mohammadhercoles62

افزایش آپلود در هاست خریداری شده

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من یک هاست خریداری کردم که متاسفانه نمی شود بیشتر از 20 مگ حجم آپلود کرد بر روی وردپرسی که روی هاست نصب کردم چکار کنم که افزایش حجمی بدهم و کدام هاستی است که بتوان  با حجم بالا در از طریق ورد پرس آپلود کرد از نرم افزارهای فایل زیلا و  غیره هم استفاده کرده ام اما ورد پرس من آنها را نمی شناسد و فقط فایلهایی که از طریق خود ورد پرس آپلود می شوند را می شناسد و فایلهایی که از طریق نرم افزار فایل زیلا آپلودکردم را نمی شناسد هاست من هم می گوید هاستها اشتراکی می باشد و امکان افزایش حجم آپلود وجود ندارد راهنمایی بفرمایید چکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده‌ترین و اصولی‌ترین درخواست به مدیر سرور هست

کد زیر رو در فانکشن پوسته قرار بدید و تستی بزنید

@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );

اطلاعات بیشتر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمی شود امتحان کردم هاست ارور می دهد و کارکنان آنجا هم می گویند هاستها اشتراکی هستند و باید از سرور مجازی استفاده کنم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام نه بابا خیلی وقته از میهن وب هاست گرفتم از سیستم مدیریت وردپرس استفاده می کنم ولی مقدار آپلود مجاز 20 مگابایت از طریق php هستش از سیستم مدیریت محتوای ورد پرس فقط می شه 20 مگابایت آپلود کرد ولی از طریق نرم افزار های fttp این مقدار بیشتر هستش اما وقتی که از طریق این نرم افزارها مثلا فایل زیلا فایل را آپلود می کنم ورد پرس اون رو نمی شناسه و فقط فایلهایی را که از طریق خود ورد پرس آپلود میشه رو می شناسه اگه هاستینگ شما این مقدار آپلود یعنی 256 مگابایت از طریق پی اچ پی یا وردپرس را ساپورت می کنه بگید ما هم بریم از اونجا خرید کنیم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟