• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
amator

رفع Remove query strings from static resources

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان

من شنیدم برای رفع این ایتم فقط و فقط کافی است علامت سوال موجود در کد ها حذف گردد ایا این درست است؟ من یه مقدار کد نویسی بلد هستم میخواستم ببینم برای نمونه برای رفع این خطا دقیقا باید به کدام فایل مراجعه کنم ؟

 

http://..........................ir/wp-content/plugins/js_composer/assets/css/js_composer.min.css?ad6eed

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه برای این این کار هست:

https://wordpress.org/plugins/remove-query-strings-from-static-resources/

 

بدون افزونه هم میشه، قسمت عدم نمایش نسخه وردپرس رو در مطلب زیر بخوانید:

http://www.shivahost.net/blog/wordpress/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

برای حذف query strings های قالبتون میتونید این کد رو در فایل فانکشن قرار بدید ( لطفا قبل از هر تغییری از این فایل یک بکاپ بگیرید ) :
 

function _remove_script_version( $src ){
    $parts = explode( '?ver', $src );
        return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );


بعد از قرار دادن کد، یکبار کش سایتتون رو خالی کنید و سایت رو با Ctrl + F5 رفرش کنید و سورس رو چک کنید، علامت‌های سوال باید حذف شده باشن .

 

پ.ن: اگر قالب کد به هم ریختست (راست‌چین شده) از این آموزش استفاده کنید: http://alimir.ir/%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA/

ویرایش شده در توسط Farshad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه راه حل های گفته شده جواب نداد ما قبلا هم این موارد را انجام داده بودیم و طبق چکی که با سایت /gtmetrix.com انجام دادیم بازم بودن!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میتونم بپرسم چرا ادرس سایتتون رو مخفی کردید ؟

وقتی سوالی میپرسید نه ادرس میدید نه نمونه چطوری انتظار دارید دوستان بتونن سریعا رسیدگی کنن ؟

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

اگر از افزونه w3 total cache استفاده میکنید، در بخش browser تیک گزینه Prevent caching of objects رو غیر فعال کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، alimir گفته است :

سلام.

اگر از افزونه w3 total cache استفاده میکنید، در بخش browser تیک گزینه Prevent caching of objects رو غیر فعال کنید.

این موردم تست کردیم اما جواب نداد! فقط 10 درصد اضافه شد! 70 درصد دیگر کم داره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، مهندس فا گفته است :

دوست عزیز میتونم بپرسم چرا ادرس سایتتون رو مخفی کردید ؟

وقتی سوالی میپرسید نه ادرس میدید نه نمونه چطوری انتظار دارید دوستان بتونن سریعا رسیدگی کنن ؟

 

بفرمایید اینم ادرس رساله معماری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. این کد رو هم تست کنید
:

/*** Remove Query String from Static Resources ***/
function remove_cssjs_ver( $src ) {
 if( strpos( $src, '?ver=' ) )
 $src = remove_query_arg( 'ver', $src );
 return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

 

دقت کنید این کد رو در انتهای فایل فانکشن قرار بدید .

این کدها قبلا تست شدن و به شخصه ازشون چندین مرتبه استفاده کردم . بعید میدونم کار نکنن .

یک راه دیگه اینه که در فایل فانکشن قسمتی که کدهای استایل و جاوااسکریپت رو فراخوانی میکنه حذف کنید و این فایل ها رو بصورت دستی فراخوانی کنید .

ویرایش شده در توسط مهندس فا
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، مهندس فا گفته است :

سلام. این کد رو هم تست کنید
:


/*** Remove Query String from Static Resources ***/
function remove_cssjs_ver( $src ) {
 if( strpos( $src, '?ver=' ) )
 $src = remove_query_arg( 'ver', $src );
 return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

 

دقت کنید این کد رو در انتهای فایل فانکشن قرار بدید .

این کدها قبلا تست شدن و به شخصه ازشون چندین مرتبه استفاده کردم . بعید میدونم کار نکنن .

یک راه دیگه اینه که در فایل فانکشن قسمتی که کدهای استایل و جاوااسکریپت رو فراخوانی میکنه حذف کنید و این فایل ها رو بصورت دستی فراخوانی کنید .

سلام متاسفانه عمل نکرد ایا باید بین کد خاصی گذاشته شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، amator گفته است :

این موردم تست کردیم اما جواب نداد! فقط 10 درصد اضافه شد! 70 درصد دیگر کم داره!

متوجه منظورتون از اضافه و کم نشدم! مواردی که معمولا متغیر ver در توابع wp_enqueue  ایجاد میکنه همین رشته های حاوی کلید ver و مقدار عددی هستند و با کد بالا تصحیح میشن.

اما مورد شما فاقد این کلید هست و فقط مقدار عددی (Query String) داره. بنابراین، یا این رشته ها توسط پلاگین Cache اضافه شدن و یا از طریق کش CDN.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن، میتونید کد بالا رو به صورت زیر تست کنید: (ممکنه مشکل داشته باشه ولی تست کنید)

function remove_cssjs_ver( $src ){ 
$parts = explode( '?', $src ); 	
return $parts[0]; 
} 
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 15, 1 ); 
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 15, 1 );

 

ویرایش شده در توسط alimir
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این مشکل را حل کردم فقط ی چیزه که ذهنم را درگیر کرده. اونم گراواتاره !!

در gtmetrix  و چندتا سایت دیگه چیزی که خطا میده بهم گراواتار ها از سایت گراواتاره . مثال زیر:

http://0.gravatar.com/avatar/c60c48d15c8f7ebd1c7173189d2f1ea3?s=55&d=mm&r=g

این مورد را چطور رفع کنم؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۴/۱۲/۲۰ ه‍.ش. at 14:18، mostafa_d26 گفته است :

سلام

من این مشکل را حل کردم فقط ی چیزه که ذهنم را درگیر کرده. اونم گراواتاره !!

در gtmetrix  و چندتا سایت دیگه چیزی که خطا میده بهم گراواتار ها از سایت گراواتاره . مثال زیر:

http://0.gravatar.com/avatar/c60c48d15c8f7ebd1c7173189d2f1ea3?s=55&d=mm&r=g

این مورد را چطور رفع کنم؟

 

کسی نظری نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری