Monica

نمایش ویدیو رندوم در قالب برگه (درخواست راهنمایی)

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام

من با کلی زحمت موفق شدم ی قالب برگه طراحی کنم ، چون قالبم قالب پیچیده ای هست و من قصد داشتم از اطلاعات خوده قالب استفاده کنم خیلی اذیتم کرد ، 

الآن مشکلم اینه که میخوام بالای این برگه که مطالب دسته بندی ویدیو رو میاره ی ویدیو بصورت رندم نمایش داده بشه ، ترجیحا از ویدیو پلیر هسته استفاده بشه ، ممنون میشم راهنماییم کنید ، من قالب برگه ام رو میذارم اینجا تا اساتید راحت تر کمکم کنن ،

البته ناگفته نماند که از ی فایل دیگه مطالب احضار میشن که توو این قالب فراخوانی شده ،منظورم ( loop-masonry.php ) ممنون

<?php 
/*
Template Name: perspolisred
*/
?>
<?php get_header(); ?>
	<div class="content">
		<?php tie_breadcrumbs() ?>
		
		<?php if( get_query_var('page') ) $paged = get_query_var('page') ; ?>

		<?php if ( ! have_posts() ) : ?>
			<?php get_template_part( 'framework/parts/not-found' ); ?>
		<?php endif; ?>
		
		<div class="page-head">
			<h1 class="page-title">
				<?php the_title(); ?>
			</h1>
		</div>
		
		<?php if ( have_posts() ) while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
		<?php $get_meta = get_post_custom($post->ID);  ?>
		<?php get_template_part( 'framework/parts/post-head' ); ?>
		<div class="entry"><?php the_content(); ?></div>
		<?php endwhile; ?>
		
		<?php //Above Post Banner
		if( empty( $get_meta["tie_hide_above"][0] ) ){
			if( !empty( $get_meta["tie_banner_above"][0] ) ) echo '<div class="e3lan e3lan-post">' .do_shortcode( htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_above"][0]) ) .'</div>';
			else tie_banner('banner_above' , '<div class="e3lan e3lan-post">' , '</div>' );
		}
		?>
		
		<?php
			$tie_blog_cats = unserialize($get_meta["tie_blog_cats"][0]);
			if( empty( $tie_blog_cats ) ) $tie_blog_cats = tie_get_all_category_ids();
			
			query_posts( array( 'paged' => $paged , 'category__in' => $tie_blog_cats ));
			$loop_layout = 'masonry';
			get_template_part( 'loop' );
			if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();
		?>
		
		<?php //Below Post Banner
		if( empty( $get_meta["tie_hide_below"][0] ) ){
			if( !empty( $get_meta["tie_banner_below"][0] ) ) echo '<div class="e3lan e3lan-post">' .do_shortcode( htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_below"][0]) ) .'</div>';
			else tie_banner('banner_below' , '<div class="e3lan e3lan-post">' , '</div>' );
		}
		?>
		
		<?php comments_template( '', true ); ?>
	</div><!-- .content -->

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

 

ویرایش شده در توسط نازنین 123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوع مطرح کردن سئوالتون یک کم گنگه

اول از همه توضیح بدید ویدئو رو چطور در مطلاب قرار بدید از سایتهایی یوتوپ و آپارات استفاده می کنید یا از طریق افزودن رسانه آپلود می کنید؟ 

برای اینکه راحت به مقصد برسید بهتره اصلا محل نمایش ویدئو را فعلا فراموش کنید شما یک کوئری می خواهید که از مطالب دسته بندی ویدئو یک مطلب را بصورت رندوم بخونه و فایل ویدئوی اتچ شده را در شورتکد video قرار بده و اجرا کنه درسته؟ 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 10 دقیقه قبل، imanfakhar گفته است :

نوع مطرح کردن سئوالتون یک کم گنگه

اول از همه توضیح بدید ویدئو رو چطور در مطلاب قرار بدید از سایتهایی یوتوپ و آپارات استفاده می کنید یا از طریق افزودن رسانه آپلود می کنید؟ 

برای اینکه راحت به مقصد برسید بهتره اصلا محل نمایش ویدئو را فعلا فراموش کنید شما یک کوئری می خواهید که از مطالب دسته بندی ویدئو یک مطلب را بصورت رندوم بخونه و فایل ویدئوی اتچ شده را در شورتکد video قرار بده و اجرا کنه درسته؟ 

 

باسلام و وقت بخیر

بله درسته

هیچکدوم ، البته از آپارات هم میارم ، از هاست دانلود به اینصورت توو مطلب میذارم 

ی روش اینجوری [video src="http://sitenam.com/namevideo.mp4 poster="http...]

ی روش هم آپارات ، از کانال خودم 

حالا هر کدوم که بهتره و شدنیه ... ممنونم

ویرایش شده در توسط نازنین 123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در اصل کدی میخوایم که بیاد از دسته بندی ویدیو ی مطلب رو رندوم بگیره بعد بالای این برگه مطلب رو باز شده نمایش بده ، بدون قسمت کامنت ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، نازنین 123 گفته است :

ببینید در اصل کدی میخوایم که بیاد از دسته بندی ویدیو ی مطلب رو رندوم بگیره بعد بالای این برگه مطلب رو باز شده نمایش بده ، بدون قسمت کامنت ...

<?php 
$videoquery = new WP_Query(
'post_type'	=>	array('post'),
'post_status'	=>	'publish',
'cat'	=>	7,
'orderby'	=>	'rand',
'posts_per_page'	=>	1
));
if($videoquery->have_posts()) :	
while($videoquery->have_posts()) :
$videoquery->the_post();
the_content();
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>

با فرض اینکه آی دی دسته بندی ویدئو 7 باشد 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر پستهای داسته بندی ویدئو حاوی مطالب دیگه ای هم باشند که نخواهید نمایششان دهید و فقط بخواهید فایل ویدئوی مربوطه را از مطلب استخراج کنید و در پلیر بگذارید سئوال اول من مطرح می شود و در آنصورت بهتره ویدئو ها اتچ شده تو سایت خودتون باشند یا از سایتی که فایل صحیح را در اختیارتون می گذاره مثل هاست دانلودتون یا یوتوپ استفاده بشه نه سایتهایی که آی فریم بهتون می دند و برای هرکدوم از دو حالت اتچ شده یا embed شده توابع جدا داریم

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 38 دقیقه قبل، imanfakhar گفته است :

اگر پستهای داسته بندی ویدئو حاوی مطالب دیگه ای هم باشند که نخواهید نمایششان دهید و فقط بخواهید فایل ویدئوی مربوطه را از مطلب استخراج کنید و در پلیر بگذارید سئوال اول من مطرح می شود و در آنصورت بهتره ویدئو ها اتچ شده تو سایت خودتون باشند یا از سایتی که فایل صحیح را در اختیارتون می گذاره مثل هاست دانلودتون یا یوتوپ استفاده بشه نه سایتهایی که آی فریم بهتون می دند و برای هرکدوم از دو حالت اتچ شده یا embed شده توابع جدا داریم

 

ضمن تشکر مجدد از شما 

استاد این کد توو قالب برگه من جواب نداد ، وقتی کوئری رو میذارم صفحه سفید میشه ، 

در خط 8 ی پرانتز اضافه بسته میشه ، اونو حذف کردم بازم نشد ، array به new query اضافه کردم و پرانتز رو مجدد بستم بازم نشد ، ریست کوئری رو حذف کردم بازم نشد ، اگر میشه ی نگاهی به کدهای قالب برگه من بندازید ممنون میشم

مرسی

درضمن هاست دانلود دارم و اون توابع هم ممنون میشم بفرمایید که چجوری باید ازش استفاده کنم 

ویرایش شده در توسط نازنین 123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php 
$videoquery = new WP_Query(array(
'post_type'	=>	array('post'),
'post_status'	=>	'publish',
'cat'	=>	7,
'orderby'	=>	'rand',
'posts_per_page'	=>	1
));
if($videoquery->have_posts()) :	
while($videoquery->have_posts()) :
$videoquery->the_post();
the_content();
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن عرض سلام ، 

استاد بزرگوار متاسفانه وقتی کوئری فوق رو در قالب برگه میذارم صفحه سفید میشه ... میتونه بخاطر توابع ایجاد شده در پوسته باشه؟؟؟ ( مثلا در پوسته من برای نمایش متن کامل نوشته از tie_the_content() استفاده میشه...

در در ۱۳۹۴/۱۰/۷ at 23:12، imanfakhar گفته است :

اگر پستهای داسته بندی ویدئو حاوی مطالب دیگه ای هم باشند که نخواهید نمایششان دهید و فقط بخواهید فایل ویدئوی مربوطه را از مطلب استخراج کنید و در پلیر بگذارید سئوال اول من مطرح می شود و در آنصورت بهتره ویدئو ها اتچ شده تو سایت خودتون باشند یا از سایتی که فایل صحیح را در اختیارتون می گذاره مثل هاست دانلودتون یا یوتوپ استفاده بشه نه سایتهایی که آی فریم بهتون می دند و برای هرکدوم از دو حالت اتچ شده یا embed شده توابع جدا داریم

 

در این مورد تایپیک جدید ایجاد شد ، ممنون 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Up....

بعد از 27 ساعت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری دومی که گذاشتم صحیحه تو اولی یک array( کم داشت که اصلاح شد 

در در ۱۳۹۴/۱۰/۹ ه‍.ش. at 16:23، نازنین 123 گفته است :

در این مورد تایپیک جدید ایجاد شد ، ممنون 

بعید می دونم فرصتی براش پیدا کنم کد نویسی نیاز داره و با یک راهنمایی بعیده به نتیجه برسید 

تابعش 

get_embedded_video()

ولی تو کدکس هنوز توضیحی راجبش نداره 

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_embedded_video

اما ممکنه با خوندن این صفحه بتونید روش فراخوانی را متوجه بشید 

https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_embed_register_handler

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری