• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Anisi

درخواست راهنمایی در مورد تبدیل قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان و متخصصان!

من اولین بارم هست که یک psd رو به html+css تبدیل می کنم و چون هدفم یادگیری هست هر بار که تبدیل کردم اینجا قرار میدم و از دوستان نشرخواهی می کنم و اشکالات رو می پیرسم. امیدوارم چیزی یاد بگیرم.

خوب همونطور که گفتم این اولین قالبمه که تبدیل کردم:

http://trainbit.com/files/5884499884/first.zip

ممنون میشم راهنماییم کنید اشکالات کار کجاست و یا برای بهینه و استاندارد شدن چه چیزهایی رو باید تغییر بدم؟

برای نمونه من چند سوال می پرسم امیدوارم دوستان تنها به پاسخ به این سوالات اکتفا نکنن و مشکلات و مسائل دیگه ای رو هم مطرح کنن.

1- چندتا اشکال از نظر استاندار w3 داره که مطرح می کنم و ممنون میشم راهنمایی کنید چطور رفعش کنم:

  • قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟
  • قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟! majidonline_confused.gif
  • قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟
  • قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

من برای چارچوب بندی کلی صفحه و قرار گرفتن اون در وسط و ثابت بودن اندازه، یک بلوک ساختم با آی دی wrapper که خصوصیاتش دربالا مشخص هست و سایدبار چپ را از لوگو تا IN THE SPOTLIGHT گرفتم با خاصیت position: absolute و بالا و پایین و ... رو مقدار دادم و یک بلوک هم برای محتوای صفحه در سمت راست با id content و همینطور برای هدر، اسلاید شو و ... . این کارام درست بوده یا بهتر میشده انجام داد؟

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

4- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش هدر و فوتر با استفاده از این خاصیت اصلا عکسش نشون داده نشد (که فکر کنم به خاطر استفاده از خاصیت inline هست! نه؟!) و توی بخش services هم چسبید به بالای پاراگراف و نتونستم وسط تنظیمش کنم و منم هم توی فوتر بین هر تگ li یک کاراکتر | قرار دادم (که یکی از خطاهای w3 به همین دلیل هست) و برای هدر و services هم از خاصیت background-image استفاده کردم. کارم درست بوده یا با همون لیست هم میشه این کارارو کرد؟

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

ممنون که علاوه بر اشکالات بالا، اشکالات دیبگه رو هم گوشزد می کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟!

تگ span رو تست کنید

قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

از خاصیت margin استفاده کنید.

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش.......

مورد سوم رو دوباره بخونید. از خاصیت border استفاده کنید.

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

بیشتر سلیقه ایی هست.

بهتره شما پوسته رو جایی آپلود کنید تا بتونیم آنلاین بررسی کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از وقتی که می گذارید.

اینم از قالب

http://www.futuregate.ir/biz/

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

post-849-0-57109500-1353710758.png

تگ span رو تست کنید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

document type does not allow element "span" here; assuming missing "li" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

document type does not allow element "li" here; missing one of "ul", "ol", "menu", "dir" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

end tag for "li" omitted, but OMITTAG NO was specified [XHTML 1.0 Transitional]

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

از خاصیت margin...

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

post-849-0-57109500-1353710758.png

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جسارتا براي استفاده از دكمه read more از اين كد هم ميشه استفاده كرد :

<div class="button"><a href="#">read more</a></div>

اميدوارم مشكل نداشته باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از شما

ولی با این کار لینک فقط به متن داده میشه نه به کل div

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

padding رو فراموش کردید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

نباید خطا بگیره. چون هر دو اینلاین هستن.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

درسته برای عکس نمیشه.

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

چون در حالت اینلاین دیگه لیستی نیست که عکسش بیاد

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

خوب این همیشه با br انجام میشه.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

هر راهی که به بدنه و استاندارد بودن لطمه نزنه مشکلی نداره

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

چون باید بهش پهنا هم بدید ولی با توجه به نوع پوسته از خاصیت absolute استفاده نکنید.

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .