• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ata3929

یک وردپرس با چند دامین

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور میتونم یک وردپرس و با چند دامین داشته باشم

مثلا وردپس من بر روی دامین 1 هست

میخوام با دامین 2 هم بالا بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را در فایل wp-config.php قرار دهید

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، moeini گفته است :

این کد را در فایل wp-config.php قرار دهید


define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);

 

بعد از قرار دادن این کد باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط همین، تست کنید ببینید با چند دامنه سایت بالا میاد؟

ویرایش شده در توسط moeini
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، moeini گفته است :

فقط همین، تست کنید ببینید با چند دامنه سایت بالا میاد؟

خب دامین های دیگر و باید در کجا اضافه منم بهش؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اضافه کردنی در کار نیست.

وقتی وردپرس لود میشه این کد آدرس سایت رو  به صورت داینامیک میخونه و به وردپرس معرفی میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۱/۳۱ ه‍.ش. at 00:58، moeini گفته است :

اضافه کردنی در کار نیست.

وقتی وردپرس لود میشه این کد آدرس سایت رو  به صورت داینامیک میخونه و به وردپرس معرفی میکنه.

میتونید بیشتر توضیح بدین ؟!

متوجه نشدم

مثلا ساین من روی دامین 1 هست

الان وردپرس با این روش شما چطور بفهمه که با دامین 2 هم بالا بیاد ؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت در متغیر $_SERVER['HTTP_HOST'] قرار داره و به وردپرس معرفی میشه.

درضمن کد تست شد و سایت با دو دامین محتلف بالا آمد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 26 دقیقه قبل، moeini گفته است :

آدرس سایت در متغیر $_SERVER['HTTP_HOST'] قرار داره و به وردپرس معرفی میشه.

درضمن کد تست شد و سایت با دو دامین محتلف بالا آمد.

سایت وردپرس من در domin1.com هست

برای این که در domin2.com هم بالا بیاد باید

یعنی به این شکل باشه  ؟!

define('WP_SITEURL', 'http://' . domin2.com);
define('WP_HOME', 'http://' . domin2.com);

 

ویرایش شده در توسط ata3929
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، ata3929 گفته است :

سایت وردپرس من در domin1.com هست

برای این که در domin2.com هم بالا بیاد باید

یعنی به این شکل باشه  ؟!


define('WP_SITEURL', 'http://' . domin2.com);
define('WP_HOME', 'http://' . domin2.com);

 

به این شکل فقط با دامنه دوم بالا میاد.

نمیدونم چرا اینقدر تردید دارید، لطفا کد رو قرار بدید و نتیجه رو ببینید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، moeini گفته است :

به این شکل فقط با دامنه دوم بالا میاد.

نمیدونم چرا اینقدر تردید دارید، لطفا کد رو قرار بدید و نتیجه رو ببینید!

قرار دادم ول با هیچ کدوم از دامین ها بالا نیومد

چه دامین اصلی که وردپرس نصب هست

چه دامین دوم که با این کد وارد کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت داخل پوشه نصب شده؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، moeini گفته است :

سایت داخل پوشه نصب شده؟

 

بله

هنگام ادد دامین پوشه مربوط له وردپرس و میدم بهش

و سایت بدون لون کد بالا میاد

 

ولی فونت ها رو لود نمیکنه

 

کد ها رو هم وارد میکنم هی فرقی به حالش نمیکنه و باز فونت ها رو لود نمیکنه

ویرایش شده در توسط ata3929
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، pctricks گفته است :

اگر می خواهید با دو دامنه در دسترس باشید ، می توانید دامنه دوم را که از طریق پنل هاست ست کردید ، سپس به دامنه اول ریدایرکت کنید ، اینطور هم با دو دامنه در دسترس می باشد و هم مشکلات دیگر را ندارید.

می خوام با دو دامنه متفاوت سایت بالا باشه

نمیخوام دامین دوم و که وارد میکنم ریدایرکت بشه به دامین اول

 

امکان پارک دامین هم نیست

چون دامین اصلی هاست نیست و هر دو دامین به صورت ادد دامین به هاست اضافه شده است (پارک دامین فقط بر روی دامین اصلی هاست امکان پذیر هست )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، pctricks گفته است :

این کار امکان پذیر نیست ، البته می تون کدی نوشت که اگر کاربر با دامنه 1 وارد صفحه شد تنظیمات با دامنه 1 بروز شود و ... ولی عاقلانه بنظر نمی رسد .

شما در قالب آدرس دهی فونت ها و ... را از وابستگی به دامنه پیشفرض دربیاورید و آدرس نسبی بدهید.

در فایل css وردپرس من آدرس فونت ها به دامین بستگی نداره

نمونه آدرس دهی فونت در فایل css

 @font-face{font-family:'FontAwesome';src:url(fonts/fontawesome-webfont.eot);

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، pctricks گفته است :

فایل CSS در قالب چگونه آدرس دهی شده است؟

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>">

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، pctricks گفته است :

تابع


bloginfo

برای خواندن دامنه از تنظیمات وردپرس  استفاده می کند بجای آن از یک آدرس نسبی استفاده کنید.

متوجه منظورتون نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، pctricks گفته است :

برای مثال اگر فایل php  حاوی کد فرخوانی CSS و فایل style.css  در یک مسیر هستند می توانید از کد زیر استفاده نمایید.


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF']);?>/style.css">

 

نه متاسفانه کار نمیکنه

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/wordpress');
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']. '/wordpress');

 

به جای wordpress نام پوشه رو قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، moeini گفته است :

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . '/wordpress');
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']. '/wordpress');

 

به جای wordpress نام پوشه رو قرار بدید.

هیچ فرقی نداره

بازم فونت ها لود نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اونجایی که ورسشتون در زمینه‌ی وردپرس مولتی سایت هست پیشنهاد می‌کنم این افزونه رو بررسی کنید

https://premium.wpmudev.org/project/multi-domains/?utm_expid=3606929-67.KOuGWaEfRS2elZCEv5f8LA.0

رایگان نیست. اما ارزش خرید داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری