• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shimineh

بالا نیامدن سایت

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام.

سایت ما یه چند وقتی بود که برخی زمان ها بالا نمی آمد و صفحه سفید مواجه بودیم ولی الان 2 روزه که کلا بالا نمیاد. از پشتیبانی که علت مشکل رو جویا شدیم، فرمودن که مشکل از سرور و دامنه نیست و احتمالا از اسکریپت است. خب این چند وقته تغییری در قالب و یا افزونه ایجاد نکردیم. متاسفانه بکاپ جدید نداریم.

خیلی خوشحال میشم اگر رانمایی کنید که مشکل از کجا است و چجوری میشه برطرفش کرد؟

ادرس سایت: shimineh.com

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید مرگ وردپرس را سرچ کنید شاید راهنمایی ها به کارتون بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر میرسه مشکل جدی‌تر باشه

هر درخواستی که ارسال میشه صفحه سفید میاد. مثلا http://shimineh.com/wp-login.php

یک فایل با نام test.php درست کنید و کد زیر را درون آن قرار دهید.

 

<?php
echo 'Ok!';

 

حالا فایل را فراخوانی کنید و ببینید پیغام اوکی را نشان میدهد یا خیر.

درضمن فایل .htaccess را هم پاک کنید و دوباره فایل را فراخوانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 19‏/4‏/2016 at 21:04، shimineh گفته است :

با سلام.

سایت ما یه چند وقتی بود که برخی زمان ها بالا نمی آمد و صفحه سفید مواجه بودیم ولی الان 2 روزه که کلا بالا نمیاد. از پشتیبانی که علت مشکل رو جویا شدیم، فرمودن که مشکل از سرور و دامنه نیست و احتمالا از اسکریپت است. خب این چند وقته تغییری در قالب و یا افزونه ایجاد نکردیم. متاسفانه بکاپ جدید نداریم.

خیلی خوشحال میشم اگر رانمایی کنید که مشکل از کجا است و چجوری میشه برطرفش کرد؟

ادرس سایت: shimineh.com

 

صفحه سفید وردپرس در اکثر اوقات مربوط به تغییرات اشتباه در فایل فانکشن قالبه. اگه تغییراتی دادید حذف کنید و به قبل برگردانید.

برای تست از فایل مذکور بک آپ بگیرید و بعد کل محتوایتش رو پاک کنید ببینید سایت بالا می آید یا نه ؟

ویرایش شده در توسط 1tarah
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته چون فایل http://shimineh.com/readme.html لود میشه به احتمال بسیار قوی همانطور که دوستمون گفتن از فانکشن یا کلاس یا سینتکس ارور میتونه باشه.

کد زیر را در فایل کانفیگ قرار بدید تا ارورها نشان داده شود.

define( 'WP_DEBUG', true );

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saati
      سلام،
      بعد از تمدید دامنه ی سایتم که اکسپایر شده بود، سایت بالا اومد اما موقع ریکاوری پسورد صفحه سفید میاد.
      موقع لاگین هم این پیام رو میده:
      خطا: کوکی‌ها به خاطر خروجی غیرمنتظره مسدود هستند. برای راهنمایی، لطفاً این نوشته را ببینید یا انجمن پشتیبانی را امتحان کنید.
      چجوری باید حلش کنم؟
    • توسط ehsan68
      با سلام

      من امروز در بخش مدیریت رویه برگه ها یا نوشته ها که میخوام ویرایشی انجام بدم صفحه سفید میشه ...
       
      مثلا اگه بخوام صفحه نخست رو ویرایش بکنم صفحه سفید میاد
      اینم بگم که تویه قسمت نوشته ها روی افزودن نوشته که میزنم مشکلی نیست
      یا مثلا در قسمت تیم ما ویرایش میزنم مشکلی نداره

      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    • توسط Rangarang
      سلام
      دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.
      من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.
       
      راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟
      مرسی
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      داشتم با سایت کار میکردم. مشکلی هم نبود. آخرین پلاگینی که نصب کردم افزونه پست پیشتاز و سفارشی بود. بعد از نصب افزونه هم چند دقیقه با سایت کار کردم مشکلی نداشت.
      اما یهو صفحه سفید شد. به هیچ صفحه ای دیگه دسترسی ندارم. نه مدیریت نه فروشگاه.
      مدام هم داره رفرش میشه.
      دیباگ وردپرس رو هم فعال کردم اما چیزی نیشون نمیده.
      پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما اتفاقی نیوفتاد.
      پوشه پوسته اصلی سایت رو هم تغییر نام دادم اما درست نشد.
      لطفاً راهنمایی کنید.
      یا علی
      آدرس سایت : http://bonyadtarikhbook.ir/
       
      **به روز رسانی **
      در حین نوشتن این تاپیک بودم که سایت خود به خود بالا اومد! :|
      نمیدونم مشکل از کجاست اما قاعدتاً دوباره اتفاق میوفته. چون این بار هم من درستش نکردم. ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بهم بگن که ووکامرس چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه.
      الآن هم سایت رو ببینید، دیباگ رو خاموش نکردم که دوستان ارورها رو ببینن.
      بازم ممنون
    • توسط arttheft
      با سلام و احترام
      دوست  عزیز من یک سایتی در یک هاست اشتراکی داشتم بدون مشکل لود می شد .
      حال که به سرور مجازی انتقال دادم ، صفحه سفید لود می شود .
      memory_limit و حذف پلاگین ها و تغییر مسیر تم را انجام دادم . مشکل همچنان باقیست
      ممنون میشم یک بزرگوار کمک کنه تا مشکل حل بشه