king_ahwaz

مشکل با کدهای اسلایدر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت عزیزان

وقتتون بخیر

آقا ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

و مشکل کدم رو حل کنه

<div class="slider_news body_block_1 theme-dark" style="background: #AB1A1A;">

<?php query_posts("cat=1&showposts=5"); while(have_posts()): the_post(); ?>

<div id="slider" class="nivoSlider">

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

</div>

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

<div class="both"></div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

آیا این کدهایی که پر رنگ کردم جاشون صحیح ؟

100% اشتباه چون اسلایدر خوب کار نمیکنه

فکر کنم با یک کد باید قسمت عکس را از قسمت تایتل جدا کرد

ممنون میشم مشکل منو حل کنید

تشکر

post-392-0-63103700-1354737073_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اينجا همانند ساير انجمن‌ها نيستش كه پست آپ كنيد تا به تاپيكتون جواب داده بشه و در اينجا اجازه‌ي چنين كاري رو نداريد و خلاف قوانين هستش .. لطفا اسپم ارسال نكنيد و به قوانين احترام بگذاريد .. بهتره منتظر بمونيد تا پاسخ داده بشه .. پست‌هاي اسپم مخفي ميشه .. تكرار بشه مطابق قوانين برخورد خواهد شد ..

كد مربوط به چه اسلايدري هستش ؟ از افزونه استفاده ميكنيد ؟ لينك آنلاين بديد تا بررسي بشه ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تشکر از شما دوست عزیز

با عرض پوزش بابت ارسال پست های بیهوده

راست از افزونه استفاده نمی کنم

از یک فایل js. استفاده میکنم + چند خط کد css

به وسیله حلقه یک سری کدهای وردپرس را در آن قرار دادم ، که بطور مثال 5 مطلب آخر بخش فلان در اسلایدر نمایش داده شود.

کد را بالا قرار دادم

احساس میکنم کد ناقص

از دوستانی که تجربشون بالاست تقاضا دارم در این زمینه راهنماییم کنند.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد شما در خروجی پستها مشکل داره یا ظاهر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خروجی فقط پست آخر دسته مربوطه رو نشون میده و بعد از اون کلاَ اسلایدر محو میشه

فکر میکنم باید به دو قسمت تقسیمش کرد

یعنی واسه کد اول از یک کوئری استفاده کرد

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

و واسه کد دوم از یک کوئری دیگه

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

و در آخر هم یک endwhile استفاده کرد.

فقط دقیق نمیدونم از چه ساختاری باید استفاده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی نگاه اول کدها درست هست باید مشخص بشه که حلقه اسلایدها از کجا شروع و کجا تموم میشه.

این برای افزونه هست یا دستی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام کدهای اسلایدر رو قرار دادم

نه افزونه نیست و بصورت دستی دادم.

خیلی واسم عجیبه که چرا درست کار نمیده

من مطمئن هستم که دو کوئری باید استفاده بشه

راستی من این اسلایدر رو از سایت قرمزته کپی کردم

http://www.ghermezete.net

اساتید محترم اگه زحمتی نیست یک نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در موردکپی و ریپ اصلا نباید بحثی بشه.

کدهای شما درست هست. مشکل از کدهای html -js یا ترتیب شما هست.

اما چون کپی و ریپ هست نمیتونیم بیشتر کمک کنیم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

شاید 99٪ از کدها خارجی ها باشه!!!

اما 99٪ ریپ نیستن

در دنیای اینترنت OpenSource هم پیدا میشه

که تحت شرایط ساده‌ای شما میتوانید استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش
       

    • توسط sajadszm
      با عرض سلام و احترام خدمت دوستان وردپرسی!
      افزونه ی ذکر شده در وب سایت خود فعال نموده ام و همه ی مطالب آن کاملا آماده شده است.با استفاده از ای پی دیگری جهت آزمایش آن وارد شده و ثبت نام کردم!لینک مخضوض به خود را وارد دریافت نموده و پس ز جستجوی آن با صفحه ی پیوست شده به مطلب روبرو شدم!مشکل از کجاست؟
       

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط arianfar
      سلام. 
      من یه سوال دارم که در هیج جا جواب پیدا نکردم و مجبور به ایجاد تاپیک جدید شدم . حتی عمو گوگل هم نتونست کمکم کنه! 
      وقتی که من از نسخه 2.4.16 و یا نسخ قبلی ووکامرس استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم.
      اما از نسخه 3 به بعد ووکامرس، اندازه تصاویر گالری محصولات به اندازه تصویر اصلی هستند و این خیلی بده! 
      یک عکس پیوست کردم که گویای همه چیز است.
      اساتید لطفاً راهنمایی بفرمایند!

    • توسط Mohamad™
      سلام وقتتون بخیر
      این چه افزونه اسلایدری هستش که
       
      بغیر از اسلایدر سمت راست - سمت چپ هم دارای سایدباری هستش