• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
hosseinrasouli

خطا " نمی توان پوشه جدید ساخت " هنگام نصب افزونه

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.

من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد.

عنوان خطا :

در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip

گشودن بسته‌ی فشرده شده…

نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت.

 

ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و

از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد :

  define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/');
 @package WordPress

و

/** Absolute path to the WordPress directory. */
if ( !defined('ABSPATH') ){
    define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/');
        define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');}

 

مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، hosseinrasouli گفته است :

با سلام.

من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد.

عنوان خطا :

در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip

گشودن بسته‌ی فشرده شده…

نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت.

 

ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و

از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد :

  define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/');
 @package WordPress

و

/** Absolute path to the WordPress directory. */
if ( !defined('ABSPATH') ){
    define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/');
        define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');}

 

مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون

درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست 

ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید 

اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند

این اطلاعاتی بود که من داشتم :) موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر :   \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 22 ساعت قبل، nima1998 گفته است :

درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست 

ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید 

اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند

این اطلاعاتی بود که من داشتم :) موفق باشید

با سپاس

Nima جان کش رو چطور خالی کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 ساعت قبل، asareza گفته است :

من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر :   \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. 

مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

لطف کنید یه ساب دامنه بسازید وردپرس رو نصب کنید روش ، بدون اینکه افزونه یا قالب روی اون وردپرس نصب کنید وارد قسمت افزونه ها بشید و یه تست کنید ببینید توی وردپرس جدید که داخل ساب دامنه هم ساختید همین مشکل هستش یا خیر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، hosseinrasouli گفته است :

مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد

پس در اینصورت به احتمال زیاد مشکل از هاسته! پیشنهاد میکنم روی یه هاست دیگه تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امکان داره مشکل از دسترسی پوشه ها باشه. به پشتیبانی هاست تیکت بزنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ratinum
      باسلام. میخواستم بخش توضیحات تکمیلی از فرم checkout ووکامرس رو حذف کنم. افزونه ی Woo Checkout Field Editor Pro رو نصب کردم ولی گزینه ای برای حذف فرم توضیحات تکمیلی نداره. لینکی که میخوام اصلاحات رو داخلش انجام بدم: https://www.bistogram.ir/checkout/ 
    • توسط runy
      سلام
      وقتی سفارشات را می زنم سایت به یه دامنه ای ریدارکت میشه و کد زیر را میده :
      parent.location = 'http://www.market-online.ir/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/jquery-blockui/jquery.blockUI.min.js?ver=2.70'; این مشکل چیه ؟؟

      پوسته را عوض کردم نشد فلدر  jquery-blockui را در wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/ حذف کردم بازم نشد 
    • توسط ccoder
      سلام
      چطوری میشه میانگین امتیازات داده شده به یک محصول در ووکامرس نشون داد؟
      مثلا بنویسه:
      (۴.۵ امتیاز از مجموع ۶ رای ثبت شده)
      مقابلش هم به شکل ستاره ای نشون بده.
    • توسط ccoder
      سلام.
      در ووکامرس، کد زیر رو در بخشی که برای دیدگاه ها در نظر داشتم قرار دادم:
      <?php comment_template(); ?> همینطور در تگ body، کد زیر قرار داده شده:
      <body <?php body_class(); ?> > در قسمت وبلاگی وردپرس، بخش دیدگاه ها به شکل اتوماتیک اومد ولی در ووکامرس اصلا بخش نظرات نمیاد. تمام گزینه هایی که در ووکامرس برای ثبت دیدگاه نیاز بوده رو هم فعال کردم. 
      مشکل از کجاست؟
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir