imaniy

مشکل با کد text-align: justify

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام احتمال زیاد میدم مشکل از این باشه کاربردش رو میدونم و تو نمایش در کامپیوتر هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی ببینین تو موبایل چه مشکلی به وجود اومده. راهی برای رفعش هست؟

http://8pic.ir/images/r1gbn5gf2de0yrwn5pty.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نداره justify باید همینطور باشه نهایتا می تونید برای نسخه موبایل سایز فونتها را کوچکتر کنید تا شکیلتر دیده بشه


@media(max-width:468){
.className{font-size:10px}
}

بجای className نام کلاس خودتون رو بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نداره justify باید همینطور باشه نهایتا می تونید برای نسخه موبایل سایز فونتها را کوچکتر کنید تا شکیلتر دیده بشه


@media(max-width:468){
.className{font-size:10px}
}

بجای className نام کلاس خودتون رو بگذارید

ممنون استاد ولی دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی وارد نیستم اگه ادرس سایت رو براتون پ.خ کنم میتونین اسم class رو برام در بیارین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پیام خصوصی خیر

شما این خاصیت رو به چه المانی دادید؟ برای همون در نظر بگیریدش یا نشانی رو همینجا بگذارید (نشانی سایت که نمیتونه محرمانه باشه!)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥