• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
iHooMan

پاس دادن اطلاعات فرم به یک دامین دیگه

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود و وقت بخیر 

 

من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .

که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 

واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 

من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )

از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 

روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟

پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 

 

سپاس

 

ویرایش شده در توسط iHooMan
+
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، iHooMan گفته است :

درود و وقت بخیر 

 

من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .

که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 

واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 

من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )

از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 

روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟

پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 

 

سپاس

 

دیتابیس ها متفاوت هستند؟؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

دیتابیس ها متفاوت هستند؟؟؟ 

درود 

بله دیتابیس ها متفاوت هستند ولی ما اصلا کاری با دیتابیس نداریم، ما دیتا ریپلیسمنت احتیاج داریم که دیتا رو تو وبسایت ما پر کنه ما همون دیتا پر شده رو بفرستیم سمت سرور اونا کاربر به صفحه لوگین شده منتقل بشه (البته اگر یوزر نیم پسوردی که وارد میکنه تو دیتابیس سرور مقصد موجود باشه اگر نه که یه ارور بهش بدیم)   .

 

راحت ترین روش اش استفاده از iFrame کردن صفحه ورود وب سایت مقصد ولی این مورد امکان استایل دهی به صفحه لوگین از ما میگیره !

ویرایش شده در توسط iHooMan
++
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. به نظرم بهتره با همون آجاکس کار کنید. چون جی کوئری توابعی داره که میشه باش محتوایی که با اجاکس دریافت کردین رو پردازش کنین ولی این کار توی php سخت تره. مگر اینکه بخواید سایت شما هم مطلع بشه که لاگین کاربر توی سایت همکارتون موفق بوده یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با راهنمایی آقای علیزاده گرانقدر می‌خواهم یک منوی درختی برای وردپرس آماده کنم که کلا با css باشه. البته چند یرادی است که طی تاپیک حل میشه. شاید بعدا دیگران هم ازش استفاده کردند.
      آقای علیزاده من کدهای آماده زیر را بر حسب نیازم تنظیم کردم. فقط نمی تونم راست چینش کنم. یعنی می خوام مثل تصویر زیر بشه. هرچی از float و text-align استفاده کردم نتونستم حل کنم. میشه شما راهنمایی کنین.

       
      <!DOCTYPE html> <html> <head> <style type="text/css"> body { margin: 30px; font-family: sans-serif; } #fontSizeWrapper { font-size: 16px; } #fontSize { width: 100px; font-size: 1em; } /* ————————————————————– Tree core styles */ .tree { margin: 1em; } .tree input { position: absolute; clip: rect(0, 0, 0, 0); } .tree input ~ ul { display: none; } .tree input:checked ~ ul { display: block; } /* ————————————————————– Tree rows */ .tree li { line-height: 1.2; position: relative; padding: 0 0 1em 1em; list-style-type:none; } .tree ul li { padding: 1em 0 0 1em; } .tree > li:last-child { padding-bottom: 0; } /* ————————————————————– Tree labels */ .tree_label { position: relative; display: inline-block; background: #ccc; padding: 2px 7px; border-right: 2px solid #000 } label.tree_label { cursor: pointer; } label.tree_label:hover { color: #666; } /* ————————————————————– Tree expanded icon */ label.tree_label:before { background: #000; color: #fff; position: relative; z-index: 1; float: left; margin: 0 1em 0 -2em; width: 1em; height: 1em; border-radius: 1em; content: '+'; text-align: center; line-height: .9em; } :checked ~ label.tree_label:before { content: '–'; } /* ————————————————————– Tree branches */ label.tree_label:after { border-bottom: 0; } .tree li:last-child:before { height: 1em; bottom: auto; } .tree > li:last-child:before { display: none; } .tree_custom { display: block; background: #eee; padding: 1em; border-radius: 0.3em; } </style></head> <body> <ul class="tree"> <li> <input type="checkbox" id="c5" /> <label class="tree_label" for="c5">Level 0</label> <ul> <li> <input type="checkbox" id="c6" /> <label for="c6" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> </ul> </li> <li> <input type="checkbox" id="c7" /> <label for="c7" class="tree_label">Level 1</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 2</span></li> <li> <input type="checkbox" id="c8" /> <label for="c8" class="tree_label">Level 2</label> <ul> <li><span class="tree_label">Level 3</span></li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </li> </ul> </body> </html>  
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام
      دوستان چطور میشه کاری کرد که در قالب صحیفه در قسمت فروشگاه با زیاد شدن محصولات ، محصولات به صفحه ی دوم انتقال پیدا نکنه و همون صفحه اول باشه ؟
      تشکر
    • توسط yaali
      سلام
      نیازمند وردپرس کار مسلط به php برای نوشتن پلاگین و قالب وردپرس هستیم.
      +حقوق توافقی
      +دورکاری یا حضور در دفتر
      پیام بدید
    • توسط Sitecheckup
      سلام
      وب سایت وردپرسی من بعد از مدتی هک شده و بعضی اوقات به یک ادرس دیگه ریدایرکت میشه و وقتی توی سرچ کنسول فچ میکنم میزنه که ریدایرکت شده به فلان آدرس
      حالا میخام بدونم که این مشکل رو چجوری میتونم حل کنم و بدونم دستور ریدایرکت کدوم قسمت قرار گرفته
      ممنون
    • توسط AminHashemy
      سلام دوستان 
      من لیستی از آموزش های خوب وردپرس که به نظرم ارزش استفاده داره رو دور هم جمع کردم 
      شما هم اگر مورد بیشتری میشناسید اضافه کنید تا همه استفاده کنن:
       
      https://evand.com/events/wordpress-complete-giude
      مثلا شامل مباحث زیر :
      معرفی پیشخوان وردپرس آموزش ایجاد گالری محصولات افزونه های ووکامرس
      سرچ به صورت زنده (ایجکس سرچ) افزونه مقایسه کالا آموزش نحوه برخورد با کارفرما و درک نیاز های کارفرما  
      https://abzarwp.com/wordpress-tutorials/
      تعداد جلسات تا اکنون : 33 جلسه کل زمان دوره تا اکنون : 880 دقیقه سطح دوره از نظر آموزش : از ۰ تا ۱۰۰ مناسب برای افراد مبتدی تا حرفه ای  
      مورد بعدی آموزش وردپرس https://faradars.org/how-to-learn/wordpress
      یک مجموعه ای از آموزش های تکه تکه هست
       
      https://hamyarwp.com/webdesign/
      دوره جامع ۰ تا ۱۰۰ آموزش طراحی سایت و آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی دارای پیش نیازهایی می باشد که قبل از ثبت نام می بایست به آنها توجه کنید تا در ادامه آموزش به مشکل نخورید.
          https://mihanwp.com/wordpress-learn/ دوره وردپرس رایگان میهن وردپرس    
      نظرتون رو بگید لطفا