mohammad hosein

مشکل طول و عرض لوگو در هدر

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

وب من با این آدرس:

http://www.pichakmag.ir

در هدرش یه لوگو هست که آدرس وبم نوشته شده.این لوگو رو از بخش تنظیمات پوسته گذاشتم در سایت.حالا سئو بهش گیر میده و میگه باید طول و عرضش رو درست کنم.حالا چیکار کنم؟

تو تنظیمات پوسته فقط جای آدرس لوگو هست :angry: و نمی تونم کدم رو بزارم برای اینکه به لوگو طول و عرض بده. :huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فك نمي كنم عرض و طول به سئو مربوط بشه !

بهتره اين قسمت تنظيمات رو بيخيال بشيد و بريد تو دل html !

توي تگ مربوط به عكس اين خاصيت ها رو اضافه كنيد


width="مقدار" height="مقدار"

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.

ولی این کد رو باید به بخش هدر اضافه کنم یا استایل یا ... ؟

لطفا بگید زیر کدوم کد بزارمش.

ببخشید من تو کد های php و اینا اصلا حرفه ندام .یکم html بلد بودم که اونم وقتی از وبلاگ اومدم وردپرس همش پرید ^_^

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به يكي از فايل هاي قالب مربوط ميشه ولي من چون قالب رو ندارم نميتونم بگم كدوم قسمت ولي به احتمال زياد header.php !

سورس رو كه نگا كردم ميشه خط 41 .

توي تگ img بايد اضافه كنيد


<img src="http://mihanshared.com/aewvn1nr25/Pictures/pichak-emam3.png" alt="مجله ی اینترنتی پیچک" />

اينو ميگم ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آرمان جان.ولی انگار اصلا تو header و style چیزی این شکلی نیست!

<?php

/**

* Theme: silverOrchid

* Theme URL: http://gazpo.com/2012/04/silverorchid'>http://gazpo.com/2012/04/silverorchid

* Created: April 2012

* Author: Sami Ch.

* URL: http://gazpo.com

*

**/

$gazpo_settings = get_option( 'gazpo_options');

?>

<!DOCTYPE html>

<html <?php language_attributes(); ?>>

<head>

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />

<title>

<?php

global $page, $paged;

wp_title( '|', true, 'right' );

bloginfo( 'name' );

?>

</title>

<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="<?php bloginfo( 'stylesheet_url' ); ?>" />

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />

<?php if ( isset ($gazpo_settings['gazpo_rss_url']) && ($gazpo_settings['gazpo_rss_url']!="") ) { ?>

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php echo $gazpo_settings['gazpo_rss_url']; ?>" />

<?php } else {?>

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />

<?php }

if ( isset ($gazpo_settings['gazpo_css_code']) && ($gazpo_settings['gazpo_css_code']!="") ) {

$output = '<style type="text/css">'."\n";

$output .= $gazpo_settings['gazpo_css_code'] . "\n";

$output .= '</style>'."\n";

echo $output;

}

if ( isset ($gazpo_settings['gazpo_favicon_url']) && ($gazpo_settings['gazpo_favicon_url']!="") ) { ?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo $gazpo_settings['gazpo_favicon_url']; ?>" />

<?php

}

if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );

?>

<?php wp_head(); ?>

</head>

<body <?php body_class(); ?>>

<div id="wrapper">

<div id="gazpo-header">

<!-- site logo and description -->

<div class="logo">

<?php if ( isset ($gazpo_settings['gazpo_logo_url']) && ($gazpo_settings['gazpo_logo_url']!="") ) { ?>

<a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>">

<img src="<?php echo $gazpo_settings['gazpo_logo_url']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" />

</a>

<?php } else {?>

<h1 class="site-title">

<a href="<?php echo home_url(); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>">

<?php bloginfo('name'); ?>

</a>

</h1>

<h3>

<?php bloginfo('description'); ?>

</h3>

<?php } ?>

</div> <!-- /logo -->

<!-- header 468x60px ad -->

<?php if ( isset($gazpo_settings['gazpo_ad468_code']) && ($gazpo_settings['gazpo_ad468_code']!="") ){ ?>

<div class="ad468_60">

<?php echo(stripslashes ($gazpo_settings['gazpo_ad468_code'])); ?>

</div>

<?php } ?>

</div>

<!-- header menu -->

<div id="gazpo-nav">

<?php wp_nav_menu( array( 'container_class' => 'main-menu', 'theme_location' => 'header_menu' ) ); ?>

</div>

<div id="content-container">

این header هست.خط 41 و اینا هیچ چیزی مربوط به اون لوگو نیست!

به خاطر این طول و عرض سئوی سایتم چند درصد اومده پایین و الا اینقدر سمج نمی شدم.اگه اینو درست کنم با chkme سئوی سایتم میره بالای 90 !

ویرایش شده در توسط Morteza
کدهای بلند در longbox

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جايي كه ميدونم عرض و طول ممكنه روي سرعت لود تاثير بزاره ولي روي سئو تاثيرش اونقد نيست كه فك مي كنيد در ضمن اين سايت ها هم بر اساس معيار هاي خودشون امتياز ميدن به هر حال ...

عزيز دل برادر اينه :


<img src="<?php echo $gazpo_settings['gazpo_logo_url']; ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" />

=


<img src="http://mihanshared.com/aewvn1nr25/Pictures/pichak-emam3.png" alt="مجله ی اینترنتی پیچک" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری