Ali

مشکل این کد php چیست؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من توضیحات سایت رو تو صفحه اول h2 میخوام و در سایت قسمتهای سایت به صورت عادی میخوام، لذا با استفاده از تابع is_home اینگونه header سایت رو تغییر دادم

<?php
if ( is_home() ) {
    <?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?>



<div class="clearfix container">
			<div class="site-branding">
				<?php echo tabesh_site_title(); ?>
<?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?></div>
		</div>
} else {
   <?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?>



<div class="clearfix container">
			<div class="site-branding">
				<?php echo tabesh_site_title(); ?>
<?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div><?php endif; ?></div>
		</div>
}
?>



اما ایرور میده و نمیشه.

مشکل چیه و کجای کد ایراد داره؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما هنوز تگ php رو نبستید یه تگ php داخلش باز کردید .

توی

<?php if ( !ot_get_option('site-description') )

تگ php رو پاک کنید . 2 جا دیدم اینکارو کردید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عذر میخوام ابتدا کد رو اشتباه درج کردم

این کد رو که قرار میدم

<div class="clearfix container">
			<div class="site-branding">
				<?php echo tabesh_site_title(); ?>
<?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?></div>
		</div>
} else {
   <?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?>

ایرور میده.

اگه لطف کنید همان قسمتی که باید حذف بشه رو مشخص کنید ممنون میشم

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 5 ساعت قبل، Ali گفته است :

خیلی عذر میخوام ابتدا کد رو اشتباه درج کردم

این کد رو که قرار میدم


<div class="clearfix container">
			<div class="site-branding">
				<?php echo tabesh_site_title(); ?>
<?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?></div>
		</div>
} else {
   <?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?>

ایرور میده.

اگه لطف کنید همان قسمتی که باید حذف بشه رو مشخص کنید ممنون میشم

باتشکر

سلام 

این کد از پنل تنظیمات افزونه option tree استفاده نمیکنه ، از توضیحات سایت که در بخش تنظیمات قرار دادید استفاده میکنه 

<div class="clearfix container">
            <div class="site-branding">
                <?php echo tabesh_site_title(); ?>
           <?php if ( is_home() ) { ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2>
         <?php } else { ?> <div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div> <?php } ?>
                 </div>
          </div>



 

 

این کد از پنل تنظیمات افزونه option tree بهره میبره 

 

<div class="clearfix container">

	            <div class="site-branding">

	                <?php echo tabesh_site_title(); ?>

	                   <div class="site-description">

	<?php if( is_home() ) echo '<h2>'; else ''; ?>

	<?php $desc =ot_get_option('site-description');

	if ( !$desc=="" ) {

	echo $desc;

	}

	else {

	<?php bloginfo( 'description' ); }?>

	<?php if( is_home() ) echo '</h2>'; else''; ?>

	  </div>

	      </div>

	          </div>

 
ویرایش شده در توسط nazanin123
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنونم

خوب بنده الان دقیقا چکار کنم که توضیحات سایت h2 باشه در home و در باقی صفحات اینطور نباشه؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 7 ساعت قبل، Ali گفته است :

خیلی عذر میخوام ابتدا کد رو اشتباه درج کردم

این کد رو که قرار میدم


<div class="clearfix container">
			<div class="site-branding">
				<?php echo tabesh_site_title(); ?>
<?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?></div>
		</div>
} else {
   <?php if ( !ot_get_option('site-description') ): ?><h2><div class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></div></h2><?php endif; ?>

ایرور میده.

اگه لطف کنید همان قسمتی که باید حذف بشه رو مشخص کنید ممنون میشم

باتشکر

سلام

من دوتا کد دادم یکی از کدهای من رو دقیقا جای کدهای فوق قرار بدین ... (دقیقا جای کد بالا)

توضیحات صفحه خانه h2 در غیر اینصورت توضیحات خالی

ویرایش شده در توسط nazanin123
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cherry
      سلام دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      من از طریق این اکشن های یه سری فیلد رو به پنل کاربران اضافه میکنم و در صورتی تکمیل بودن فیلدها آپدیت رو انجام میدم
      اما مشکل اینجاست که من در یک برگه برای کاربران پروفایل ایجاد کردم وقتی کاربر پروفایلش رو ذخیره میکنه اطلاعاتی که در پنل مدیریت هم براش ایجاد کردم که فقط مدیر بتونه تغییرشون بده رو هم تغییر میده 
      add_action( 'show_user_profile', 'add_user_meta_time' ); add_action( 'edit_user_profile', 'add_user_meta_time' ); add_action( 'personal_options_update', 'add_user_meta_time_update' ); add_action( 'edit_user_profile_update', 'add_user_meta_time_update' );  
    • توسط WpFixer
      سلام
      میخواستم به جای وارد کردن دستی لینک، آدرس به صورت اتوماتیک، فراخوانی بشه
      ممنون میشم کمک کنید.
      به عبارتی، لینک زیر:
      http://www.yoururl.com/your-page/ تبدیل بشه به:
      /your-page/ <?php add_action( 'template_redirect', 'wc_custom_redirect_after_purchase' ); function wc_custom_redirect_after_purchase() { global $wp; if ( is_checkout() && ! empty( $wp->query_vars['order-received'] ) ) { wp_redirect( 'http://www.yoururl.com/your-page/' ); exit; } } ?>  
    • توسط BKM_BASIR
      سلام
      ببخشید من میخواستم یک کد پلیر که در این صفحه آموزش دادن رو در پست های سایتم به کار ببرم اگر ممکن هست کمک کنید
    • توسط mahdi
      با سلام دوستان
      دو کد پی اچ پی زیر رو می خواستم :
      1 : کد php که اخرین مطلب رو همراه با زمان ارسال نشون بده مثلا :
      09 Jun 12 نام مطلب
      2- کد برترین مطالب به صورت زیر ( البته خودم یه کد برترین مطالب داشتم ولی تعداد بازدید رو نشون میداد کمی منو به هم می ریخت )
      1- مطلب برتر
      2- مطلب برتر
      با تشکر.