SALUME

تبدیل فایل htaccess به web.config

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من توی سایتم با پیوند های یکتا به مشکل برخوردم و در صورت تغییر اون از حالت پیش فرض با ارور 404 مواجه میشم با میزبانی تماس گرفتم و متوجه شدم چون روی هاست ویندوز هست باید فایل web.config ایجاد کنم یا htaccess رو به اون تبدیل کنم اما htaccsess هم در root نیست. سرچ کردم و کد های مختلف رو امتحان کردم اما ارور برطرف نشد. اگر امکانش هست راهنمایی کنید. ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<configuration>
<system.webServer>
<rewrite>
<rules>
<rule name="WordPress Rule" stopProcessing="true">
<match url=".*" />
<conditions>
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" negate="true" />
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" negate="true" />
</conditions>
<action type="Rewrite" url="index.php" />
</rule>
</rules>
</rewrite>
</system.webServer>
</configuration>

سایت با هسته php بهتر است بر روی لینوکس راه اندازی شود پیشنهاد بنده تعویض سری سرویس به لینوکس است

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/21/2015 at 22:06، iWhost گفته است :

خدمت شما:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<configuration>
<system.webServer>
<rewrite>
<rules>
<rule name="WordPress Rule" stopProcessing="true">
<match url=".*" />
<conditions>
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" negate="true" />
<add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" negate="true" />
</conditions>
<action type="Rewrite" url="index.php" />
</rule>
</rules>
</rewrite>
</system.webServer>
</configuration>

سایت با هسته php بهتر است بر روی لینوکس راه اندازی شود پیشنهاد بنده تعویض سری سرویس به لینوکس است

 

سپاس

اما این کد 2 مشکل داره

1 : کاراکتر های پارسی در آدرس بار به شکل ؟؟؟؟؟ هستند

2 : بعد از استفاده ازین کد ، توی هر صفحه از سایت که میریم ، همون صفحه اصلی باز میشه اما آدرس بار به http://link.com/????? تغییر میکنه

یعنی آدرس بار تغییر میکنه اما محتوای صفحه اصلی رو نمایش میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۹/۲۱ ه‍.ش. at 20:05، Mesmaili گفته است :

1 : کاراکتر های پارسی در آدرس بار به شکل ؟؟؟؟؟ هستند

از تنظیمات سرور هست. باید تنظیم بشه.

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم