• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Anisi

درخواست راهنمایی در مورد تبدیل قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان و متخصصان!

من اولین بارم هست که یک psd رو به html+css تبدیل می کنم و چون هدفم یادگیری هست هر بار که تبدیل کردم اینجا قرار میدم و از دوستان نشرخواهی می کنم و اشکالات رو می پیرسم. امیدوارم چیزی یاد بگیرم.

خوب همونطور که گفتم این اولین قالبمه که تبدیل کردم:

http://trainbit.com/files/5884499884/first.zip

ممنون میشم راهنماییم کنید اشکالات کار کجاست و یا برای بهینه و استاندارد شدن چه چیزهایی رو باید تغییر بدم؟

برای نمونه من چند سوال می پرسم امیدوارم دوستان تنها به پاسخ به این سوالات اکتفا نکنن و مشکلات و مسائل دیگه ای رو هم مطرح کنن.

1- چندتا اشکال از نظر استاندار w3 داره که مطرح می کنم و ممنون میشم راهنمایی کنید چطور رفعش کنم:

  • قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟
  • قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟! majidonline_confused.gif
  • قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟
  • قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

من برای چارچوب بندی کلی صفحه و قرار گرفتن اون در وسط و ثابت بودن اندازه، یک بلوک ساختم با آی دی wrapper که خصوصیاتش دربالا مشخص هست و سایدبار چپ را از لوگو تا IN THE SPOTLIGHT گرفتم با خاصیت position: absolute و بالا و پایین و ... رو مقدار دادم و یک بلوک هم برای محتوای صفحه در سمت راست با id content و همینطور برای هدر، اسلاید شو و ... . این کارام درست بوده یا بهتر میشده انجام داد؟

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

4- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش هدر و فوتر با استفاده از این خاصیت اصلا عکسش نشون داده نشد (که فکر کنم به خاطر استفاده از خاصیت inline هست! نه؟!) و توی بخش services هم چسبید به بالای پاراگراف و نتونستم وسط تنظیمش کنم و منم هم توی فوتر بین هر تگ li یک کاراکتر | قرار دادم (که یکی از خطاهای w3 به همین دلیل هست) و برای هدر و services هم از خاصیت background-image استفاده کردم. کارم درست بوده یا با همون لیست هم میشه این کارارو کرد؟

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

ممنون که علاوه بر اشکالات بالا، اشکالات دیبگه رو هم گوشزد می کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟!

تگ span رو تست کنید

قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

از خاصیت margin استفاده کنید.

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش.......

مورد سوم رو دوباره بخونید. از خاصیت border استفاده کنید.

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

بیشتر سلیقه ایی هست.

بهتره شما پوسته رو جایی آپلود کنید تا بتونیم آنلاین بررسی کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از وقتی که می گذارید.

اینم از قالب

http://www.futuregate.ir/biz/

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

post-849-0-57109500-1353710758.png

تگ span رو تست کنید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

document type does not allow element "span" here; assuming missing "li" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

document type does not allow element "li" here; missing one of "ul", "ol", "menu", "dir" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

end tag for "li" omitted, but OMITTAG NO was specified [XHTML 1.0 Transitional]

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

از خاصیت margin...

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

post-849-0-57109500-1353710758.png

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جسارتا براي استفاده از دكمه read more از اين كد هم ميشه استفاده كرد :

<div class="button"><a href="#">read more</a></div>

اميدوارم مشكل نداشته باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما

ولی با این کار لینک فقط به متن داده میشه نه به کل div

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

padding رو فراموش کردید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

نباید خطا بگیره. چون هر دو اینلاین هستن.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

درسته برای عکس نمیشه.

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

چون در حالت اینلاین دیگه لیستی نیست که عکسش بیاد

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

خوب این همیشه با br انجام میشه.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

هر راهی که به بدنه و استاندارد بودن لطمه نزنه مشکلی نداره

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

چون باید بهش پهنا هم بدید ولی با توجه به نوع پوسته از خاصیت absolute استفاده نکنید.

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم