعا توو فایل ترجمه اینکار انجام شده ،من اگر بخوام لینک کوتاه مطالبم به این صورت بشه امکانش هست ؟؟

http://www.perspolisred.com/484

یعنی ? و p و = حذف بشه ، امکانش هست ؟؟؟ توو یکی از سایت ها دیدم این مورد ولی راهش رو بهم نگفتن ،،، ممنون میشم راهنماییم کنید ...

ویرایش شده در توسط nazanin123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از چه تابعی برای لینک کوتاه استفاده کردین؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از چه تابعی برای لینک کوتاه استفاده کردین؟

سلام و وقت بخیر

از تابع زیر استفاده کردم


<?php the_shortlink(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

برای این کار ها راه زیاده یکیش این کد:


<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) . get_the_ID(); ?>

که البته بعدا باید از REWRITE RULES ها برای ترجمه و تبدیل آدرس استفاده کنید.....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

برای این کار ها راه زیاده یکیش این کد:


<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) . get_the_ID(); ?>

که البته بعدا باید از REWRITE RULES ها برای ترجمه و تبدیل آدرس استفاده کنید.....

سلام ، ممنون ، ولی اینکه چجوری =p? که دقیقا بعد از آدرس صفحه اصلی میاد رو چجوری حذف کنم ، با کدی که شما دادین لینک کوتاهی که تولید میشه میخوره به 404 ، =p? رو چجوری از لینک کوتاه مطالبم حذف کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

کد زیر را در فایل htaccess موجود در ریشه سایت کپی کنید تا باعث ریرایت شدن آدرس تولیدی به آدرس قابل درک برای وردپرس شود:


RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/([0-9]+)$
RewriteRule ^(.*)$ http://wp.local/?p=%1 [L]

فراموش کردم بگم به جای wp.local هم آدرس خودتونو بنویسید.

ویرایش شده در توسط Shakhi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه توضیح هم من به پاسخ دوستمون اضافه کنم

این رو در نظر داشته باشید از هر طریقی که اینکار رو انجام بدید چون اینکار در واقع باعث ایجاد دو نوع پیوند یکتا برای سایتتون می شه، با بالا رفتن ترافیک سایت ممکنه استفاده بالای منابع برای سایتتون مشکل درست کنه در حالیکه توی اون شرایط دیگه نمی تونید به راحتی کد رو حذف کنید و به حالت فعلی برگردید چون گوگل از اون پیوندها هم ایندکس درست کرده و ایندکس هاش به 404 می خورند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه توضیح هم من به پاسخ دوستمون اضافه کنم

این رو در نظر داشته باشید از هر طریقی که اینکار رو انجام بدید چون اینکار در واقع باعث ایجاد دو نوع پیوند یکتا برای سایتتون می شه، با بالا رفتن ترافیک سایت ممکنه استفاده بالای منابع برای سایتتون مشکل درست کنه در حالیکه توی اون شرایط دیگه نمی تونید به راحتی کد رو حذف کنید و به حالت فعلی برگردید چون گوگل از اون پیوندها هم ایندکس درست کرده و ایندکس هاش به 404 می خورند

ضمن عرض سلام

من متوجه نشدم ، شما میفرمایید شورت لینک.های خوده وردپرس مناسب هستند ( domin.com/?p=123) .... و ایجاد شورت لینک های دلخواه باعث بالارفتن مصرف منابع میشه ؟؟؟ درسته ؟؟؟

اگر اینطوره من دست نزنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن عرض سلام

من متوجه نشدم ، شما میفرمایید شورت لینک.های خوده وردپرس مناسب هستند ( domin.com/?p=123) .... و ایجاد شورت لینک های دلخواه باعث بالارفتن مصرف منابع میشه ؟؟؟ درسته ؟؟؟

اگر اینطوره من دست نزنم

بله مصرف رو بالا می بره حتی تغییر پیوند یکتا هم تو سرعت لود موثره و اگه به ساختار اصلی دست نزنید سایت سریعتر لود می شه گرچه این تغییر سرعت خیلی محسوس نیست

اما اضافه کردن ساختارهای جدید با توجه به اجرای دستور ری دایرکت که باید سرور تحلیل و اجراش کنه در دراز مدت و بالا رفتن ترافیک سایت تاثیر خودش رو نشون می ده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مصرف رو بالا می بره حتی تغییر پیوند یکتا هم تو سرعت لود موثره و اگه به ساختار اصلی دست نزنید سایت سریعتر لود می شه گرچه این تغییر سرعت خیلی محسوس نیست

اما اضافه کردن ساختارهای جدید با توجه به اجرای دستور ری دایرکت که باید سرور تحلیل و اجراش کنه در دراز مدت و بالا رفتن ترافیک سایت تاثیر خودش رو نشون می ده

متشکرم ، باتوجه به مسائل مذکور از طرف شما از لینک کوتاه پیش فرض وردپرس استفاده میکنیم ،

چجوری این لینک کوتاه رو در singl فراخوانی کنیم ؟؟؟ توو نت راه های مختلفی مطرح شده که بعضا عجیب و.غریب هستن از کد زیر هم کمک میگیرم بصورت لینک فارسی ظاهر میشه ( لینک کوتاه نوشته )


<?php the_shortlink(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترین کدش


<?php bloginfo('url');?>/?p=<?php the_ID();?>

بگذارید داخل حلقه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری