• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
king_ahwaz

مشکل با کدهای اسلایدر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت عزیزان

وقتتون بخیر

آقا ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

و مشکل کدم رو حل کنه

<div class="slider_news body_block_1 theme-dark" style="background: #AB1A1A;">

<?php query_posts("cat=1&showposts=5"); while(have_posts()): the_post(); ?>

<div id="slider" class="nivoSlider">

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

</div>

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

<div class="both"></div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

آیا این کدهایی که پر رنگ کردم جاشون صحیح ؟

100% اشتباه چون اسلایدر خوب کار نمیکنه

فکر کنم با یک کد باید قسمت عکس را از قسمت تایتل جدا کرد

ممنون میشم مشکل منو حل کنید

تشکر

post-392-0-63103700-1354737073_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزيز اينجا همانند ساير انجمن‌ها نيستش كه پست آپ كنيد تا به تاپيكتون جواب داده بشه و در اينجا اجازه‌ي چنين كاري رو نداريد و خلاف قوانين هستش .. لطفا اسپم ارسال نكنيد و به قوانين احترام بگذاريد .. بهتره منتظر بمونيد تا پاسخ داده بشه .. پست‌هاي اسپم مخفي ميشه .. تكرار بشه مطابق قوانين برخورد خواهد شد ..

كد مربوط به چه اسلايدري هستش ؟ از افزونه استفاده ميكنيد ؟ لينك آنلاين بديد تا بررسي بشه ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تشکر از شما دوست عزیز

با عرض پوزش بابت ارسال پست های بیهوده

راست از افزونه استفاده نمی کنم

از یک فایل js. استفاده میکنم + چند خط کد css

به وسیله حلقه یک سری کدهای وردپرس را در آن قرار دادم ، که بطور مثال 5 مطلب آخر بخش فلان در اسلایدر نمایش داده شود.

کد را بالا قرار دادم

احساس میکنم کد ناقص

از دوستانی که تجربشون بالاست تقاضا دارم در این زمینه راهنماییم کنند.

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد شما در خروجی پستها مشکل داره یا ظاهر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در خروجی فقط پست آخر دسته مربوطه رو نشون میده و بعد از اون کلاَ اسلایدر محو میشه

فکر میکنم باید به دو قسمت تقسیمش کرد

یعنی واسه کد اول از یک کوئری استفاده کرد

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

و واسه کد دوم از یک کوئری دیگه

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

و در آخر هم یک endwhile استفاده کرد.

فقط دقیق نمیدونم از چه ساختاری باید استفاده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی نگاه اول کدها درست هست باید مشخص بشه که حلقه اسلایدها از کجا شروع و کجا تموم میشه.

این برای افزونه هست یا دستی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تمام کدهای اسلایدر رو قرار دادم

نه افزونه نیست و بصورت دستی دادم.

خیلی واسم عجیبه که چرا درست کار نمیده

من مطمئن هستم که دو کوئری باید استفاده بشه

راستی من این اسلایدر رو از سایت قرمزته کپی کردم

http://www.ghermezete.net

اساتید محترم اگه زحمتی نیست یک نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در موردکپی و ریپ اصلا نباید بحثی بشه.

کدهای شما درست هست. مشکل از کدهای html -js یا ترتیب شما هست.

اما چون کپی و ریپ هست نمیتونیم بیشتر کمک کنیم.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

شاید 99٪ از کدها خارجی ها باشه!!!

اما 99٪ ریپ نیستن

در دنیای اینترنت OpenSource هم پیدا میشه

که تحت شرایط ساده‌ای شما میتوانید استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac