persiandirector

درخواست افزونه ی تبلیغات مانند عکس

14 پست در این موضوع قرار دارد

درود

اقا من یه افزونه میخوام مثل سایت های

http://www.grandfilm2.pro/

و

http://iranfilm35.com/

که تبلیغات رو بزارم بالا و پایین پست ها تو وردپرس که ثابت هم باشه!

نمیدونم افزونس یا تغییرات در کد ها!

من خیلی مبتدیم تو وردپرس دوستان.خواهشا کاملا مبندیانه توضیح بدید!

عکس ها پیوست شد!

post-1035-0-61857900-1353997221_thumb.pn

post-1035-0-88919900-1353997230_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جهت خوشامد گویی!خوشحالم بالاخره یه انجمن پشتیبانی وردپرس خوب پیدا کردم

قربان این افزونه ها همشون برای بنر هستند و پست ثابت نمیزارند.ائن افزونه ی آخری هم فقط بالای صفحه یک پست رو ثابت میکنه!

من میخوام بین پست ها هم تبلیغات ثابت باشه.مثل عکس های که دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
تشکر جهت خوشامد گویی!خوشحالم بالاخره یه انجمن پشتیبانی وردپرس خوب پیدا کردم قربان این افزونه ها همشون برای بنر هستند و پست ثابت نمیزارند.ائن افزونه ی آخری هم فقط بالای صفحه یک پست رو ثابت میکنه! من میخوام بین پست ها هم تبلیغات ثابت باشه.مثل عکس های که دادم

بدون افزونه هم ميشه بايد كد html تبليغ رو توي يه جاي مناسب از فايل index.php قرار بديد !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه راهنکایی کنیید بیشتر؟

من هیچ شناختی از وردپرس ندارم ^_^

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای قرار دادن تبلیغ در بین هر پست می تونید در حلقه پست در مکان مربوطه تگ های عکس و لینک بنر تبلیغاتی خود را قرار بدین

در بین حلقه پست اگه اینجور تعریف بشه :

 <?php if(have_posts()) : ?>

<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

<div>

<h3><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>

<?php the_content(); ?>

</div>

<a href="#"><img src="link aks"/></a>

<?php endwhile; ?>

<?php endif; ?>

می بینید من یک div دارم برای نمایش مطالبم در استایل خاص خودش خب من در اخر اون div اومدم تگ لینک گذاشتم

<a  href="#"><img src="link aks"/></a>

شما هم طبق ساختار قالبتون در اخرین قسمتش بذارید یا اولش بذارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون! من این کد هایی رو که گفتید رو جای قالب باید قرار بدم دقیق؟

شما بگید هر کدوم از قالبارو کدش رو میزارم!

post-1035-0-88438900-1354024205_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه !

كد تبليغو بايد خودتون داشته باشيد و اونو يه جايي بعد از اينكه بدنه پست تموم شد و قبل از اينكه چرخه تموم بشه توي فايل index.php بزاريد !

كد تبليغ هم اينطوريه


<a href="لينك مربوط"><img src="آدرس عكس"/></a>

كه دوستمون بالا اشاره كرد ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا میدونم.

میگم کد تبلیغات رو کجای index بزارم؟

میخوام بالای پست اول و پایین پست اول و بین پست 4 و 5 و همچنین 7و8 باشه!

من نمیدونم کد تبلیغ رو کجای index بز ارم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوا فایل ایندکس رو اینجا قرار بدین تا بهتر بشه بتون راهنمایی کرد

هر چند من در ارسال قبلیم گفتم کجا !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوه! چقد خنگم تازه فهمیدم!

اونجا زیر <?php the_content(); ?> قرار میدم کل قالب بهم میریزه!

البته بگم کد تبلیغاتم جاوا هست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا اون مشکل حل شد ولی وقتی تبلیغ میزارم اینجوری میشه! میاد زیر همه پستا! بعد تو خود پسته!

http://www.persiandirector.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا اون مشکل حل شد ولی وقتی تبلیغ میزارم اینجوری میشه! میاد زیر همه پستا! بعد تو خود پسته!

http://www.persiandirector.ir/

زير اين قسمت كد تبليغ رو درج كنيد


<div class="post-bottom1"></div>
</section>

كد تبليغ اينجا !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بنظرم ساده ترین راهش برای مبتدی ترین افراد استفاده از ویرایشگر خود وردپرسه در حالت HTML

یعنی وقتی پستتون را نوشتید و کامل شد و قبل از انتشار در هرجای پست که مایل باشید کد تبلیغ را بزارید ، البته اینطوری تبلیغ در داخل پست نمایش داده میشه ولی ساده ترین راهه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم