king_ahwaz

مشکل با کدهای اسلایدر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت عزیزان

وقتتون بخیر

آقا ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

و مشکل کدم رو حل کنه

<div class="slider_news body_block_1 theme-dark" style="background: #AB1A1A;">

<?php query_posts("cat=1&showposts=5"); while(have_posts()): the_post(); ?>

<div id="slider" class="nivoSlider">

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

</div>

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

<div class="both"></div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

آیا این کدهایی که پر رنگ کردم جاشون صحیح ؟

100% اشتباه چون اسلایدر خوب کار نمیکنه

فکر کنم با یک کد باید قسمت عکس را از قسمت تایتل جدا کرد

ممنون میشم مشکل منو حل کنید

تشکر

post-392-0-63103700-1354737073_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اينجا همانند ساير انجمن‌ها نيستش كه پست آپ كنيد تا به تاپيكتون جواب داده بشه و در اينجا اجازه‌ي چنين كاري رو نداريد و خلاف قوانين هستش .. لطفا اسپم ارسال نكنيد و به قوانين احترام بگذاريد .. بهتره منتظر بمونيد تا پاسخ داده بشه .. پست‌هاي اسپم مخفي ميشه .. تكرار بشه مطابق قوانين برخورد خواهد شد ..

كد مربوط به چه اسلايدري هستش ؟ از افزونه استفاده ميكنيد ؟ لينك آنلاين بديد تا بررسي بشه ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تشکر از شما دوست عزیز

با عرض پوزش بابت ارسال پست های بیهوده

راست از افزونه استفاده نمی کنم

از یک فایل js. استفاده میکنم + چند خط کد css

به وسیله حلقه یک سری کدهای وردپرس را در آن قرار دادم ، که بطور مثال 5 مطلب آخر بخش فلان در اسلایدر نمایش داده شود.

کد را بالا قرار دادم

احساس میکنم کد ناقص

از دوستانی که تجربشون بالاست تقاضا دارم در این زمینه راهنماییم کنند.

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد شما در خروجی پستها مشکل داره یا ظاهر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خروجی فقط پست آخر دسته مربوطه رو نشون میده و بعد از اون کلاَ اسلایدر محو میشه

فکر میکنم باید به دو قسمت تقسیمش کرد

یعنی واسه کد اول از یک کوئری استفاده کرد

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

و واسه کد دوم از یک کوئری دیگه

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

و در آخر هم یک endwhile استفاده کرد.

فقط دقیق نمیدونم از چه ساختاری باید استفاده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی نگاه اول کدها درست هست باید مشخص بشه که حلقه اسلایدها از کجا شروع و کجا تموم میشه.

این برای افزونه هست یا دستی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام کدهای اسلایدر رو قرار دادم

نه افزونه نیست و بصورت دستی دادم.

خیلی واسم عجیبه که چرا درست کار نمیده

من مطمئن هستم که دو کوئری باید استفاده بشه

راستی من این اسلایدر رو از سایت قرمزته کپی کردم

http://www.ghermezete.net

اساتید محترم اگه زحمتی نیست یک نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در موردکپی و ریپ اصلا نباید بحثی بشه.

کدهای شما درست هست. مشکل از کدهای html -js یا ترتیب شما هست.

اما چون کپی و ریپ هست نمیتونیم بیشتر کمک کنیم.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

شاید 99٪ از کدها خارجی ها باشه!!!

اما 99٪ ریپ نیستن

در دنیای اینترنت OpenSource هم پیدا میشه

که تحت شرایط ساده‌ای شما میتوانید استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط hiwa
      سلام دوستان
      یک مشکل خاصی 1-2 هفته است من رو بدون گرفتن نتیجه به خودش مشغول کرده (با کلی استرس و اعصاب خوردی). الان به ذهنم رسید که مشکل رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه. حتی اگه هزینه ای مطالبه باهاش واقعا ممنونتون میشم.
      من در یک سایت آگهی (لینک) که از افزونه wp job manager و افزونه های مکمل این افزونه برای ساخت این سایت استفاده کرده ام (قالب listify).
      سایت به خوبی کار میکرد تا اینکه مجبور شدم سایت رو به کمک polylang دو زبانه کنم (توسعه دهنده قالب این افزونه رو توصیه کرده: لینک)
      پس از نصب این افزونه، فایل mo افزونه job manager دیگه لود نمیشه. یعنی بخشهایی از سایت که مربوط به این افزونه است، انگلیسی میشه (این صفحه سایت، وقتی polylang غیرفعال باشه کاملا فارسیه اما وقتی فعال باشه به این صورت نمایش داده میشه یعنی ترکیبی از فارسی و انگلیسی)
      با غیر فعال کردن polylang مشکل رفع میشه
      اما من باید سایت رو دو زبانه کنم. پس مجبورم از polylang استفاده کنم.
      آیا راهی وجود داره که بدون استفاده از فایل po بخشهایی که مربوط به این افزونه job manager هست رو فارسی کنم؟
      ممنون میشم هر راه حل و سرنخی به ذهنت میرسه رو بهم بگید
      زیاد سرچ کردم. بقیه هم این مشکل رو با ترکیب این دو افزونه دارند(لینک) اما راه حلی که واسه من موثر باشه رو پیشنهاد نکرده ان.
       
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟