• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
eternal

خطا در ایجاد تصویر شاخص

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

من هم تو انجمن تازه واردم و هم در وردپرس:rolleyes: ( اگه سوالم سطح پایین بود و یا مکانش نامناسب بود به بزرگی خودتون ببخشید.

من خواستم با کد  php تصویر شاخص اضافه کنم ، با کد زیر به فایل function.php اضافه میکنم :

<?php
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
?>

ولی برا پست هایی که تصویر شاخص انتخاب میکنم ، فقط نام تصویر میاد و برا پست هایی که تصویر شاخص انتخاب نکردم ، متن موجود در همن پست ، در جای تصویر نشان داده میشود.

tasvir.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام دوست عزیز شما در فایل فانکشن باید کد زیر رو قرار دهید

function thumbnails_setup()
{
    add_image_size('name', width size, height size, true);
}

add_action('after_setup_theme', 'thumbnails_setup');
add_theme_support('post-thumbnails');

و در قالب به این صورت فراخوان کنید

<?php the_post_thumbnail('name'); ?>

کد بالا تصویر را کامل فراخوانی میکند نه ادرس تصویر را دقت داشته باشید

 

بنده به این صورت استفاده میکردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست