iHooMan

پاس دادن اطلاعات فرم به یک دامین دیگه

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود و وقت بخیر 

 

من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .

که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 

واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 

من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )

از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 

روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟

پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 

 

سپاس

 

ویرایش شده در توسط iHooMan
+
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، iHooMan گفته است :

درود و وقت بخیر 

 

من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .

که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 

واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 

من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )

از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 

روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟

پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 

 

سپاس

 

دیتابیس ها متفاوت هستند؟؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

دیتابیس ها متفاوت هستند؟؟؟ 

درود 

بله دیتابیس ها متفاوت هستند ولی ما اصلا کاری با دیتابیس نداریم، ما دیتا ریپلیسمنت احتیاج داریم که دیتا رو تو وبسایت ما پر کنه ما همون دیتا پر شده رو بفرستیم سمت سرور اونا کاربر به صفحه لوگین شده منتقل بشه (البته اگر یوزر نیم پسوردی که وارد میکنه تو دیتابیس سرور مقصد موجود باشه اگر نه که یه ارور بهش بدیم)   .

 

راحت ترین روش اش استفاده از iFrame کردن صفحه ورود وب سایت مقصد ولی این مورد امکان استایل دهی به صفحه لوگین از ما میگیره !

ویرایش شده در توسط iHooMan
++
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. به نظرم بهتره با همون آجاکس کار کنید. چون جی کوئری توابعی داره که میشه باش محتوایی که با اجاکس دریافت کردین رو پردازش کنین ولی این کار توی php سخت تره. مگر اینکه بخواید سایت شما هم مطلع بشه که لاگین کاربر توی سایت همکارتون موفق بوده یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟