hosseinrasouli

خطا " نمی توان پوشه جدید ساخت " هنگام نصب افزونه

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.

من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد.

عنوان خطا :

در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip

گشودن بسته‌ی فشرده شده…

نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت.

 

ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و

از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد :

  define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/');
 @package WordPress

و

/** Absolute path to the WordPress directory. */
if ( !defined('ABSPATH') ){
    define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/');
        define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');}

 

مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، hosseinrasouli گفته است :

با سلام.

من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد.

عنوان خطا :

در حال دریافت بسته‌ی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip

گشودن بسته‌ی فشرده شده…

نمی‌توان پوشه‌ی جدید ساخت.

 

ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و

از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد :

  define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/');
 @package WordPress

و

/** Absolute path to the WordPress directory. */
if ( !defined('ABSPATH') ){
    define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/');
        define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');}

 

مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون

درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست 

ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید 

اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند

این اطلاعاتی بود که من داشتم :) موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر :   \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 22 ساعت قبل، nima1998 گفته است :

درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست 

ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید 

اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند

این اطلاعاتی بود که من داشتم :) موفق باشید

با سپاس

Nima جان کش رو چطور خالی کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 ساعت قبل، asareza گفته است :

من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر :   \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. 

مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

لطف کنید یه ساب دامنه بسازید وردپرس رو نصب کنید روش ، بدون اینکه افزونه یا قالب روی اون وردپرس نصب کنید وارد قسمت افزونه ها بشید و یه تست کنید ببینید توی وردپرس جدید که داخل ساب دامنه هم ساختید همین مشکل هستش یا خیر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، hosseinrasouli گفته است :

مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد

پس در اینصورت به احتمال زیاد مشکل از هاسته! پیشنهاد میکنم روی یه هاست دیگه تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امکان داره مشکل از دسترسی پوشه ها باشه. به پشتیبانی هاست تیکت بزنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mehdi Bolourian
      سلام و احترام
      من توی فروشگاهم محصولاتم با وزن یک کیلو هستش ، میخوام کنار مبلغ بزنم که این مبلغ برای وزن یک کیلو هستش ، اینو از کجا باید اضافه کنم ؟
      خیلی گشتم توی قالب ، توی ووکامرس ، توی همه چیز قالب گشتم ولی چیزی نبود
      به عنوان مثال محصول خرمالو کنارش بنویسه هر یک کیلو گرم 14.000 تومان ؟
      اینو چیکار کنم ؟
    • توسط sodavar
      با سلام .  با توجه به اینکه من تمامی قسمتهای توضیحات محصول ( توضیحات کوتاه محصول و توضیحات تکمیلی محصول ) رو کامل میکنم ولی در قسمت پایین که توضیحات جامع محصول هست متن نمایش داده نمیشه . علت چیه ؟
       
      http://sodavaran.ir/product/content-marketing-course/

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان.
      بنده یه فروشگاه اینترنتی با وردپرس و وکامرس ایجاد کردم که هنگام خرید محصول ارور " این محصول در موقیت مکانی که شما انتخاب کرده اید نیست " رو میده. دلیلش چیه؟
    • توسط hassan.0152
      سلام
      من قالب فروشگاهمو خودم طراحی کردم ، قالب در لوکال هاست بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی اپلود کردم روی هاست محصولات مرتبط کار نمیکنه کسی میتونه راهنمایی کنه مشکلش چیه ؟
      <?php $args = array( 'post_type' => 'product','meta_key' => '_featured','meta_value' => 'yes', 'posts_per_page' => 12); $featured_query = new WP_Query( $args ); if ($featured_query->have_posts()) : while ($featured_query->have_posts()) : $featured_query->the_post(); $product = get_product( $featured_query->post->ID ); ?> <article class="box-pro"> <div class="main-post"> <a href="<?php the_permalink() ?>"> <figure> <?php the_post_thumbnail('thumbnail') ?> </figure> <div class="product-subject"> <h4 data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="<?php the_title(); ?>" > <?php if (strlen($post->post_title) > 50) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 50) . '...'; } else { the_title(); } ?> </h4> <?php global $product; if ( $price_html = $product->get_price_html() ) ; ?> <span class="product-price"><?php echo $price_html; ?></span> </div> </a> </div> </article> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_postdata(); ?> <?php else: ?> <p class="er-relater"> <?php _e( 'متاسفم مطلب مرتبطی پیدا نشد.' ); ?> </p> <?php endif; ?> از این کد جهت نمایش محصولات مرتبط استفاده کردم و کد های دیگه ای هم تست کردم ولی جواب ندادن ...
    • توسط ahmadib
      سلام خسته نباشید چطور می تونم توی قالب شرطی بزارم که اگر افزونه ای مثلا :  افزونه دکان نصب بود یک سری کدهارو اجرا بشه