• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shahbala

کمک در تابع های وردپرس

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان سال نو همه مبارک

نمی دونم درست در جای مناسب تایپکت گذاشتم یا نه 

یه سوال داشتم من در طراحی قالب وردپرس تو قسمت مطالب می خواستم نمایش بدم به صورت که دسته بندی خاص رو فقط نمایش بدم من از این کد استفاده کردم کسی می تونه کمک کنه که چه طوری یه دسته بندی خواص رو نمایش بدهم ممنون.

							<?php $args = array(
				'posts_per_page'   => 5,
				'offset'           => 0,
				'category'         => '',
				'category_name'    => 'صوتی،تصویری',
				'orderby'          => 'post_date',
				'order'            => 'DESC',
				'include'          => '',
				'exclude'          => '',
				'meta_key'         => '',
				'meta_value'       => '',
				'post_type'        => 'post',
				'post_mime_type'   => '',
				'post_parent'      => '',
				'post_status'      => 'publish',
				'suppress_filters' => true ); ?>
					<?php if(have_posts()) : ?> 
					<?php while(have_posts()) : the_post(); ?> 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام علیکم برادر از این کد استفاده کن:

<?php
  $my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=2');
  while ($my_query->have_posts()):
  $my_query->the_post();
  $do_not_duplicate = $post->ID;?>

<?php endwhile; ?>

 

بجای عدد 2 آی دی دسته بندی رو که میخوای نمایش بدی بذار جای عدد 3 هم تعداد پستی که میخوای نمایش بده رو بذار

یاعلی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mohammadjavadkhalili گفته است :

سلام علیکم برادر از این کد استفاده کن:


<?php
  $my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=2');
  while ($my_query->have_posts()):
  $my_query->the_post();
  $do_not_duplicate = $post->ID;?>

<?php endwhile; ?>

 

بجای عدد 2 آی دی دسته بندی رو که میخوای نمایش بدی بذار جای عدد 3 هم تعداد پستی که میخوای نمایش بده رو بذار

یاعلی

وقتی این کد رو میزارم خطا میده و اجرا نمی شه چرا؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

چه خطایی میده ؟

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، amirali.bk گفته است :

سلام .

چه خطایی میده ؟

 

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected 'endwhile' (T_ENDWHILE) in E:\wamp2\www\sait1\wp-content\themes\jannat-abbas\loop.php on line 41
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0045 242760 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0066 245832 require( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-blog-header.php' ) ..\index.php:17
3 1.2716 22696680 require_once( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-includes\template-loader.php' ) ..\wp-blog-header.php:16
4 1.3306 23089704 include( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-content\themes\jannat-abbas\index.php' ) ..\template-loader.php:89
5 1.6393 23157168 get_template_part( ) ..\index.php:3
6 1.6394 23157864 locate_template( ) ..\general-template.php:171
7 1.6401 23157992 load_template( ) ..\template.php:521
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 39 دقیقه قبل، shahbala گفته است :
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected 'endwhile' (T_ENDWHILE) in E:\wamp2\www\sait1\wp-content\themes\jannat-abbas\loop.php on line 41
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0045 242760 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0066 245832 require( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-blog-header.php' ) ..\index.php:17
3 1.2716 22696680 require_once( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-includes\template-loader.php' ) ..\wp-blog-header.php:16
4 1.3306 23089704 include( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-content\themes\jannat-abbas\index.php' ) ..\template-loader.php:89
5 1.6393 23157168 get_template_part( ) ..\index.php:3
6 1.6394 23157864 locate_template( ) ..\general-template.php:171
7 1.6401 23157992 load_template( ) ..\template.php:521

کد زیر رو امتحان کنید .

در کد زیر cat همون دسته بندی که عدد روبه روش ایدی دسته مورد نظر هست .

posts_per_page هم تعداد مطالب رو نشون میده 

<?php 
$my_custom_query= new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'cat'	=>	'1',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 
)); ?> 
<?php 
if($my_custom_query->have_posts()) : ?>
<?php 
while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();?>

// محتوای مطلب


<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>   
ویرایش شده در توسط amirali.bk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

کد زیر رو امتحان کنید .


<?php 
$my_custom_query= new WP_Query(array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'cat'	=>	'1',//کد ایدی دسته مورد نظر
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'posts_per_page' =>'10',// تعداد نمایش پست ها
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 
)); ?> 
<?php 
if($my_custom_query->have_posts()) : ?>
<?php 
while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();?>
// کد محتوای مورد نظر شما
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>   

ممنون مشکل برطرف شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوباره یه چند تا مشکل دیگه برام پیش اومده 

از کد زیر برای نمایش محتوام استفاده کردم ولی محتوا نمایش داده نمی شه

<?php the_content(); ?>

از کد زیر برای تاریخ پست استفاده کردم ولی نمایش داده نمی شه

<?php the_date('y/m/d'); ?>

مشکل کجا می تونه باشه؟و تابع برای مطالب مرتبط و محبوب ترین پست ها چی هست؟ممنون از کمکتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تایتل صفحه باید چی کار کرد که وقتی در صفحه اصلی هستی اسم سایت رو بزنه وقتی تو مطالب هستی اسم سایت + عنوان مطلب رو بزنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 


<?php
if (is_home()) {
    bloginfo('name');
} elseif (is_single()) {
    bloginfo('name'); echo ' - '; single_post_title();
}
?>

 

ویرایش شده در توسط amirali.bk
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

سلام 


<?php
if (is_home()) {
    bloginfo('name');
} elseif (is_single()) {
    bloginfo('name'); echo ' - '; single_post_title();
}
?>

ممنون ازتون اون سوال بالایی رو می تونید جواب بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 5 ساعت قبل، shahbala گفته است :

سلام دوباره یه چند تا مشکل دیگه برام پیش اومده 

از کد زیر برای نمایش محتوام استفاده کردم ولی محتوا نمایش داده نمی شه


<?php the_content(); ?>

از کد زیر برای تاریخ پست استفاده کردم ولی نمایش داده نمی شه


<?php the_date('y/m/d'); ?>

مشکل کجا می تونه باشه؟و تابع برای مطالب مرتبط و محبوب ترین پست ها چی هست؟ممنون از کمکتون

 

کد رو تو حلقه قرار بدید برای اجرا

   <? php if (have_posts() ) : while (have_posts() ) : the_post(); ?>

   <?php the_content(); ?>

        <?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

 

برای تاریخ هم افزونه wp-jalali رو نصب یا فعال کنید و بعد کد زیر رو قرار بدید

 

<? php echo jdate("l d M Y"); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

 

 

کد رو تو حلقه قرار بدید برای اجرا


   <? php if (have_posts() ) : while (have_posts() ) : the_post(); ?>

   <?php the_content(); ?>

        <?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

 

برای تاریخ هم افزونه wp-jalali رو نصب یا فعال کنید و بعد کد زیر رو قرار بدید

 

<? php echo jdate("l d M Y"); ?>

ارور میده وقتی کد محتویات پست رو گذاشتم

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected 'endwhile' (T_ENDWHILE) in E:\wamp2\www\sait1\wp-content\themes\jannat-abbas\single.php on line 11
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0044 243472 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0228 246544 require( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-blog-header.php' ) ..\index.php:17
3 2.5454 23129256 require_once( 'E:\wamp2\www\sait1\wp-includes\template-loader.php' ) ..\wp-blog-header.php:16
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single.php رو زمینه کنید بررسی کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

فایل single.php رو زمینه کنید بررسی کنم

فرستادم پی وی تون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، amirali.bk گفته است :

فایل single.php رو زمینه کنید بررسی کنم

سلام داداش مشکل از چی بود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من صفحه category.php رو برای قالبم ساختم
الان سایدبار،هدرو فوتر رو فراخونی کردم الان می خوام مطالب دسته بندی طبق استایل من نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟

می خوام مطالب رو نشون بدم با استایل خودم باید از چه تابعی یا حلقه ای استفاده کنم؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری