• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز

بنده مدیر سایت همیار مجازی هستم

http://www.hamyarmj.ir

بنده از پوسته صحیفه  در سایتم استفاده میکنم و متاسفانه در تصاویر شاخص بی نظمی وجود داره...

اگه وارد سایت بشین میبینید

 

چند بار هم اقدام به درست کردنش کردم ولی تصاویر رو برش میده و قسمکت اندکی از اون رو نشون میده

از شما دوستان کسی هست بتونه مشکلم حل کنه؟؟

ممنون میشم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل style.css زیر را ویرایش کنید :

http://hamyarmj.ir/wp-content/themes/my-sahifa-b/style.css

سپس کد زیر را پیدا کنید :

.post-thumbnail img {
    height: auto;
    max-width: 100%;
    width: 100%;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

و بجای height: auto; و width: 100%; مقادیر دلخواه خود را وارد کنید .

برای مثال میتوانید کد زیر را جایگزین کد بالا کنید :

.post-thumbnail img {
    height: 150px;
    max-width: 100%;
    width: 210px;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

 

موفق باشید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

فایل style.css زیر را ویرایش کنید :

http://hamyarmj.ir/wp-content/themes/my-sahifa-b/style.css

سپس کد زیر را پیدا کنید :


.post-thumbnail img {
    height: auto;
    max-width: 100%;
    width: 100%;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

و بجای height: auto; و width: 100%; مقادیر دلخواه خود را وارد کنید .

برای مثال میتوانید کد زیر را جایگزین کد بالا کنید :


.post-thumbnail img {
    height: 150px;
    max-width: 100%;
    width: 210px;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

 

موفق باشید .

ممنون ازتون ولی تمامی عکس ها به این صورت در اومدن...

 

اگه پاورقی سایت برن مشاهده میکنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک class جدید فقط مختص تصاویر شاخص مطالب ایجاد کنید و سپس با طول و عرض دادن از طریق css ، فقط تصاویر شاخص به این صورت در بیارید. (چند بار بخونید متوجه میشید.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

یک class جدید فقط مختص تصاویر شاخص مطالب ایجاد کنید و سپس با طول و عرض دادن از طریق css ، فقط تصاویر شاخص به این صورت در بیارید. (چند بار بخونید متوجه میشید.)

این کار رو هم کردم ولی تاثیر نداره...

 

ممنون از کمکتون موفق باشین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، hamyarmj گفته است :

این کار رو هم کردم ولی تاثیر نداره...

 

ممنون از کمکتون موفق باشین

پوزش میخوام ، سوالتون رو به صورت کامل نخوندم !

برای اینکه تصاویرتون برش نخوره ؛

ابتدا کد زیر را در آخر فایل functions.php قالب خود قرار دهید :

<?php
function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "http://www.iranwebsv.net/img/no-thumbnail.png";
}
return $first_img;
}
?>

و این هم آدرس تصویر شاخص شما میشه :

<?php echo catch_that_image(); ?>

و در واقع به این صورت :

<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>"......

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

.

 

ویرایش شده در توسط hamyarmj
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 40 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

پوزش میخوام ، سوالتون رو به صورت کامل نخوندم !

برای اینکه تصاویرتون برش نخوره ؛

ابتدا کد زیر را در آخر فایل functions.php قالب خود قرار دهید :


<?php
function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "http://www.iranwebsv.net/img/no-thumbnail.png";
}
return $first_img;
}
?>

و این هم آدرس تصویر شاخص شما میشه :


<?php echo catch_that_image(); ?>

و در واقع به این صورت :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>"......

موفق باشید .

یعنی الان این کد رو کجا بذارم؟

<?php echo catch_that_image(); ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، hamyarmj گفته است :

یعنی الان این کد رو کجا بذارم؟


<?php echo catch_that_image(); ?>

 

این کد ، آدرس تصویر شاخص شما میشه ،

به عنوان مثال :

<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" title="تصویر شاخص" alt="تصویر شاخص">

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

این کد ، آدرس تصویر شاخص شما میشه ،

به عنوان مثال :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" title="تصویر شاخص" alt="تصویر شاخص">

 

یعنی الان اینو تو فایل استایل بجای کد قبلی بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      من یه پوسته از یه سایت معتبر خریداری کردم وقتی میخوام اون پوسته رو روی ورد پرس آپلود و فعال کنم پوسته با موفقیت نصب میشه اما موقع فعال کردن با این ارور مواجه میشم
      The theme defines itself as its parent theme. Please check the Template header.
      چطور میتونم این مشکلو حل کنم لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط mmaf
      سلام
      یه پوسته آموزشی (یا مجله ای) مناسب می خوام شبیه به همیار وردپرس یا بلاگ سایت ژاکت یا سایت میهن وردپرس بخش آموزش.
      لطفا بهم معرفی کنید خیلی برام مهمه. 
      ممنون!!
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط logomaster
      سلام
      دوستان این آدرس رو ببینید
      https://keenthemes.com/metronic/preview/?page=index&demo=default
      من نمیدونم این قالب وردپرس هست یا خیر. اما خیلی کاربردی و بدون نقص طراحی شده . حتی نمیدونم آیا برای سیستم وردپرس طراحی شده یا نه. 
      کسی از دوستان ، قالبی برای وردپرس ، نزدیک به این ساختار میشناسه ؟ اگر میشناسید لطفا معرفی کنید
      ممنون
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید