7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان :)

من یک مشکلی در فارسی سازی قالب دارم.

قالبی که دارم ، فایل ترجمه ش (Po.) ، در حالت عادی دارای متا هایی مانند __ , e_ نیست...!

و وقتی هم یکی از کادر های ترجمه رو برای ترجمه وارد می کنم ، و سیو میکنم ، انجام نمیشه...!

همه کار ها رو هم درست پیش میرم. (مثلا فایل ترجمه انگلیسی رو تغییر میدم زبانش رو و Save as میزنم و به fa_IR.po سیو می کنم..*)

دست به کار شدم و فایل های ترجمه پیش فرض قالب رو پاک کردم و در Poedit ، برای قالب فایل ترجمه ساختم.

پس از اینکه در بین فایل های PHP ، جست و جو کرد و متا های ترجمه رو برای ترجمه شدن پیدا کرد ، اولش ارور چند تا ارور داد.
چند تا ارور داده که متن ارور همه شون ، این رو نوشته ::

Empty msgid.  It is reserved by GNU gettext:
gettext("") returns the header entry with
meta information, not the empty string.

---------------------------------------------------------------------

کاری به این ارور ها نداشتم و ادامه دادم.

چون فایل رو به زبان English ایجاد کرده بودم ، با دکمه Alt + Enter که همون تنظیمات اصلی میشن ، فایل رو تغییر دادم و زبان رو فارسی کردم و...

کار ها تموم شد و دو تا از عبارت های انگلیسی رو فارسی کردم و سیو کردم .
رفتم و رفرش کردم صفحه رو دیدم ، هیچ تغییری در ترجمه ایجاد نشده. همونه که بود!

--------------------------------------------------------------------------

ضمن اینکه ، فایلی که به دست خودم درست شد و اون هم کار نکرد ، دارای متا بود که خودش پیدا کرده بود.
در صورتی که فایل پیش فرض قالب ، اصلا متا نداشت.

---------------------------------------------------------------------------

الآن من چیکار کنم؟ :wub:

لطفا دوستانی که میتونند ، به من کمک کنند.

با تشکر
 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست پاسخ بده؟

خیلی ضروریه...!

 

من این رو در   پنجشنبه در 20:18 ارسال کردم

:wub:

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید نخست قابلیت ترجمه را به قالب خود اضافه کنید( با استفاده از  دو تابع __ و e_ ). تا زمانی که این قابلیت رو به قالب اضافه نکنید ، نمیتونید با ساخت فایل زبان قالب رو ترجمه کنید! در واقع توابع ذکر شده فایل زبان رو فرا خونی میکنن. 

البته راه دومی هم هست که پیشنهاد نمیشه ، و اونم ترجمه متون به طور مستقیم و بدون نیاز به فایل زبان و قابلیت ترجمه قالبه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، asareza گفته است :

شما باید نخست قابلیت ترجمه را به قالب خود اضافه کنید( با استفاده از  دو تابع __ و e_ ). تا زمانی که این قابلیت رو به قالب اضافه نکنید ، نمیتونید با ساخت فایل زبان قالب رو ترجمه کنید! در واقع توابع ذکر شده فایل زبان رو فرا خونی میکنن. 

البته راه دومی هم هست که پیشنهاد نمیشه ، و اونم ترجمه متون به طور مستقیم و بدون نیاز به فایل زبان و قابلیت ترجمه قالبه.

سلام دوست عزیز:

این قالب ، کاملا دارای تابع های __ . e_ هست . اگر نبود ، هنگام جست و جو چیزی پیدا نمیکرد...!

 

لطفا یه کی کمکم کنه ، خیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید اسم قالب رو و آدرس دموی اونو بزرین البته اگه اختصاصی هست ادرس سایت بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی تا حالا با این مشکل برخورده ؟

یعنی ممکن هست؟

 

لطفا تجربه دار ها ، پاسخ بدهند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

 

همونطور که در اینجا اشاره شد، باید ابتدا پلاگین یا قالب، قابلیت ترجمه رو داشته باشه و باید حتما فایل ترجمه به پلاگین معرفی شده باشه!

 

مثلا کد زیر یا چیزی شبیه این، باید در فانکشن قالب یا فایل اصلی افزونه قرار داشته باشه.

<?php load_theme_textdomain('wp-pagenavi-style', get_template_directory() . '/lang/wp-pagenavi-style-fa_IR'); ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم 


    • توسط sydvza
      باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده
      https://dackeh.com
      لطفا کمکم کنید.
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط kamran.azarniya
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه