• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mk-73

برنامه قرعه کشی

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام،

من یک برنامه میخوام بنویسم که کار قرعه کشی را انجام بده حالا با C#،یا phpبعد الان من برنامه ام به این شکل میخوام باشه که تعدادی عددرا دریافت کند وزمانی رو دکمه قرعه کشی کلیک میکنیم 00000وجود داشته باشه وبصورت رندوم یکی عدد انتخاب کنه،بهمین سادگی فقط مشکلی هست چند وقتیه بدلیل مشکلات هر دوزبان را کار نکردم فراموش شده:(:(ممنون میشم اساتید یک راهنمایی بکنند./

ویرایش شده در توسط mk-73
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما سرچ کردید به نتیجه نرسیدید ؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php 
if(isset($_POST['lottery'])) {
$a = rand(0, 9);
$b = rand(0, 9);
$c = rand(0, 9);
$d = rand(0, 9);
$output = $a.''.$b.''.$c.''.$d;
}
else {
$output  = '0000';
}
?>
<form method="post" action="/">
<h2>شماره برنده قرعه کشی: <?php echo $output;?></h2>
<p><input type="submit" name="lottery" value="انجام قرعه کشی"></p>
</form>

 

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

<?php 
if(isset($_POST['lottery'])) {
$a = rand(0, 9);
$b = rand(0, 9);
$c = rand(0, 9);
$d = rand(0, 9);
$output = $a.''.$b.''.$c.''.$d;
}
else {
$output  = '0000';
}
?>
<form method="post" action="/">
<h2>شماره برنده قرعه کشی: <?php echo $output;?></h2>
<p><input type="submit" name="lottery" value="انجام قرعه کشی"></p>
</form>

 

استاد ممنون از کدی که نوشتید ولی من میخوام فرض کنید اعداد بین 1تا 300را در یک لیست ثبت کنم وبعد در بین این اعداد قرعه کشی انجام بشه،الان من این کد شما را تست فقط یک خروجی داره کاری  نمیکنه عدد هم نمیگیره؟>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چیز دیگه ای پرسیدید که پاسخش اون بود 
الان هم سوالتون رو کامل مطرح نکردید کاری که می خواهید انجام بدید رو کامل و درست شرح بدید تا بشه راهنمایی کرد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

شما چیز دیگه ای پرسیدید که پاسخش اون بود 
الان هم سوالتون رو کامل مطرح نکردید کاری که می خواهید انجام بدید رو کامل و درست شرح بدید تا بشه راهنمایی کرد

 

استاد ببینید من میخوام یک برنامه قرعه کشی باشه،حالا هرچند این استاندارد نیست ولی خب فعلا میخوام از این استفاده کنم،بعد توسعه اش بدم،

ببینید من میخوام فرض کنید از اعداد 1تا300را وارد کنم حالا از بین این اعداد یکی را انتخاب کنه،خب حالا ممکنه ایندفعه اعداد بین 1تا 300بود دفعه بعد خواستم اعداد بین 1-400را یکی را انتخاب کنه ،وهمچنین مراحل کی طی میشه تا یک اعداد را بصورت رندوم انتخاب میکنه نمایش بده مثلا 000012.من یکم مطالعه کردم فکر کنم بشه با تابع randاین کار را کرد اما اعداد را نمیدونم چگونه در یک لیست قرار بدم یا ارایه ان انتخاب کنه،

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اگر دنبال برنامه آماده می گردید برنامه های زیادی (تحت ویندوز و اندروید) برای این کار هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php 
if(isset($_POST['lottery']) && isset($_POST['min']) && isset($_POST['max'])) {
$min = $_POST['min'];
$max = $_POST['max'];
$output = rand($min, $max);
}
else {
$output  = '0000';
}
?>
<form method="post" action="/">
<h2>شماره برنده قرعه کشی: <?php echo $output;?></h2>
<p><label for="min">از عدد </label><input type="number" name="min" id="min" value="<?php if(isset($_POST['min'])) echo $_POST['min']; else echo 1;?>" min="0"></p>
<p><label for="max">تا عدد </label><input type="number" name="max" id="max" value="<?php if(isset($_POST['max'])) echo $_POST['max']; else echo 300;?>" min="0"></p>
<p><input type="submit" name="lottery" value="انجام قرعه کشی"></p>
</form>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری