• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

مشکل Specify dimensions در سایت gtmetrix

6 پست در این موضوع قرار دارد

من سایتم را در http://gtmetrix.com چک کردم و مشکل Specify dimensions را متوجه نمی شوم چگونه کا هش دهم زیرا من برای تمامی تصاویر سایت طول و عرض را انتخاب کرده ام!


Specify image dimensions
F (35)

53%
Images High
What does this mean?
The following image(s) are missing width and/or height attributes.
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/images/ask.dnoj.ir.gif (Dimensions: 125 x 125) (2 uses)
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/images/friends.png (Dimensions: 40 x 40)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/10/13-Stunning-Photos-From-The-Wildlife-Photographer-Of-The-Year-Competition.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/10/chiba-wheelchair-robot.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/10/iron-manganese-crusts.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/10/plankton.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/11/ACM-R5H-Robot.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/11/cat-purr.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/11/international-space-station-Thanksgiving.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/11/quetzalcoatlus.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/11/snake-smell.jpg (Dimensions: 324 x 160)
http://dnoj.ir/wp-content/uploads/2012/12/Mosquito.jpg (Dimensions: 324 x 160)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا اشتباه تعیین کردید ( کداشتباه هست ) یا اندازه ای که تعیین کردید درست نیست.

این ها به نظر میاد تصاویری هستند که در خود متن استفاده شدند و مربوط به قالب نیستند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا اشتباه تعیین کردید ( کداشتباه هست ) یا اندازه ای که تعیین کردید درست نیست.

این ها به نظر میاد تصاویری هستند که در خود متن استفاده شدند و مربوط به قالب نیستند

خیر به اشتباه تعیین نکرده ام تمامی طول و عرض تصاویر با دقت انتخاب شده اند. می توانید سورس زیر را که برای تصاویر شاخص به اندازه 324- 160 ساخته شده است را ببینید.


<?php woo_image( 'width=324&height=160' . $woo_options['woo_thumb_h'] . '&class=thumbnail main-image ' . $woo_options['woo_thumb_align'] ); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا به این خطا توجه نکنید(خطا نیست)

داره میگه شما اندازه ها رو بصورت width و height در خود تگ img قرار ندادید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا به این خطا توجه نکنید(خطا نیست)

داره میگه شما اندازه ها رو بصورت width و height در خود تگ img قرار ندادید.

خوب این باعث کاهش لود تصاویر و صفحه می شود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر، این فقط میاد اندازه تصویر رو مشخص میکنه و اصلا روی لود تاثیری نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط karimi
      سلام
      دیشب سایتم رو با gtmetrix تست کردم، سرعتش بی نهایت اومده پائین به حدی که توی سایت ارور دیر لود شدن میده ولی حدود یک ماه پیش تست کردم حدود 6 ثانیه بود. صفحه اصلیم رو که با ویژوال کمپوزر ویرایش کرده بودم به حالت اولش در آوردم و همه افزونه هایی رو هم که تازه نصب کرده بودم، غیر فعال کردم ولی فرقی نکرد. البته از نظر امتیاز خوب شد یعنی از  F به  B تغییر کرد ولی سرعت لود همچنان پائینه مشکل از چی می تونه باشه؟
      https://gtmetrix.com/reports/anbaryar.com/p5oo1EwK
    • توسط Mohamad™
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      چند وقتیه این کد ها (این قسمت رو ببینید Minimize redirects ) وقتی توی سایت gtmetrix چک میکنم توی سایت بنده هستش ولی هیچ جای سایت من اثری ازش نیستش این ها چی میتونن باشن
      ایا مخرب هستند و یا نه چجوری حذفشون کنم
      https://gtmetrix.com/reports/androidina.net/BmLRowEc
      این کد ها :
      Remove the following redirect chain if possible:
      http://idsync.rlcdn.com/423476.gif?partner_uid=2fzQDx0i7NXyfETSaryJ7TtE3TBZlsIY6GVUKIkWC6zc http://idsync.rlcdn.com/423476.gif?partner_uid=2fzQDx0i7NXyfETSaryJ7TtE3TBZlsIY6GVUKIkWC6zc&redirect=1 http://dpm.demdex.net/ibs:dpid=477&dpuuid=9c12e44d2ccb41d46b1eccb49e7c608ec9957d6f8660000510a861ced326aa5eb0da87c991749652&redir=http%3A%2F%2Fidsync.rlcdn.com%2F362248.gif%3Fpartner_uid%3D%24%7BDD_UUID%7D http://idsync.rlcdn.com/362248.gif?partner_uid=01201127644593055700596260283548571569  
       
      افزونه ای اضافه نشده کدی اضافی نشده هکی صورت نگرفته ولی ....
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان .
      راستش من بعد چند روز خلاصه تونستم یه درصد خوب توی gtmetrix بسازم واسه سایت. البته در کنار این که سایت هم زیبایی خودشو از دست نده. گفتم آخرین قدم رو هم با نصب افزونه SUPER CACHE بردارم که دیگه خیالم از بابت سرعت سایت راحت شه . ولی جواب عکس داد . خودتون مقایسه کنید . اولین عکس وقتیه که افزونه فعال نیست و دومی وقتیه که سوپر کش رو فعال میکنم. برعکسه؟؟!


    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      من کد های php نیاز دارم که بتونم باهاش یک عکس را از یک آدرس دلخواه با سایزی که میخوام ذخیره کنم.
      تو اینترنت گشتم ، اکثرکدهایی که بود یا کار نمیکرد یا خطا داشت.
      فقط این کد را پیدا کردم که تصویری که بهش میدیم را ذخیره میکنه


      function save_image($image_link) {

      if (!file_exists(UploadPatch)) {
      @mkdir(UploadPatch, 0777, true);
      }
      $split_image = pathinfo($image_link);
      $filename = str_replace('%5', '-', str_replace('%25', '-', str_replace('%20', '-', $split_image['filename'])));
      @$response = file_get_contents($image_link);
      $file_name = UploadPatch.$filename.".".$split_image['extension'];
      $file = fopen($file_name , 'w');
      fwrite($file, $response);
      fclose($file);
      }

      من میخوام مثلا این آدرس این تصویر رو به تابع بدم :


      http://www.google.com/images/srpr/logo11w.png

      سایز این تصویر 538*190 هست که میخوام مثلا 70*70 پیکسل داخل فولدر image ذخیره بشه.
      سرعت در ذخیره تصویر در اولویت هست.
      اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
    • توسط ali_reza
      این قالب سایت من کلی تصویر بدرد نخور داره که فقطسرعت سایت رومیاره پایین .
      منم اومدم از روی gtmetrix ادرس یکی دوتا از این عکس های بی فایده رو پیدا کردم و از داخل هاست پاکشون کردم . حالا هنگامی که timeline جی تی میتریکس رو می بینم ، جای اون عکس ها هنوز نوشته شده ولی قرمزه و زمان رو هم هنوز تلف میکنه و سرعت رو پایین میاره .
      اون عکس ها قسمتی از هدر سایت بود .
      حالا چجوری کلاً جای خالیشون رو هم پاک کنم ؟