• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
M.Javad

راهنمایی در مورد بهینه سازی و افزایش سرعت لود سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان میدوارم سال خوبی رو داشته باشید

اخیرا سرعت لود سایتم بالا رفته با توجه به نصب افزونه ها و وجود اسکریپت های سایت دوستان و اساتید هرگونه پیشنهاد در رابطه با نصب افزونه قوی جهت بهینه سازی تصاویر و افزایش سرعت سایت دارید بگید لطفا

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو بگیرید ( WP Performance Score Booster )

ویرایش شده در توسط وردپرس فارسی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، M.Javad گفته است :

با سلام خدمت دوستان میدوارم سال خوبی رو داشته باشید

اخیرا سرعت لود سایتم بالا رفته با توجه به نصب افزونه ها و وجود اسکریپت های سایت دوستان و اساتید هرگونه پیشنهاد در رابطه با نصب افزونه قوی جهت بهینه سازی تصاویر و افزایش سرعت سایت دارید بگید لطفا

ممنون

اگه منظورتون سایتی که تو امضا گذاشتین (http://www.nazthemes.com/):

1- سایز تصاویری که در سایت شما هست با سایزی که در استایل تعریف شده متفاوته و این بنابر آنالیز gtmetrix بیشترین عامل کندی سایت شماست! سایز تصاویر را با توجه به استایل تغییر بدید.

2- تعدادی از تصاویر سایت شما بهینه نیستند، میتوانید تصاویر بهینه شده پیشنهاد شده توسط gtmetrix رو جایگزین کنید.

من فکر میکنم اگه این دو مورد را که در مرحله بحرانی هستند حل کنید سرعت لود سایتتون خیلی بیشتر میشه و نیازی به افزونه نیست.

ویرایش شده در توسط asareza
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، asareza گفته است :

اگه منظورتون سایتی که تو امضا گذاشتین (http://www.nazthemes.com/):

1- سایز تصاویری که در سایت شما هست با سایزی که در استایل تعریف شده متفاوته و این بنابر آنالیز gtmetrix بیشترین عامل کندی سایت شماست! سایز تصاویر را با توجه به استایل تغییر بدید.

2- تعدادی از تصاویر سایت شما بهینه نیستند، میتوانید تصاویر بهینه شده پیشنهاد شده توسط gtmetrix رو جایگزین کنید.

من فکر میکنم اگه این دو مورد را که در مرحله بحرانی هستند حل کنید سرعت لود سایتتون خیلی بیشتر میشه و نیازی به افزونه نیست.

منظورتون چیه سایز تصاویر با استایل یکی نیست؟!!استایل مشکل داره/!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، M.Javad گفته است :

منظورتون چیه سایز تصاویر با استایل یکی نیست؟!!استایل مشکل داره/!!

مثلا در استایل شما این تصویر ( http://www.nazthemes.com/wp-content/uploads/avadl.jpg  ) تعریف شده 160x160 پیکسل ، در حالی که تصویر موجود دارای سایز   600x300  است.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، asareza گفته است :

مثلا در استایل شما این تصویر ( http://www.nazthemes.com/wp-content/uploads/avadl.jpg  ) تعریف شده 160x160 پیکسل ، در حالی که تصویر موجود دارای سایز   600x300  است.

من در صفحه اصلی عرض و ارتفاع ثابت قرار دادم ولی در ادامه مطلب عرض رو خودکار گذاشتم.به نظرتون باید چطور باشه بهتره؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، M.Javad گفته است :

من در صفحه اصلی عرض و ارتفاع ثابت قرار دادم ولی در ادامه مطلب عرض رو خودکار گذاشتم.به نظرتون باید چطور باشه بهتره؟!

باید سایز تصاویر با استایل هماهنگ باشه. باید در صفحه اول که تصاویر اسکال شدن تا به 160x160 برسن، از تصاویری با همین ابعاد ( 160x160 ) استفاده کنید.

تست سرعت سایت شما در gtmetrix و اشکالاتی که باعث کند شدن سرعت سایت شده:

لینک

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، asareza گفته است :

باید سایز تصاویر با استایل هماهنگ باشه. باید در صفحه اول که تصاویر اسکال شدن تا به 160x160 برسن، از تصاویری با همین ابعاد ( 160x160 ) استفاده کنید.

تست سرعت سایت شما در gtmetrix و اشکالاتی که باعث کند شدن سرعت سایت شده:

لینک

 

آها پس باید خودم قبل از اینکه تصاویر رو آپلود کنم اندازشو درست کنم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، وردپرس فارسی گفته است :

این رو بگیرید ( WP Performance Score Booster )

اینو نصب کردم دقیقا چیکار میکنه؟!فعال که کاری نکرده!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد تنظیماتش بشید 3 تا تیک داره اون 3تا تیک رو بزنید ذخیره کنید.

برای اون قسمت محصولات بالای سایت هم از طریق تصویر شاخص عکس رو بگیرید و برای اون قسمت داخل فانکشن تصویر رو بدید کوچیک کنه و قرار بده .

ویرایش شده در توسط وردپرس فارسی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای تصویر شاخص از این کد استفاده میکنم

<img src="<?php $url= wp_get_attachment_url( get_post_thumbnail_id($post->ID) );echo $url; ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">

این زیری بهتره یا نه؟!

the_post_thumbnail( array( 540, 215) );

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی تی ماتریکس رو رفتم چک کردم میخوام ببینم کدنویسیم اول اگه مشکلی هست برطرف شه بعد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری