mjrajaei

خبرخوان
خبرخوان php

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام
 به دوستان

دنبال یک خبرخوان هستم که با php نوشته شده باشه

برای اطلاع از شیوه کارش هم برید به سایت زیر سری بزنید

http://www.shahrekhabar.com/

جمع آوری مطالب سایت های معرفی شده و انتشار در قالب آی فریم و کلیدواژه های اتوماتیک و ....

سرعت لود بالا - سئو فوق العاده و فشار کم بر سرور و دیتا بیس کم حجم و ...

بابت چنین سیستمی چون کاملا تجاری هست تا یک میلیون تومان هزینه پرداخت میکنیم

 

لطفا دوستانی که توانایی آماده سازی اون ر دارند و یا یک سیستم آماده با این شیوه عملکرد دارند اعلام کنن و البته نمونه کارهای دیگر هم اگر دارید معرفی کنید

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بصورت پوسته وردپرس آماده شده با ویژگی‌های کاربردی

در صورت نیاز با دریافت هزینه ویژگی‌های که مورد پسندتون هست اضافه میشه و یا از پایه اسکریپت php براتون آماده میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/22/2016 at 20:44، amir khalaji mehr گفته است :

این بصورت پوسته وردپرس آماده شده با ویژگی‌های کاربردی

در صورت نیاز با دریافت هزینه ویژگی‌های که مورد پسندتون هست اضافه میشه و یا از پایه اسکریپت php براتون آماده میشه

یه زحمت بکشید و شماره تماس بدید جهت سفارش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط sitefy
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط ashena
      با سلام
       
      دوستان افزونه ای میخوام با این مشخصات :
      *دریافت خبر بصورت کامل ( تیتر،لید، متن کامل)
      *ذخیره به عنوان خبر در صف انتشار (بعد از بررسی توسط ادمین منتشر شود)
      *وارد کردن لینک منبع بصورت دستی
      *دسته بندی اتوماتیک مطالب با توجه به لینک منبع(مثلا اگر لینک سرویس سیاسی یه پایگاه خبری رو بهش بدیم مطالب دریافتیش رو در دسته سیاسی قرار بده)
       
      هزینه و زمان تحویل رو بفرمایید.
       
      با تشکر
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.