• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mesmaili

نمایش در صفحه اصلی

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و وقت بخیر.

دوستان ، من کد اسلایدری دارم که در php قالب فراخوانیش کردم.

می خوام اسلایدر تنها زمانی که کاربر در صفحه اصلی سایت هست براش به نمایش در بیاد و در صفحات دیگه اسلایدر رو نبینه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب شما کدشو فقط تو صفحه اصلی بزارید .

پ.ن : به عنوان مثال در index.php قالبتون بزارید فقط .

ویرایش شده در توسط amirali.bk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، amirali.bk گفته است :

سلام

خب شما کدشو فقط تو صفحه اصلی بزارید .

پ.ن : به عنوان مثال در index.php قالبتون بزارید فقط .

خب این ساده ترین راه ممکنه ، اما با توجه به قالب و نوع کدها و جداسازی های هدر و فایل ایندکس ، اینکار شدنی نیست.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، Mesmaili گفته است :

خب این ساده ترین راه ممکنه ، اما با توجه به قالب و نوع کدها و جداسازی های هدر و فایل ایندکس ، اینکار شدنی نیست.

 

اصلا ربطی نداره شما چه قالبی دارید . تابع تعریف شده و فایل یکیه .

تو index.php بخش های سایت تعریف میشه برای صفحه اصلی و شما میتونید کدتون رو توی همین فایل قرار بدید .

حالا اکثرا تو قالب های  خارجی ریت بالا چندتا index.php مختلف هست که اونم برمیگرده به قدرت تشخیص شما ک کدوم فایل مناسبه اینکاره .

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، amirali.bk گفته است :

اصلا ربطی نداره شما چه قالبی دارید . تابع تعریف شده و فایل یکیه .

تو index.php بخش های سایت تعریف میشه برای صفحه اصلی و شما میتونید کدتون رو توی همین فایل قرار بدید .

حالا اکثرا تو قالب های  خارجی ریت بالا چندتا index.php مختلف هست که اونم برمیگرده به قدرت تشخیص شما ک کدوم فایل مناسبه اینکاره .

موفق باشید

بله کاملا متوجه منظورتون هستم.

من اگر اونکارو انجام بدم ، اسلایدر در اجزای پوسته قرار میگیره و اونی که میخوام نمیشه.

در هر صورت ممنون از وفتی که گذاشتید ، منتظر میمونم تا دوستان هم راهنمایی کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوست عزیز اینکار به راحتی با کاری که دوست عزیز amirali.bk گفتند انجام میشه بدون هیچگونه مشکلی ...

اینکه شما حالا آشنایی با وردپرس حرفه ای هستید درست ، اما به راحتی با تعریف کد اسلایدشو داخل index.php کار انجام میشه .

حالا اگر بخواید حتماً توی هدر تعریف کنید باید با دستور بهش بفهمونید که فقط صفحه اصلی نشون بده.

<?php if( is_home() ) { ?> <div id="slideshow"> <!-- Code Shoma --> </div> <?php } ?>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، وردپرس فارسی گفته است :

با سلام

دوست عزیز اینکار به راحتی با کاری که دوست عزیز amirali.bk گفتند انجام میشه بدون هیچگونه مشکلی ...

اینکه شما حالا آشنایی با وردپرس حرفه ای هستید درست ، اما به راحتی با تعریف کد اسلایدشو داخل index.php کار انجام میشه .

حالا اگر بخواید حتماً توی هدر تعریف کنید باید با دستور بهش بفهمونید که فقط صفحه اصلی نشون بده.


<?php if( is_home() ) { ?> <div id="slideshow"> <!-- Code Shoma --> </div> <?php } ?>

 

ممنونم ، همین کد رو میخواستم البته این کد برعکسه و درصفحاتی جز صفحه اصلی نشون میده :))

پوسته به علت صفحه اصلی کردن یک برگه خاص و توابع زیاد و نوع استایل پوسته ، نیاز به صرف وقت زیادی برای انجام کار به اون روال داشت !

بله آشنایی به وردپرس خوب اما کدنویسی مبتدی :دی

 

با تشکر از راهنمایی شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، Mesmaili گفته است :

ممنونم ، همین کد رو میخواستم البته این کد برعکسه و درصفحاتی جز صفحه اصلی نشون میده :))

پوسته به علت صفحه اصلی کردن یک برگه خاص و توابع زیاد و نوع استایل پوسته ، نیاز به صرف وقت زیادی برای انجام کار به اون روال داشت !

بله آشنایی به وردپرس خوب اما کدنویسی مبتدی :دی

 

با تشکر از راهنمایی شما.

 

الان دقیقاً چطوری کد برعکس هستش ؟ داره کد خودش میگه اگر این صفحه اصلی هستش این اطلاعات رو نشون بده  !

که حالا میتونید براش دستور else هم اضافه کنید و ...

مطالعه کنید ...

http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، وردپرس فارسی گفته است :

 

الان دقیقاً چطوری کد برعکس هستش ؟ داره کد خودش میگه اگر این صفحه اصلی هستش این اطلاعات رو نشون بده  !

که حالا میتونید براش دستور else هم اضافه کنید و ...

مطالعه کنید ...

http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags

آره برای خودم هم جالب بود این اتفاق :))

بله دارم مطالعه میکنم. سپاس دوست عزیز.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، وردپرس فارسی گفته است :

با سلام

دوست عزیز اینکار به راحتی با کاری که دوست عزیز amirali.bk گفتند انجام میشه بدون هیچگونه مشکلی ...

اینکه شما حالا آشنایی با وردپرس حرفه ای هستید درست ، اما به راحتی با تعریف کد اسلایدشو داخل index.php کار انجام میشه .

حالا اگر بخواید حتماً توی هدر تعریف کنید باید با دستور بهش بفهمونید که فقط صفحه اصلی نشون بده.


<?php if( is_home() ) { ?> <div id="slideshow"> <!-- Code Shoma --> </div> <?php } ?>

 

متاسفانه من این کد و کدهای مشابه رو تست میکنم ، اسلایدر رو از صفحه اصلی حذف میکنند !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کدی که استفاده میکنید رو بزارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، amirali.bk گفته است :

میشه کدی که استفاده میکنید رو بزارید اینجا

کدی که شما دادید 

+


 

<?php if( !is_home() || !is_front_page() ) : ?>
<?php masterslider(2); ?>
<?php endif; ?>

else هم تست کردم، اون هم جواب نداد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 دقیقه قبل، Mesmaili گفته است :

کدی که شما دادید 

+


 


<?php if( !is_home() || !is_front_page() ) : ?>
<?php masterslider(2); ?>
<?php endif; ?>

else هم تست کردم، اون هم جواب نداد !

 

<?php if( is_home() || is_front_page()) echo do_shortcode( '[masterslider id="2"]' ) ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، وردپرس فارسی گفته است :

 


<?php if( is_home() || is_front_page()) echo do_shortcode( '[masterslider id="2"]' ) ?>

 

سپاس اما باز هم توی همه صفحات به نمایش در میاد !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، Mesmaili گفته است :

سپاس اما باز هم توی همه صفحات به نمایش در میاد !!

اون front_page رو بردارید باید درست بشه ...


<?php if(is_home()) echo do_shortcode( '[masterslider id="2"]' ) ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، وردپرس فارسی گفته است :

اون front_page رو بردارید باید درست بشه ...


<?php if(is_home()) echo do_shortcode( '[masterslider id="2"]' ) ?>

 

توی صفحه اصلی "no item" اومد و توی صفحات دیگه اسلایدر همچنان هست ! 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز میتونید دسترسی به وردپرس یا سی پنل ارسال کنید ؟

چون کد مشکلی نداره.

کد رو همین الان باز تست کردم مشکلی نداشت .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی لوکال هاست دارم تست میکنم اینرو

از اینکه این کد درسته اطمینان دارم ، سوالم الان این شده کجای کار میلنگه که اینجوریه :))

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برنامه teamviewer نصب کنید و اطلاعات ورود رو برام داخل تلگرام یا پ.خ ارسال کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری