Anisi

درخواست راهنمایی در مورد تبدیل قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان و متخصصان!

من اولین بارم هست که یک psd رو به html+css تبدیل می کنم و چون هدفم یادگیری هست هر بار که تبدیل کردم اینجا قرار میدم و از دوستان نشرخواهی می کنم و اشکالات رو می پیرسم. امیدوارم چیزی یاد بگیرم.

خوب همونطور که گفتم این اولین قالبمه که تبدیل کردم:

http://trainbit.com/files/5884499884/first.zip

ممنون میشم راهنماییم کنید اشکالات کار کجاست و یا برای بهینه و استاندارد شدن چه چیزهایی رو باید تغییر بدم؟

برای نمونه من چند سوال می پرسم امیدوارم دوستان تنها به پاسخ به این سوالات اکتفا نکنن و مشکلات و مسائل دیگه ای رو هم مطرح کنن.

1- چندتا اشکال از نظر استاندار w3 داره که مطرح می کنم و ممنون میشم راهنمایی کنید چطور رفعش کنم:

  • قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟
  • قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟! majidonline_confused.gif
  • قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟
  • قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

من برای چارچوب بندی کلی صفحه و قرار گرفتن اون در وسط و ثابت بودن اندازه، یک بلوک ساختم با آی دی wrapper که خصوصیاتش دربالا مشخص هست و سایدبار چپ را از لوگو تا IN THE SPOTLIGHT گرفتم با خاصیت position: absolute و بالا و پایین و ... رو مقدار دادم و یک بلوک هم برای محتوای صفحه در سمت راست با id content و همینطور برای هدر، اسلاید شو و ... . این کارام درست بوده یا بهتر میشده انجام داد؟

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

4- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش هدر و فوتر با استفاده از این خاصیت اصلا عکسش نشون داده نشد (که فکر کنم به خاطر استفاده از خاصیت inline هست! نه؟!) و توی بخش services هم چسبید به بالای پاراگراف و نتونستم وسط تنظیمش کنم و منم هم توی فوتر بین هر تگ li یک کاراکتر | قرار دادم (که یکی از خطاهای w3 به همین دلیل هست) و برای هدر و services هم از خاصیت background-image استفاده کردم. کارم درست بوده یا با همون لیست هم میشه این کارارو کرد؟

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

ممنون که علاوه بر اشکالات بالا، اشکالات دیبگه رو هم گوشزد می کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟!

تگ span رو تست کنید

قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

از خاصیت margin استفاده کنید.

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش.......

مورد سوم رو دوباره بخونید. از خاصیت border استفاده کنید.

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

بیشتر سلیقه ایی هست.

بهتره شما پوسته رو جایی آپلود کنید تا بتونیم آنلاین بررسی کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از وقتی که می گذارید.

اینم از قالب

http://www.futuregate.ir/biz/

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

post-849-0-57109500-1353710758.png

تگ span رو تست کنید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

document type does not allow element "span" here; assuming missing "li" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

document type does not allow element "li" here; missing one of "ul", "ol", "menu", "dir" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

end tag for "li" omitted, but OMITTAG NO was specified [XHTML 1.0 Transitional]

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

از خاصیت margin...

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

post-849-0-57109500-1353710758.png

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جسارتا براي استفاده از دكمه read more از اين كد هم ميشه استفاده كرد :

<div class="button"><a href="#">read more</a></div>

اميدوارم مشكل نداشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از شما

ولی با این کار لینک فقط به متن داده میشه نه به کل div

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

padding رو فراموش کردید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

نباید خطا بگیره. چون هر دو اینلاین هستن.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

درسته برای عکس نمیشه.

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

چون در حالت اینلاین دیگه لیستی نیست که عکسش بیاد

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

خوب این همیشه با br انجام میشه.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

هر راهی که به بدنه و استاندارد بودن لطمه نزنه مشکلی نداره

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

چون باید بهش پهنا هم بدید ولی با توجه به نوع پوسته از خاصیت absolute استفاده نکنید.

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

مشکلی نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید