ideh-negar

مشکل در فایل single.php

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من در فایل single.php

کد زیر را قرار داده ام


<?php post;
if ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
if ( in_category('47') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
if ( in_category('46') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
if ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
if ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
if ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
if ( in_category('43') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }

else { include(TEMPLATEPATH . '/news.php'); } ?>

اما در بعضی پست ها با دسته بندیه tour.php مطلب دو بار نمایش داده می شود، یک بار با قالب tour.php یک بار با قالب news.php

مشکل کجاست ؟

ویرایش شده در توسط ideh-negar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو بخونید


if ( in_category('3') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
elseif ( in_category('47') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
elseif ( in_category('46') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/hotel.php'); }
elseif ( in_category('1') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
elseif ( in_category('7') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
elseif ( in_category('6') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
elseif ( in_category('43') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/tour.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/news.php'); }

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

معمولا وقتی قوانین رو گوشزد می کنند ، شماره قانون یا ... را هم واسه تسریع کار می زارن.

من نباید بدونم چه قانونی رو زیر پا گذاشتم ؟

من حتی جستجو کردم و ندیدم کسی مشکل من رو داشته باشه !

آیا مشکل اینه ؟! ( اسپم )

پاسخ فقط به تایپیکهای عمومی انجمن که اسپم ارسال نکرده باشند و پیام خصوصی نداده باشند داده می شه

ویرایش شده در توسط ideh-negar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قانون ارسال نکردن اسپم

وقتی عرض می شه قوانین را بخونید یعنیهمه قوانین رو بخونید

ارسال تایپیک هایی با متن مثل کمککککککککککککک ممنوعه

آپ کردن تایپیک قبل از بیست و چهار ساعت هم ممنوعه

اشتباه من هم این بود که باز هم پاسختون رو دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب عزیز جان

حرف شما صحیح

الان راه حل چیه ؟!

من می تونم این پست رو پاک کنم و مجدد ارسال کنم ؟

جا واسه بخشش من هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسختون رو که عرض کردم الان انتظار دارید چی کار کنم؟

ضمن اینکه شما با دادن پیام خصوصی باز هم قوانین رو نقض کردید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط roshanak97
      سلام من breadcrimb را نصب کردم.می خواهم در صفحه single-custom-post typeچند page را به به عنوان parent به صورت مرحله به مرحله نمایش دهد ولی breadcrumb در صفحه single فقط home را نشان می دهند
    • توسط rozier
      سلام
      داخل سایت ( و همینطور داخل لوکال هاست) از کدزیر در functions برای بخش breadcrumb استفاده می کنم:
      function the_breadcrumb() { echo '<ul id="crumbs">'; if (!is_home()) { echo '<li><a href="'; echo get_option('home'); echo '">'; echo 'خانه'; echo "</a></li>"; if (is_category() || is_single()) { echo '<li>'; the_category(' </li><li> '); if (is_single()) { echo "</li><li>"; the_title(); echo '</li>'; } } elseif (is_page()) { echo '<li>'; echo the_title(); echo '</li>'; } } elseif (is_tag()) {single_tag_title();} elseif (is_day()) {echo"<li>آرشیو "; the_time('F jS, Y'); echo'</li>';} elseif (is_month()) {echo"<liآرشیو "; the_time('F, Y'); echo'</li>';} elseif (is_year()) {echo"<li>آرشیو "; the_time('Y'); echo'</li>';} elseif (is_author()) {echo"<li>آرشیو نویسنده"; echo'</li>';} elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) {echo "<li>آرشیو بلاگ"; echo'</li>';} elseif (is_search()) {echo"<li>نتایج جستجو"; echo'</li>';} echo '</ul>'; } تمام صفحات به درستی این کد رو اجرا می کنند ولی single ها همگی آدرس یه پست رو میدن! مثلا یه پست دارم که breadcrumb اون میشه:
      آشپزی ایرانی > غذاهای خورشتی > خورشت سمی بار
      بقیه پست ها هم وقتی واردشون میشی، مثل همین آدرس رو نمایش میدن.
      اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه
    • توسط mohammad05
      با سلام 
      دوستان من یک قالب وردپرس طراحی کردم و کد نویسی کردم تقریبا 90% کامل شده.
      فقط توی صفحه single.php مشکل دارم.
      مشکلم هم اینه که وقتی عکس رو از پنل میزارم داخل پست و چپ چین یا راست چین یا وسط چین میکنمش توی single.php اعمال نمیشه و ثابت هست.
      اینو هم بگم direction:rtl; رو هم وقتی بهش میدم اینطوری میشه و وقتی از div پست بر میدارم تغییرات رو عکس اعمال میشه 
      لطفا راهنمایی کنید 
      با تشکر
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته باشید . دوستان و اساتید عزیز آیا تگی برای ادامه مطلب که فقط فایلهای پیوستی شامل عکس و ویدئو رو نشون بده و برای عکس میشه یجورایی از تگهای thumb و اینا استفاده کرد اما برای ویدئو چیکار میشه کرد ؟
      میخوام متن رو از ویدئو جدا کنم و زیر ویدئو لینک دانلود بزار و سپس متن قرار بگیره
    • توسط varoone
      سلام
      یه سوال فوری داشتم
      دوستان موقع ویرایش فایل های single و index قالبم ، موقعی که " به روز رسانی پرونده " رو میزنم به جای ثبت تغییرات به صفحه اول سایتم میره .
      یعنی از ویرایشگر خارج و صفحه ابتدای سایتم باز میشه.
      چه مشکلی میتونه داشته باشه .
      فایل single رو پیوست کردم.
      single.php