koroush

متصل کردن دیتابیس به اسکریپت پس از تغییر هاستینگ

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت شما

بنده به تازگی هاستینگ سایتی را تغییر دادم .

هاستینگ جدید بعد از انتقال فایل اعلام کرد که شما باید دیتابیس ها رو به اسکریپت متصل کنید.

بنده هم بهشون گفتم این فایل ها در هاست قبلی به راحتی کار می کردند آیا با انتقال فایل اتصالات می پره؟ پاسخ دادن که بله.

دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنن.

می خوام این کار رو خودم انجام بدم.

قابل ذکر هستش که ما از هاست ویندوز 2012 استفاده می کنیم و در هاستمون هم پاسگاه داده my sql داریم و هم پایگاه داده access 2003 داریم.

یعنی هم php کار شده و هم asp

با احترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیحات بیشتر بدید که اسکریپت شما به چه زبانی هست از چه بانکی استفاده میکنه

معمولا برای اتصال توابع کار با پایگاه داده باید یک کانکشن استرینگ ایجاد کرد که شامل ادرس سرور بانک ونام کاربری و رمز عبور بانک-اسم دیتابیس بانک میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیحات بیشتر بدید که اسکریپت شما به چه زبانی هست از چه بانکی استفاده میکنه

معمولا برای اتصال توابع کار با پایگاه داده باید یک کانکشن استرینگ ایجاد کرد که شامل ادرس سرور بانک ونام کاربری و رمز عبور بانک-اسم دیتابیس بانک میشه

با سلام خدمت شما

دو سایت در یک هاست طراحی شده است.

سایت قدیم با استفاده از ASP به پایگاه داده ACCESS 2003 متصل شده است.

سایت جدید با استفاده از PHP به پایگاه داده MY SQL متصل شده است.

هاستینگ جدید اعلام کرده که در هر رو باید اسکریپت به دیتابیس متصل بشه.

انجام عمل اتصال کار سختی هست؟

خودم می تونم انجام یدم؟

با احترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت شما 

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن.

با احترام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اتصال به دیتابیس نیاز به کانکشن استرینگ هست که یه سری اطلاعات میگیره مثلا

ادرس سرور

نام کاربری

رمز عبور

اسم بانک

با این اصلاعات اسکریپت شما به به بانک اطلاعاتی متصل میشه

این اطلاعات میتونه تا فایل webconfig یا config.php قرار بگیره که شما با تغییر این مقادیر به مقادیر جدید میتونین اسکریپتتونو راه بندازین

مثلا اطلاعات اتصال وردپرس تو فایل wp_config.php تو روت هست


 

/** The name of the database for WordPress */
//نام بانک
define('DB_NAME', 'wordpress');
//نام کاربری
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'root');
//رمز عبور
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', '123450');
//ادرس سرور یا ایپی
/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط Selno
      سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم که هیچ جوره حل نمیشه 
      یه پلاگین به اسم تایتان فریمورک دارم که برای قالب اپشن پنل میسازه ولی تو بخش داینامیک سازی استایل ها گیر کردم برای مثال میخوام کاربر رنگ سایت رو انتخاب کنه اما چجوری میتونم متغیر php  رو داخل استایل قرار بدم که اجرا بشه ؟ اگه میشه با مثال توضیح بدید چون چنتا راه حل دیدم اما مشکلم رو حل نکرد
    • توسط soma
      سلام دوستان و اساتید 
      من خیلی تازه کارم توی php و برای بخش های زیادی نیاز به راهنمایی واضح تر از تمام آموزشهایی که وجود داره دارم  لطفا دریغ نکنید و راهنمایی کنید 
      اول از همه درباره تابع is_array و in_array سوال دارم ، چطور از این توابع برای دریافت و ارسال اطلاعات برای یک چک باکس استفاده کنم 
      به عنوان مثال تفسیر کد زیر به چه صورت هست
      <?php $name_check_box = isset($name_is_mohem) ? $my_code_name_is_mohem : ''; $name_check_box = ' <div class="checkbox-class">' $my_code_opt_array = array( 'std' => $name_check_box, 'cust_id' => 'mycodeId', 'cust_name' => 'my_code_name_is_mohem[]', 'cust_type' => 'checkbox', 'classes' => '', 'return' => true, 'extra_atr' => (is_array($my_code_name_is_mohem) && in_array($name_check_box , $my_code_name_is_mohem) ? ' checked="checked"' : ''), ); $name_check_box .= $my_code_form_fields->my_code_form($my_code_opt_array); $name_check_box .= '<label class="mycodclass">' . my_code_srt('my_code_name_is_mohem') . '</label> </div>'; ?>