• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Anisi

درخواست راهنمایی در مورد تبدیل قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان و متخصصان!

من اولین بارم هست که یک psd رو به html+css تبدیل می کنم و چون هدفم یادگیری هست هر بار که تبدیل کردم اینجا قرار میدم و از دوستان نشرخواهی می کنم و اشکالات رو می پیرسم. امیدوارم چیزی یاد بگیرم.

خوب همونطور که گفتم این اولین قالبمه که تبدیل کردم:

http://trainbit.com/files/5884499884/first.zip

ممنون میشم راهنماییم کنید اشکالات کار کجاست و یا برای بهینه و استاندارد شدن چه چیزهایی رو باید تغییر بدم؟

برای نمونه من چند سوال می پرسم امیدوارم دوستان تنها به پاسخ به این سوالات اکتفا نکنن و مشکلات و مسائل دیگه ای رو هم مطرح کنن.

1- چندتا اشکال از نظر استاندار w3 داره که مطرح می کنم و ممنون میشم راهنمایی کنید چطور رفعش کنم:

  • قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟
  • قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟! majidonline_confused.gif
  • قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟
  • قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

من برای چارچوب بندی کلی صفحه و قرار گرفتن اون در وسط و ثابت بودن اندازه، یک بلوک ساختم با آی دی wrapper که خصوصیاتش دربالا مشخص هست و سایدبار چپ را از لوگو تا IN THE SPOTLIGHT گرفتم با خاصیت position: absolute و بالا و پایین و ... رو مقدار دادم و یک بلوک هم برای محتوای صفحه در سمت راست با id content و همینطور برای هدر، اسلاید شو و ... . این کارام درست بوده یا بهتر میشده انجام داد؟

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

4- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش هدر و فوتر با استفاده از این خاصیت اصلا عکسش نشون داده نشد (که فکر کنم به خاطر استفاده از خاصیت inline هست! نه؟!) و توی بخش services هم چسبید به بالای پاراگراف و نتونستم وسط تنظیمش کنم و منم هم توی فوتر بین هر تگ li یک کاراکتر | قرار دادم (که یکی از خطاهای w3 به همین دلیل هست) و برای هدر و services هم از خاصیت background-image استفاده کردم. کارم درست بوده یا با همون لیست هم میشه این کارارو کرد؟

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

ممنون که علاوه بر اشکالات بالا، اشکالات دیبگه رو هم گوشزد می کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
قرار دادن تگ div بین تگ a برای ساخت دکمه های read more و click here. این کار رو کردم کگه کل دکمه لینک بشه. راه دیگه ای هم برای این کار هست که این خطا رو هم نگیرم؟

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

قرار دادن تگ p بین تگ های li برای بخشس news در سایدبار. خوب وقتی می خوام متنی غیر از لیست به لیست اضافه کنم چه کنم؟!

تگ span رو تست کنید

قرار دادن کاراکتر | برای جداد کردن عناصر لیست فوتر. برای این چیکار کنم؟

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

قرار دادن تگ br برای فاصله انداختن لینک های فوتر و عبارت Copyright © Your Company Name. اینجا رو چیکار کنم؟!

از خاصیت margin استفاده کنید.

2- من همیشه توی چارچوب بندی کلی صفحه (چینش عناصر) مشکل داشتم و دارم و خیلی به مشکل بر می خورو. اگرمیشه برای رفع این مشکل بگین جیکار کنم و همچنین لطف کنید بگید الان این قالب از این نظر چزور هست.

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

3- فوتر وقتی ارتفاع صفحه از یک حدی کمتر باشه به پایین صفحه نمی چسبه. آیا این اشکالی داره و برای رفعش باید چیکار کرد؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

- توی هدر، فوتر و بخش Services برای تصاویر جدا کننده لیست نتونستم از خاصیت list-image استفاده کنم. چون توی بخش.......

مورد سوم رو دوباره بخونید. از خاصیت border استفاده کنید.

5- توی بخش services از لیست استفاده کردم درسته یا باید از <p> استفاده می کردم؟

بیشتر سلیقه ایی هست.

بهتره شما پوسته رو جایی آپلود کنید تا بتونیم آنلاین بررسی کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از وقتی که می گذارید.

اینم از قالب

http://www.futuregate.ir/biz/

شما بهتره استایلی که به تگ div دادید رو به خود تگ a بدید.

این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

post-849-0-57109500-1353710758.png

تگ span رو تست کنید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

document type does not allow element "span" here; assuming missing "li" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

document type does not allow element "li" here; missing one of "ul", "ol", "menu", "dir" start-tag [XHTML 1.0 Transitional]

end tag for "li" omitted, but OMITTAG NO was specified [XHTML 1.0 Transitional]

خطا میگیره؟ میتونید از border استفاده کنید.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

از خاصیت margin...

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

شما بگید منظور از مشکل چی هست تا بتونیم کمک کنیم.

چون چینش معمولا سلیقه ایی هست هم در کد نویسی و هم در اجرا.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

اگر میخواین فوتر همیشهبه پایین چسبیده باشه از خاصیت پوزیشن absolute و bottom:0 استفاده کنید.

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

post-849-0-57109500-1353710758.png

post-849-0-14404800-1353711811_thumb.png

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جسارتا براي استفاده از دكمه read more از اين كد هم ميشه استفاده كرد :

<div class="button"><a href="#">read more</a></div>

اميدوارم مشكل نداشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از شما

ولی با این کار لینک فقط به متن داده میشه نه به کل div

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این کار رو کردم ولی شکل دکمه به هم ریخت (هم margin و هم width):

padding رو فراموش کردید

بازم خطا گزفت. میگه اصلا نباید چیزی بین li باشه. همچنین وقتی چیزی بین li ها میاد، برای تگ پایانی ul هم خطا میده میگه بازش نکردید! اینم از 3 خطا برای این قسمت:

نباید خطا بگیره. چون هر دو اینلاین هستن.

آره! خطا گرفت. از بردر فقط میشه زمانی استفاده کرد که مثلا خط بین لیست باشه اما مثلا وقتی یک عکس بود (مثل لیست هدر همین قالب) نمیشه از بردر استفاده کرد!

درسته برای عکس نمیشه.

و مورد دیگه اینکه چرا وقتی لیست inline میشه دیگه list-image نشون داده نمیشه؟ مشکلی هست که از همین ویژگی برای این کار نمیشه استفاده کرد؟

چون در حالت اینلاین دیگه لیستی نیست که عکسش بیاد

منظورم از فاصله، خط بعد بود! اشتباه گفته بودم!

خوب این همیشه با br انجام میشه.

کلا توی چینش اجزای اصلی و بدنه مشکل دارم. چون ببشتر وقتا به هم میریزه. سلیقه ای هست یعنی اینکه با هر راه حلی به صورت طرح در بیارم موردی نداره؟

هر راهی که به بدنه و استاندارد بودن لطمه نزنه مشکلی نداره

این کار رو کردم، نه تنها با پایین ضفحه نچسبید بلکه به سمت چپ صفحه چسبید، وسط چینش به هم ریخت و دیگه طولش تمام صفحه رو پر نکرد. به این شکل:

چون باید بهش پهنا هم بدید ولی با توجه به نوع پوسته از خاصیت absolute استفاده نکنید.

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. برای راست چین کردن دکمه های read more از ویژگی margin: 20px 20px 20px auto; استفاده کردم تا راست چین بشه. چون از float right که استفاده کردم، به هم ریخت. کارم درست بوده؟

مشکلی نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس