silver21

مشکل در ریسپانسیو کردن قالب با مرورگر

4 پست در این موضوع قرار دارد

میخوام قالب ثابتو ریسپانسیو کنم
نمیخوام از بوت استراپ برای ریسپانسیو استفاده کنم و دارم سه تا فایل css درست میکنم برای سه دیوایس کامپیوتر، موبایل و تبلت و... و یه فایلم که کدای مشترک این سه دیوایس مثل رنگ ها داخلشه و کد فراخونی هم در هدر گذاشتم.
کدهای قبلی قالب، داخل style.css بود و در تمامی مرورگرها اجرا میشد

الان داخل style.css  کدهای مشترک سه دیوایسو قرار دادم و کدهای مخصوص هر کدومو داخل سه css جدا گذاشتم، مرورگر فایرفاکس اجرا میکنه اما اینترنت اکسپلورر اجرا نمیکنه و فقط و فقط فایل style.css رو میخونه.
قبول میکنه

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection, print" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/style.css" />

اگه اسم فایل style.css رو تغییر بدم و در هدر هم بگم اسم جدید رو لود کن ، فایرفاکس اجرا میکنه ، اکسپلورر8 نه (میدونم برای اکسپلورر باید کدهای درون css مخصوص خودش باید نوشته بشه اما ماجرای اینکه فقط و فقط style.css  رو میخونه و نام دیگه نه چیه!؟ )


 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.اینترنت اکسپلورر 8 اصلا از مدیا کوئری ها پشتیبانی نمیکنه.

حالت ریسپاسویر رو برای مروگرهای دیگه طراحی کنید و اگر اون مرورگر هم براتون خیلی مهمه با جاوا اسکریپت لینک استایل رو عوض کنید توی سایزهای مختلف پنجره ! که کار بیهوده ای هست و الکی حجم صفحه رو میبره بالا. چون اون مرورگر قدیمیه.

علاوه بر اینها اگر استایل های حالت ریسپانسیوتون کم هستن مثلا برای هر سایزی کم تر از 5 کیلوبایته بزاریدش توی همون فایل استایل نمیخواد فایل جدا براش بزارید. اینجوری صفحه سریع تر لود میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از ما. یعنی اکسپلورر فایلی به غیر از style.css رو نمیتونه بخونه، مشکل اینجاست که رو اسم حساسه و نام دیگه بجز style قبول نمیکنه!


مورد دومی که گفتید ، اگه بشه دستورات اینکه نوع دیوایس تغییر کرده رو داخل یک css قرار بدم که عالی میشه اینطوری اکسپلورر هم حداقل این فایلو میخونه (البته نمیخوام ریسپانسیو در ie عمل کنه)

من تغییر دیوایس رو از هدر دادم که برای هر مورد یه css خونده بشه ، توی یک css چطور میشه؟

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, print" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/style.css" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="only screen and (min-width: 1024px)" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/pc.css" />

<link rel="stylesheet" media="only screen and (min-width: 0px) and (max-width: 327px)" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/mobile.css" />

<link rel="stylesheet" media="only screen and (min-width:328px) and (max-width: 768px)" href="<?php echo THEMATER_URL; ?>/css/tablet.css" />

 

 

 

ویرایش شده در توسط silver21
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی ;) گرفتم کدوم روشه با مدیا کوئری ها داخل یه فایل . مرسی
 

@media screen and (max-width: 360px) {

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری