• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز

بنده مدیر سایت همیار مجازی هستم

http://www.hamyarmj.ir

بنده از پوسته صحیفه  در سایتم استفاده میکنم و متاسفانه در تصاویر شاخص بی نظمی وجود داره...

اگه وارد سایت بشین میبینید

 

چند بار هم اقدام به درست کردنش کردم ولی تصاویر رو برش میده و قسمکت اندکی از اون رو نشون میده

از شما دوستان کسی هست بتونه مشکلم حل کنه؟؟

ممنون میشم ازتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل style.css زیر را ویرایش کنید :

http://hamyarmj.ir/wp-content/themes/my-sahifa-b/style.css

سپس کد زیر را پیدا کنید :

.post-thumbnail img {
    height: auto;
    max-width: 100%;
    width: 100%;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

و بجای height: auto; و width: 100%; مقادیر دلخواه خود را وارد کنید .

برای مثال میتوانید کد زیر را جایگزین کد بالا کنید :

.post-thumbnail img {
    height: 150px;
    max-width: 100%;
    width: 210px;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

 

موفق باشید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

فایل style.css زیر را ویرایش کنید :

http://hamyarmj.ir/wp-content/themes/my-sahifa-b/style.css

سپس کد زیر را پیدا کنید :


.post-thumbnail img {
    height: auto;
    max-width: 100%;
    width: 100%;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

و بجای height: auto; و width: 100%; مقادیر دلخواه خود را وارد کنید .

برای مثال میتوانید کد زیر را جایگزین کد بالا کنید :


.post-thumbnail img {
    height: 150px;
    max-width: 100%;
    width: 210px;
    -webkit-transition: all .40s;
       -moz-transition: all .40s;
         -o-transition: all .40s;
            transition: all .40s;
}

 

موفق باشید .

ممنون ازتون ولی تمامی عکس ها به این صورت در اومدن...

 

اگه پاورقی سایت برن مشاهده میکنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک class جدید فقط مختص تصاویر شاخص مطالب ایجاد کنید و سپس با طول و عرض دادن از طریق css ، فقط تصاویر شاخص به این صورت در بیارید. (چند بار بخونید متوجه میشید.)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

یک class جدید فقط مختص تصاویر شاخص مطالب ایجاد کنید و سپس با طول و عرض دادن از طریق css ، فقط تصاویر شاخص به این صورت در بیارید. (چند بار بخونید متوجه میشید.)

این کار رو هم کردم ولی تاثیر نداره...

 

ممنون از کمکتون موفق باشین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، hamyarmj گفته است :

این کار رو هم کردم ولی تاثیر نداره...

 

ممنون از کمکتون موفق باشین

پوزش میخوام ، سوالتون رو به صورت کامل نخوندم !

برای اینکه تصاویرتون برش نخوره ؛

ابتدا کد زیر را در آخر فایل functions.php قالب خود قرار دهید :

<?php
function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "http://www.iranwebsv.net/img/no-thumbnail.png";
}
return $first_img;
}
?>

و این هم آدرس تصویر شاخص شما میشه :

<?php echo catch_that_image(); ?>

و در واقع به این صورت :

<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>"......

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

.

 

ویرایش شده در توسط hamyarmj
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 40 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

پوزش میخوام ، سوالتون رو به صورت کامل نخوندم !

برای اینکه تصاویرتون برش نخوره ؛

ابتدا کد زیر را در آخر فایل functions.php قالب خود قرار دهید :


<?php
function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "http://www.iranwebsv.net/img/no-thumbnail.png";
}
return $first_img;
}
?>

و این هم آدرس تصویر شاخص شما میشه :


<?php echo catch_that_image(); ?>

و در واقع به این صورت :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>"......

موفق باشید .

یعنی الان این کد رو کجا بذارم؟

<?php echo catch_that_image(); ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، hamyarmj گفته است :

یعنی الان این کد رو کجا بذارم؟


<?php echo catch_that_image(); ?>

 

این کد ، آدرس تصویر شاخص شما میشه ،

به عنوان مثال :

<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" title="تصویر شاخص" alt="تصویر شاخص">

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، محمدرضـا گفته است :

این کد ، آدرس تصویر شاخص شما میشه ،

به عنوان مثال :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" title="تصویر شاخص" alt="تصویر شاخص">

 

یعنی الان اینو تو فایل استایل بجای کد قبلی بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری