saeed313

نمایش نام شهرازطریق فرم تماس نسخه 7

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا راهی داره که وقتی کاربری از طریق فرم ارتباط با ما مطلبی ارسال میکنه شهرش را برای مدیر بنویسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با يه فيلد متني خيلي راحت ميشه اين كار رو كرد !

مثلا

توي فرم


<p>شهر شما <br />
[text text-10] </p>

توي قسمت ايميل


شهر : [text-10]

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه منظورم این نیست. اینو میدونم. نمی خوام خودش شهرش را بنویسه ممکنه راست ننویسه

همانطور که ای پی طرف در ایمیل نمایش میده میخوام شهرش هم نمایش بده بدون اینکه خودش بفهمه

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما باید یک لیست تیو فرم درست کنی. خودش داره. لیست چندگزینه ایی ایجاد کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما باید یک لیست تیو فرم درست کنی. خودش داره. لیست چندگزینه ایی ایجاد کنید.

منظورتون لیست کشویی هست؟اگر درست متوجه شده باشم

منظورم اینه که وقتی مطلبی ارسال بشه مثل اینجا که کد می دهیم وآی پی نمایش میده برای شهر هم همین کار میشه کرد یانه؟

بطور کلی شهر را نمی خوام خود کاربر بنویسه یاانتخاب کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی که مطمعن باشید غلط تر جواب میده !!

الان آیپی من بدون چیز پی ان میخوره یزد،شیراز و... ولی من آملی هستم... حالا بگزریم که خیلی ها از چیز استفاده میکننده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی که مطمعن باشید غلط تر جواب میده !!

الان آیپی من بدون چیز پی ان میخوره یزد،شیراز و... ولی من آملی هستم... حالا بگزریم که خیلی ها از چیز استفاده میکننده

پس اینکه میان واز روی ای پی موقعیت من وسیستمم را شناسایی می کنند چجوریه مگر به همین روش نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس اینکه میان واز روی ای پی موقعیت من وسیستمم را شناسایی می کنند چجوریه مگر به همین روش نیست؟

دوست عزیز احتمال شناسایی از آی پی تقریبا از هر 100 تا ده تاش درسته توی ایران(البته این آمار رو خودم میگم به تجربه) اما آدرس آیپی همه متعلق به همون شرکتی هست که ازش نت دارین..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>