• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
king_ahwaz

مشکل با کدهای اسلایدر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت عزیزان

وقتتون بخیر

آقا ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

و مشکل کدم رو حل کنه

<div class="slider_news body_block_1 theme-dark" style="background: #AB1A1A;">

<?php query_posts("cat=1&showposts=5"); while(have_posts()): the_post(); ?>

<div id="slider" class="nivoSlider">

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

</div>

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

<div class="both"></div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

آیا این کدهایی که پر رنگ کردم جاشون صحیح ؟

100% اشتباه چون اسلایدر خوب کار نمیکنه

فکر کنم با یک کد باید قسمت عکس را از قسمت تایتل جدا کرد

ممنون میشم مشکل منو حل کنید

تشکر

post-392-0-63103700-1354737073_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزيز اينجا همانند ساير انجمن‌ها نيستش كه پست آپ كنيد تا به تاپيكتون جواب داده بشه و در اينجا اجازه‌ي چنين كاري رو نداريد و خلاف قوانين هستش .. لطفا اسپم ارسال نكنيد و به قوانين احترام بگذاريد .. بهتره منتظر بمونيد تا پاسخ داده بشه .. پست‌هاي اسپم مخفي ميشه .. تكرار بشه مطابق قوانين برخورد خواهد شد ..

كد مربوط به چه اسلايدري هستش ؟ از افزونه استفاده ميكنيد ؟ لينك آنلاين بديد تا بررسي بشه ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تشکر از شما دوست عزیز

با عرض پوزش بابت ارسال پست های بیهوده

راست از افزونه استفاده نمی کنم

از یک فایل js. استفاده میکنم + چند خط کد css

به وسیله حلقه یک سری کدهای وردپرس را در آن قرار دادم ، که بطور مثال 5 مطلب آخر بخش فلان در اسلایدر نمایش داده شود.

کد را بالا قرار دادم

احساس میکنم کد ناقص

از دوستانی که تجربشون بالاست تقاضا دارم در این زمینه راهنماییم کنند.

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد شما در خروجی پستها مشکل داره یا ظاهر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در خروجی فقط پست آخر دسته مربوطه رو نشون میده و بعد از اون کلاَ اسلایدر محو میشه

فکر میکنم باید به دو قسمت تقسیمش کرد

یعنی واسه کد اول از یک کوئری استفاده کرد

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

و واسه کد دوم از یک کوئری دیگه

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

و در آخر هم یک endwhile استفاده کرد.

فقط دقیق نمیدونم از چه ساختاری باید استفاده بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی نگاه اول کدها درست هست باید مشخص بشه که حلقه اسلایدها از کجا شروع و کجا تموم میشه.

این برای افزونه هست یا دستی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تمام کدهای اسلایدر رو قرار دادم

نه افزونه نیست و بصورت دستی دادم.

خیلی واسم عجیبه که چرا درست کار نمیده

من مطمئن هستم که دو کوئری باید استفاده بشه

راستی من این اسلایدر رو از سایت قرمزته کپی کردم

http://www.ghermezete.net

اساتید محترم اگه زحمتی نیست یک نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در موردکپی و ریپ اصلا نباید بحثی بشه.

کدهای شما درست هست. مشکل از کدهای html -js یا ترتیب شما هست.

اما چون کپی و ریپ هست نمیتونیم بیشتر کمک کنیم.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

شاید 99٪ از کدها خارجی ها باشه!!!

اما 99٪ ریپ نیستن

در دنیای اینترنت OpenSource هم پیدا میشه

که تحت شرایط ساده‌ای شما میتوانید استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط 11057
      مشکل در نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
      بعد نصب کردن ورد پرس سایت بالا نمیاد،این اخطار رو نشون میده:
       
      Not Found
      The requested URL / was not found on this server.
      Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر