Silence

خطای "عدم ارتباط امن با سایت WordPress.org"

8 پست در این موضوع قرار دارد

از چند روز پیش این پیغام توی بخش افزودن پلاگین ها نمایش داده می شه و هیچ پلاگینی نمایش داده نمی شه!

نقل قول

 یک خطای غیرمنتظره رخ داده است. ممکن است اشتباهی در تنظیمات wp-persian.com یا سرور شما بوجود آمده باشد. اگر شما همچنان این مشکل را دارید، لطفا به تالار گفتگو وردپرس فارسی مراجعه نمایید. (وردپرس نتوانست ارتباطی امن با سایت WordPress.org برقرار کند. لطفا با مدیر سرور خود تماس بگیرید.)


 in /home/**user**/public_html/**sitename**/wp/wp-admin/includes/plugin-install.php on line 158

 

مشکل چیه؟

چطور می شه برطرف کرد این مشکل رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نظری در این مورد نداره؟...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل های وردپرس رو مجدد جایگزین کردید ؟

فقط فایل wp-includes  و wp-admin قبلی رو پاک کنید جدید رو جایگزین کنید .

بعضی از افراد هم مشکلشون از هاست بوده که تابع php_openssl فعال نبود ! فکر کنم مشکل شما با همون جایگزینی فایل 100% حل میشه .

ویرایش شده در توسط وردپرس فارسی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 دقیقه قبل، وردپرس فارسی گفته است :

سلام

فایل های وردپرس رو مجدد جایگزین کردید ؟

فقط فایل wp-includes  و wp-admin قبلی رو پاک کنید جدید رو جایگزین کنید .

بله انجام دادم این کار رو و همچنان همون مشکل پا برجاست!...

 

 

ویرایش شده در توسط Silence
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس باید یه آزمون خطا انجام بدید ،

اول از همه کل پلاگین هارو غیر فعال کنید ( کلاً پوشه پلاگین رو تغییر نام بدید ) .

اگر درست نشد

هرچی قالب بجز قالب های خود وردپرس داخل پوشه هستش یا پاک کنید یا اسمشون رو تغییر بدید .

اگر درست نشد

یه فایل index.php بسازید توی روت ( public_html ) کد زیر رو داخلش بذارید ببینید تابع openssl فعاله ؟ ( دقیق نمیدونم این تابع چیکار میکنه فقط زده ssl که اگر اون ssl که فکرش رو میکنم باشه نمیدونم چه ربطی به این مشکل داره ، اما چند نفر که ارروری مثل اررور شما گرفته بودن مشکلشون از غیر فعال بودن این تابع بوده )

ضمناً وقتی تغییرات رو میدید میخواید تست کنید حتماً با 2 تا مرورگر تست کنید ممکنه کش ذخیره شده باشه و مشکل رفع شده باشه اما باز همون اررور رو شما ببینید .

از داخل سایت زیر هم کد فایل مربوطه رو بردارید جایگزین کد قبلی فایل plugin-install.php بکنید ببینید فرقی میکنه.

https://github.com/WordPress/WordPress/blob/master/wp-admin/includes/plugin-install.php

ویرایش شده در توسط وردپرس فارسی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک بار دیگه اون کاری که گفته بودید رو انجام دادم...با یکبار خروج و ورود مجدد به سایت درست شد!...

 

فکر می کنم مشکل از قالبی باشه که نصب کردم!...

چون با ورود به صفحه تنظیمات قالب، دوباره همون مشکل به وجود اومد...و یک در میون درست می شه و اون پیغام نمایش داده می شه!...

خیلی عجیبه!...

ویرایش شده در توسط Silence
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس ممکنه از پلاگین هم باشه ، کل پلاگین هارو غیر فعال کنید تست کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب متوجه شدم مشکل از قالب هست!...

برای تست یک قالب نال شده نصب کردم که اگر اکی بود نسخه اصلی رو تهیه کنم وقتی قالب دیگه ای رو فعال کردم مشکل بخش پلاگین ها رفع شد!...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری