• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
progpars

آخرین ارسالهای انجمن در وردپرس

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ;

من یک وردپرس روی لوکال دارم یک انجمن آی پی بی روی سرور سایتم .

میخوام آخرین ارسالهای انجمن رو تو وردپرس به صورت یک پلاگین در بیارم ...

سوالی که الان دارم برای require هست .

یه سری از اسناد php رو من به فرض تو آی پی بی میام requier میکنم :


require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );

حالا میخوام این سند رو require کنم توی وردپرس چه پیشنهادی دارید واسش ؟

بعد برای اتصال . مستقیم بیام به دیتابیس ipb وصل بشم یا راه حل های دیگه ای دارید ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان اسم تاپیک چی بود؟!!! ویرایش شد.

چرا از فید IPB استفاده نمی کنید؟

اگر بخواین از توابع IPB استفاده کنید باید کلاسهای اصلی IPB هم اینکلود بشن.(اصلا پیشنهاد نمیشه)

برای اتصال به IPB بصورت مستقیم هم باید یوزر و پسورد دیتابیس و آی پی رو هم بزنید که این یعنی پایین اومدن شدید امنیت. چون وردپرس خیلی آسیب پذیر هست و با اینکار شما انجمن رو هم در معرض خظر قرار میدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از فید که بله اما نه !

ببینید این کد رو :

<?php

define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' );

require_once( './initdata.php' );

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'applications/forums/sources/classes/topics.php' );

$registry = ipsRegistry::instance();

$registry->init();

$classtopic = new app_forums_classes_topics($registry);

$filters = array();

$filters['limit'] = 14;

$filters['offset'] = 0;

$filters['sortField'] = 'last_post';

$filters['sortOrder'] = 'DESC';

$settings = $registry->settings();

$boardurl = $settings['board_url'];

$latesttopic = $classtopic->getTopics($filters );

header('Content-Type: text/html; charset=UTF-8');

echo '

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title>آخرین ارسال های انجمن</title>

<style type="text/css">

.Clear {

clear: both;

}

.ForumLastTopic {

border: 1px solid #DCDCDC;

border-radius: 10px 10px 10px 10px;

float: left;

width: 620px;

font-family:Tahoma;

font-size:12px;

}

.ForumLastTopic .Head {

background: url("Head.png") repeat-x scroll 0 0 transparent;

border-bottom: 2px solid #CFCFCF;

border-radius: 10px 10px 0 0;

height: 28px;

}

.ForumLastTopic .Foot {

background: url("Foot.png") repeat-x scroll 0 0 transparent;

border-radius: 0 0 10px 10px;

border-top: 2px solid #CFCFCF;

height: 26px;

}

.ForumLastTopic .Next, .ForumLastTopic .Prev {

background: url("Btn.png") repeat-x scroll 0 0 transparent;

border: 1px solid #DEDEDE;

border-radius: 5px 5px 5px 5px;

box-shadow: 0 1px 3px #CECECE;

color: #9AAB65;

cursor: pointer;

display: block;

float: right;

height: 18px;

margin-right: 10px;

margin-top: 2px;

text-align: center;

width: 50px;

}

.ForumLastTopic #MTFloader img {

float: right;

height: 16px;

margin-right: 10px;

margin-top: 5px;

width: 16px;

}

.ForumLastTopic .Forumsbox {

color: #959595;

}

.ForumLastTopic .Forumsbox .col1 {

height: 21px;

padding-right: 5px;

width: 400px;

}

.ForumLastTopic .Forumsbox .col2 {

height: 21px;

text-align: center;

width: 60px;

}

.ForumLastTopic .Forumsbox .col3 {

height: 21px;

text-align: center;

width: 60px;

}

.ForumLastTopic .Forumsbox .col4 {

height: 21px;

text-align: center;

width: 110px;

}

.ForumLastTopic .Head span.col1 {

border-left: 1px solid #D7D7D7;

color: #97AD5E;

display: block;

float: right;

line-height: 28px;

text-align: center;

width: 388px;

}

.ForumLastTopic .Head span.col2 {

border-left: 1px solid #D7D7D7;

border-right: 1px solid #FFFFFF;

color: #97AD5E;

display: block;

float: right;

line-height: 28px;

text-align: center;

width: 58px;

}

.ForumLastTopic .Head span.col3 {

border-left: 1px solid #D7D7D7;

border-right: 1px solid #FFFFFF;

color: #97AD5E;

display: block;

float: right;

line-height: 28px;

text-align: center;

width: 58px;

}

.ForumLastTopic .Head span.col4 {

border-right: 1px solid #FFFFFF;

color: #97AD5E;

display: block;

float: right;

line-height: 28px;

text-align: center;

width: 100px;

}

</style>

</head>

<body>

<div class="ForumLastTopic">

<div class="Head">

<span class="col1">عنوان آخرین ارسال های تالار گفتمان</span>

<span class="col2">پاسخ</span>

<span class="col3">بازدید</span>

<span class="col4">آخرین ارسال</span>

<div class="Clear"></div>

</div>

<div id="MTForumBlock">

<table cellspacing="1" cellpadding="0" class="Forumsbox">

<tbody>';

foreach ($latesttopic as $topic) {

echo "

<tr>

<td class=\"col1\"><a href=\"".$boardurl."/index.php?showtopic=".$topic['tid']."\" target=\"_blank\" >".$topic['title']."</a></td>

<td class=\"col2\">".$topic['posts']."</td>

<td class=\"col3\">".$topic['views']."</td>

<td class=\"col4\">".$topic['last_poster_name']."</td>

</tr>";

}

echo "

</tbody>

</table>

</div>

<div class='Foot'>

</div>

</div>

</body>

</html>";

?>

این کد واسه آی پی بی و پیش نمایشش هم از http://forum.progpar...latest-post.php

میخواستم بیام اطلاعات دیتابیس آی پی بی رو فایل config درست کنم تو وردپرس و مقداراشو به کاربر input بدم که تو تنظیمات پلاگین وارد که شما فرمودید از نظر امنیتی مشکل داره !

یه بحثی هم دارم سر ایمپورت کلاس های آی پی بی که باز فرمودید پیشنهاد نمیشه !!

راهکاری اگر دارید ممنون میشم :)

ویرایش شده در توسط Morteza
کدهای بلند در longbox

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر قرار هست از همین کد استفاده بشه و البته افزونه هم بشه مجبورید از اطلاعات ارتباط با دیتابیس استفاده کنید. ولی خوب کمی ریسک خواهد داشت.

در هر صورت برای این روش فکر نمیکنم بجز این راه دیگه ایی باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی روی سیستم دیتالایف هم چک کردم یه همچین ماژولی توسط تیم روسی دیتالایف نوشته شده که اونم اومده اطلاعات دیتابیس آی پی بی رو استفاده کرده !

حالا من هم فک نمیکنم غیر این دو راه راهی باشه !

سوالی که الان من دارم تو require ها که تو کد بالا میبینید :


require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );

این مسیری هست که تو خود ای پی بیه . من برای require این مسیر تو وردپرس برای آدرس دهی میخوام یک input تو تنظیمات پلاگین بزارم که کاربر آدرس سایت و محلی که فرومش روش نصبه رو بده و تو اون require این مورد رو اعمال کنم !

در مورد امنیتش هم wordpress.org اگر تایید کرد انتشار میدم اگر هم که نه بالاخره یه راهی واسش پیدا میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکم هم در مورد این مشکل امنیتی که گفتید توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بحث مشکل امنیتی توی خود وردپرس هست نه افزونه.

ببینید شما میتونی بخشی برای وارد کردن اطلاعات دیتابیس در افزونه تعبیه کنی این مشکلی نداره.

بحث این هست اگر وردپرس مشکل امنیتی داشته باشه و زده بشه از اون سمت انجمن هم از دست میره.

ولی در هر صورت همون راه اینکلود بجز فید، تنها راه موجود هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کوئری دارم میزنم از آی پی بی از کلاس دیتابیس وردپرس استفاده کنم ؟ یا همون پیش فرض php . چون واسه wordpress.org میخوام بفرستم شاید قبول نکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی وردپرس این کلاس رو داره از همون استفاده کنید.

کارتون راحتتر هم میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان پلاگین اوکی شده فقط باید فیلدهایی رو براش بزارم که کاربر بعد از نصب اطلاعات دیتابیس انجمنش رو بده تا از حالت ویرایش دستی اطلاعات بیرون بیاد . حالا من برای امنیتش نخواستم مقداری تو دیتابیس بزارم و در اصل این فرم رو برای کاربر بزارم بعد از سابمیتش اطلاعات تو یک سند config.php در فولدر پلاگین ایجاد بشه و اون مقدار ها به صورت متغیر تو config.php نوشته بشه که بعد من هم ازش استفاده کنم .

حالا مشکلی که هست تو ایجاد اون سند هست بعد از سابمیت فرم ایجاد میشه اما تو فولدر پلاگین ایجاد نمیشه !

شکل کلی دستورم اینه :


<?php
if(isset($_POST['submit'])){
$my_file = 'file.txt';
$handle = fopen($my_file, 'w');
$data = 'This is the data';
fwrite($handle, $data);
fclose($handle);
}
?>

برای آدرس دهیا از همون ثابتی که در اجرای پلاگینم استفاده کردم اینجا هم استفاده کردم اما باز هم در فولدر پلاگین ایجاد نمیشه و جای دیگه ایجاد میشه !:‌


$my_file = MyPlugin_DIRNAME . '/file.txt';

ویرایش شده در توسط progpars

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنظر درسته من خودم هم اینطور مینویسم:

$path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/wp-content/plugins/PLUGNAME/";
$fh = fopen($path.'flie.txt', 'w') or die("can't open file");
fwrite($fh, $content);
fclose($fh);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میدونید چیه آقا مرتضی من میخواستم این مسیر رو که دارم میدم به صورت اتوماتیک باشه .

چون الان با این مقداری که به متغیر $patch دادیم اگر کاربر بیاد اسم پوشه پلاگین رو عوض کنه مشکل بر میخوریم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب میشه داینامیک کرد. براساس اسم افزونه و یا آدرس پوشه افزونه همین مدنظرتون هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله دقیقا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تابع basename اوکی کردم


$my_file = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/wp-content/plugins/'. basename(dirname(__FILE__)) .'/s.php';

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان میخوام واسه نسخه انگلیسیشم کار کنم یه بحث چپ شدن هست

من آخرین ارسال ها رو که نشون میدم جدولی که درست کردم برای فارسی زبانان هست . میخواستم نسخه انگلیس شد علاوه بر فایل زبان چپ چین شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک راه ساده:

$lang=get_bloginfo("language");

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک مثال هم واسه کسی که تاپیک رو خوند نیاز به راهنمایی بیشتر داشت :


$currentlang = get_bloginfo('language');
if($currentlang=="fa-IR"):?>
سلام
<?php else: ?>
hello
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بعد در مورد آدرس دهیه این ثابت فک میکنم بهتر باشه و داینامیک تر :‌


define( 'MYPLUGINNAME_PATH', plugin_dir_path(__FILE__) );


require(MYPLUGINNAME_PATH .'/ipb_config.php');

اینجوری دیگه کلاْ آدرس سایت و پوشه wp-content و ... رو میگیره و نیازی نیست دستی بدیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری