hajix

وارد نشدن کاربر و مدیر به پیشخوان

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت بخیر


من به یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برخوردم


ببینید من یه سرور دارم که روش یه وردپرس مولتی سایت نصب هست و تعداد کاربران بالایی داره


حالا از بد حادثه همینجوری هی دیتابیسمون شیکموتر شده تا حدی که به حدود بیست گیگ رسیده !


من سرور رو ریبوت دادم وقتی اومد بالا انگار دیتابیس من کرش کرده و نمیتونه به جدول کاربرا وصل بشه


همه چی اوکیه سایت بالا میاد اما هیچکس حتی مدیر نمیتونه کانکت بشه ...



کارایی که انجام دادم :


maint repair کردم اما متاسفانه در جواب میگه که یه سری از تیبل هام با شکست مواجه شده !


وارد phpmyadmin میشم که وارد دیتابیس خاصم بشم اونقدر حجم بالاست که برام بازش نمیکنه ...


وا ssh کانکت میشم و وقتی میخوام اوپتیمایز کنم یهو منو میندازه بیرون یهو میگه مای اس کیو ال داونه یهو میگه ارور میده و نمیتونه اوپتیمایز رو انجام بده !



تقریباً کل منابع فارسی و انگلیسی که مربوط به کرش شدن مای اس کیو ال و نحوه ریپیر و احیاناً اوپتیمایز شدنش بود رو مطالعه کردم و متاسفانه هیچ جوابی دریافت نکردم !



سئوال اینجاست آیا دوستان برای من راه حلی دارند ؟


یه مساله ای هست الان همه وبلاگها بالا هستند و فقط کاربر نمیتونه لاگین کنه ! آیا میشه کسی برای من برنامه ای بنویسه که مثلاً کل کاربرا رو با بلاگهاشون و اطلاعاتشون انتقال بده به یه وردپرس دیگه که دیتابیس سالم داشته باشیم ؟


آیا میشه یه جوری همین دیتابیس رو اوکی کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. به نظر من استفاده از وردپرس مولتی سایت برای سیستم وبلاگ دهی خیلی کار اشتباهی هست.

حالا شما این اشتباه رو کردی دیگه گذشته ... اما برای حل مشکلتون اگر به سرور قوی تری دسترسی دارید اونجا اپتیمایز رو اجرا کنید. ترجیحا سرور اختصاصی باشه بهتره.

اگر به نتیجه نرسیدید بگردید ببینید فایل های .sql کجا هستن دستی ویرایش کنید یا یه تعدادی یه جای دیگه بکاپ بگیرید سرور که اومد بالا اپتیمایز کنید و کم کم بقیه رو هم اضافه و اپتیمایز کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهی نداره یه روزه حل بشه ؟

 

دوستای دیگه نظری ندارن  برای مشکل من ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟