• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
eh_parto

کد CSS

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همگی
من قبلا از این کد زیر برای فیکس کردن یک لاین در سایتم استفاده کردم

ولی الان هرچه این کد رو میزنم هیچ تغییری حاصل نمیشه

دوستان لطفا راهنماییم کنید . ازتون خیلی ممنون میشم .
اگر هم کسی خواست میتونه خصوصی تو تلگرام بهم بگه .
این اکانت تلگرام : @MashinyadakShop
این هم کدی هست که استفاده میکردم :
 .c-page-on-scroll.c-layout-header-static .c-layout-header {
    position:fixed;
    top:0;
    z-index:201;
    width:100%; }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال دیگه هم که دارم در مورد این موضوع
آیا امکانش هست که اصلا کسی کاری کنه که این کد روی اون بخش خاص کار نکنه ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اخوی

این رو تست کن ببین اوکی میشه:

 .c-page-on-scroll.c-layout-header-static .c-layout-header {
    position:fixed !important;
    top:0;
    z-index:201;
    width:100%; }

 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

سلام اخوی

این رو تست کن ببین اوکی میشه:

 .c-page-on-scroll.c-layout-header-static .c-layout-header {
    position:fixed !important;
    top:0;
    z-index:201;
    width:100%; }

 

 

این رو هم گذاشتم جواب نداد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان امکانش هست به من کمک کنید
خواهش میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

شما کدت رو اگه میتونی کامل بفرس

فکر کنم آدرس سایت رو بدم بهتر هست
www.mashinyadak.com
در قسمت بالای صفحه یک لاین نارنجی رنگ هست که شامل منو میشه ( نوشته شده : پراید ... تیبا .... و غیره )
من این رو میخوام فیکسش کنم دو مرتبه

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما برادر این رو امتحان کن:

.c-layout-header.c-layout-header-5, .c-layout-header.c-layout-header-5 .c-navbar .c-navbar-wrapper{
        
   position: fixed !important;
    z-index: 100 !important;
    width: 100% !important;

}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

بفرما برادر این رو امتحان کن:


.c-layout-header.c-layout-header-5, .c-layout-header.c-layout-header-5 .c-navbar .c-navbar-wrapper{
        
   position: fixed !important;
    z-index: 100 !important;
    width: 100% !important;

}

 

نشد باز

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان نداره مگه تو استایل این رو قرار نمیدید؟

باید بذارید تو فایل orange.css

من الان الان تست میکنم میشه که!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

امکان نداره مگه تو استایل این رو قرار نمیدید؟

باید بذارید تو فایل orange.css

من الان الان تست میکنم میشه که!

من کار شما رو کردم ولی درست جواب نمیده
وقتی که اسکرول میاد پایین باید بره بالا و فیکس شه
اینی که شما میگید از اول فیکس هست و درست نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهااا خوب از اول باید بگی!

از خاصیت اسکرول جی کوئری استفاده کردی؟

$(window).scroll(function () {



 .....



});

فقط کافیه خصوصیت add class رو بهش بدی و اون کلاسی که توش position:fixed گذاشتی رو توی add class قرار بدی به همین راحتی!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرم نتونستی انجام بدی تو اینترنت یه سرچ بزن ساخت sticky menu آموزشاش ریخته:D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 39 دقیقه قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

اگرم نتونستی انجام بدی تو اینترنت یه سرچ بزن ساخت sticky menu آموزشاش ریخته:D

خیلی ممنون از شما دوست عزیز

یکی از بچه ها با تم ویور متصل شد و کار رو تمام کرد

حتما میرم یه سرچ میکنم و یاد میگیرم چون به درد خیلی میخوره ( برای من که خیلی به درد میخوره )
باز هم از شما ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری