• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
arash_9

لایه اضافی

8 پست در این موضوع قرار دارد

 سلام

طی انجام سفارش یکی از مشتریانم به مشکل بر خوردم

از پوسته انفولد برای طراحی استفاده میکنم  و روی تصاویر لینک شده یک لایه اضافی قرار میگیره

خودم هر کاری کردم موفق به حذف لایه نشدم از دوستان گرامی خواهش میکنم اگه راه حلی میشناسن کمک بکنن

لایه توی فایل پیوست مشخصه

ادرس sepehr-nursery.ir

پیشاپیش تشکر

Capture444.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

یه span هست با کلاس  image-overlay-inside  که باید حذف بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/12/2016 at 16:19، SM-Mahdavi گفته است :

سلام دوست عزیز

یه span هست با کلاس  image-overlay-inside  که باید حذف بشه.

مرسی از پاسختون

اگه میشه یکم توضیح بدبد من دانش کافی در مورد کد نویسی رو ندارم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود خدمت شما

اگر منظورتون لایه سبزه هست  که ادادمه مطلب است

این کد را اضافه کنید

display:none !important;

. به این کلاس

image-overlay .image-overlay-inside::before

اگر لایه سفیده منظورتون هست این کلاس را پیدا کنید

a:hover .image-overlay-inside{}

واین کد را بهش اضافه کنید

none !important;

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mk-73 گفته است :

سلام و درود خدمت شما

اگر منظورتون لایه سبزه هست  که ادادمه مطلب است

این کد را اضافه کنید


display:none !important;

. به این کلاس


image-overlay .image-overlay-inside::before

اگر لایه سفیده منظورتون هست این کلاس را پیدا کنید


a:hover .image-overlay-inside{}

واین کد را بهش اضافه کنید


none !important;

 

واقعا تشکر از کمک شما دوست عزیز انشالله تن سالم داشته باشید

فقط یک سوال دیگه خدمت شما هم دارم این کلاس هایی که فرمودید درون فایل استایل(style.css) قرار داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم وظیفه بود بله در فایل استایل قالبتون style.cssتمامی این کلاس ها واستایل ها موجود می باشد/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 2/17/2016 at 20:30، mk-73 گفته است :

خواهش میکنم وظیفه بود بله در فایل استایل قالبتون style.cssتمامی این کلاس ها واستایل ها موجود می باشد/

مرسی از توضیحتون

من مشکلم اینه که دوست عزیزی که کار فارسی سازی و rtl رو انجام داده فایل استایل رو به بخش های کوچک تری تقسیم کرده من نتونستم به این کلاس ها دسترسی پیدا کنم

راهی نیست که با وارد کرد این کلاس و اون کد اعمال تغییرات به پوشه rtl این مشکل حل بشه؟

من این رو درون ارتی ال نوشتم ولی تغییر اجرا نشد. نظر شما استاد گرامی چیه؟

کدی که نوشتم در پپیوست موجوده (همونی که فرمودید)

 

211212.PNG

ویرایش شده در توسط arash_9
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب دوست عزیز شما این کدهارا در هر کدام از بخش های فایل استایلت دوستداری قرار بده چون همه لود خواهند شد اما یک مشکل کلی هست ک من میگم اینکه این بخش بخش کردن فایل استایل وبا دستور importدر فایل استایل اصلی  باعث کندی سایت شما میشه یا اینکه بعضی مواقعه حواستون بوده در بعضی از سایت ها در لود اولیه سایت بدشکل وبهم ریخته است وبعد یک زمان خیلی کمی سایت جای خودشو میگیره،

در مورد اجرا نشدن کدهای شما به این دلیل است ک شما اصلا اشتباه نوستید شما کدها را بین {}قرار دهید دوست عزیز/.

موفق باشید/.

 

ویرایش شده در توسط mk-73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری