hiwa

مشکل از کار افتادن جاوا اسکریپت در سایت من+ درخواست کمک

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان عزیزم

چند روز پیش، تمام کمپوننتهای سایت من که پویایی(dynamic) دارن و به نوعی در اونها از جاوا اسکریپت استفاده شده(مثل دکمه ها و تب ها و.. هر چیزی که کلیک میخوره یا رفتار مشخصی مثل pop up شدن داره)، به صورت ناگهانی از کار افتادند.

تمام پلاگین رو غیر فعال کردم و هر کاری به ذهنم میرسیده انجام دادم اما مشکلم حل نشده.

تنها حدسم اینه که ممکنه به خاطر پر شدن هاست باشه

چند روز پیش هاستم که داشت پر میشد رو ارتقا دادم

در سی پنل مقدار جدید ارتقا داده شده رو نشون میده و هنوز نصف فضام خالیه

اما در کنترل پنل خود سایت هاست(برتینا) نوشته که هاستم پر شده(مقدار قبل از ارتقا رو نشون میده) و 100% هست. (در واقع 110% )

پشتیبانی برتینا هم تاکید داره که این 100%ی که در سایت برتینا نوشته مهم نیست.

دوستان نظر شما چیه؟

به نظر شما مشکل میتونه از پر شدن هاست باشه/

یا دلیل دیگه ای داره؟

به چه دلیل کدهای جاوا اسکریپت میتونن ناگهانی از کار بیفتند؟

منتظر کمکتون هستم

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس رو به ۴.۵ ارتقاء دادید؟ 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ارتقا دادم. ممکنه مربوط به اون باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. کدهای داخل index وردپرس رو تغییر دادید؟ مجددا index اصلی خود وردپرس را آپلود کنید. (در root هاست)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 32 دقیقه قبل، Gamecock گفته است :

سلام. کدهای داخل index وردپرس رو تغییر دادید؟ مجددا index اصلی خود وردپرس را آپلود کنید. (در root هاست)

سلام  Gamecock عزیز

نه تغییر ندادم. الان فایل index رو آپلود میکنم. نتیجه رو بهتون میگم

مرسی که جواب دادید :)

ویرایش شده در توسط hiwa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 29 دقیقه قبل، hiwa گفته است :

سلام  Gamecock عزیز

نه تغییر ندادم. الان فایل index رو آپلود میکنم. نتیجه رو بهتون میگم

مرسی که جواب دادید :)

فایل index.php رو جایگزین کردم اما متاسفانه چیزی تغییر نکرد.

چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه امتحان کنم؟

ممنونم

ویرایش شده در توسط hiwa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به کدهای php فایل functions.php  اضافه کنید و تست بگیرید 

function aspnetcdn_jquery() {
	if(!is_admin()) {
  		wp_deregister_script( 'jquery' );
		wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2'); 
		wp_enqueue_script('jquery');
	}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'aspnetcdn_jquery' );

 

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم با همین تغییر درست می شه

Screenshot_43.thumb.png.1358846676ae792d

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

این کد رو به کدهای php فایل functions.php  اضافه کنید و تست بگیرید 


function aspnetcdn_jquery() {
	if(!is_admin()) {
  		wp_deregister_script( 'jquery' );
		wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2'); 
		wp_enqueue_script('jquery');
	}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'aspnetcdn_jquery' );

 

imanfakhar عزیز و بزرگوار

مشکلم حل شد

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنمو. واقعا ممنونم.

فقط یه سوال

چطوری این مشکل پیش اومده؟

قبلا بدون این هم جی کوئری رو لود میکرد

کار خاصی هم روی سایت انجام ندادم در این چند روز اخیر. البته یه پلاگین دارم که خودکار پلاگینهارو به روز میکنه.

 

سوال دومم اینه که چطوری خود شما تست کردین و گفتین حل شده و اسکرین شات هم گذاشتین؟؟

خیلی جالبه برام

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به صورت معمول از جی کوئری وردپرس استفاده می کنه و در آخرین نسخه وردپرس جی کوئری ورژن 1.12.2 استفاده شده این ورژن برای وردپرس بهینه شده و بجای $ باید در کد نویسیش از jQuery  استفاده کرد 

در نتیجه خیلی از کدهای جی کوئری روش به مشکل می خورند کدی که دادم خدمتتون جی کوئری وردپرس رو غیر فعال می کنه و بجاش جی کوئری cdn سایت aspnet که مال ماکروسافته و ورژن 1.11.2 که چک شده و درسته رو بجاش ریجستری می کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار خاصی نکردم سورس کدتون رو کپی کردم تو نوت پد  اسکریپت جی کوئریش رو حذف کردم و اسکریپت asp.net رو روش قرار دادم و بعد با پسوند html ذخیره کردم و تو بروسر باز کردم 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کارتون عالی بود. واقعاً ممنونم ازتون. مرسی :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط feriferi
      با سلام
      من هاست و دامنه خریدم ولی یوزر و پسی ندارم که وارد cpanel بشم برای نصب وردپرس
      لطفا کمک
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید