• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

نمايش پيوندهادرصفحه اول

18 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

دوستان براي اينكه فقط پيوندهاي سايتم در صفحه اول به نمايش دربياد بايد چيكار كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع مورد نیاز شما:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_bookmarks

و مثلا بصورت:

<?php wp_list_bookmarks('show_description=1&between=<br />'); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستش آقا مرتضي من صفحه اي كه گفتي را ديدم ولي به زبان ساده مي گي اين كدي كه مثال زدي من در كدوم فايل پوسته ام وكجاش استفاده كنم تا مشكلم حل بشه!

ممنون ميشم

ویرایش شده در توسط alikhani98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه اول > index.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگربگيد كجاي ويا بين كدوم تگ ها بذارم ممنون ميشم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبها متفاوتند

شما تست کنید ببینید کجا برای قالب شما بهتر هست

برای سایدبار هم در فایلهای مربوطه

یا footer

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من وقتي گذاشتم كادري چيزي دورش نبود!!

اگر ميشه برام درستش كنيد!

لطفا

index.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست كنيد

index.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسي درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يكم خراب كاري كردي دوست عزيز نگاه كن

http://4blogers.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يكم خراب كاري كردي دوست عزيز نگاه كن

http://4blogers.com/

داداشه من اقا سعيد لطف كردن نمونش رو بهتون دادن

خب بقيش رو خودت درست كنم

در پروفايلتون نوشته شده !!!

آشنایی با طراحیمتوسط

خب سورس اصلي بهتون داده شده بقيش رو خودتون هم كمي همت كنيد تا درست بشه !!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

10با امتحان كردم بازم خراب شد

شما كه تسلط كامل داري نميشه برام درست كنيد؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز مسلما وقتي من نميتونم آنلاين بررسي كنم چنين مشكلاتي به وجود مياد و خودم هم بهتون گفتم تست كنيد .. جوره ديگه ميگفتيد بهتر بود ، اين رو جايگزين كنيد

index.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

حالا درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه از کد نمیخواین استفاده کنید میتونید از افزونه dynamic widget استفاده کنید که آموزشش هم توی انجمن موجوده.البته اموزش داخل انجمن عکس هاش مقدار زیادی حذف شده اند (به علت محدودیت انجمن).میتوانید از این لینک که کامل تر هست استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقتي واجبات هست كسي سراغ مستحبات نميره!!!

منظورم كد هستش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقتي واجبات هست كسي سراغ مستحبات نميره!!!

منظورم كد هستش!

به هر حال داداش شاید یک نفر دیگه اومد تو این تایپیک و کد نخواست اینو ببینه که هست و دیگه نپرسه..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره نظرت منطقي هستش!

;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری