king_ahwaz

مشکل با کدهای اسلایدر

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت عزیزان

وقتتون بخیر

آقا ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

و مشکل کدم رو حل کنه

<div class="slider_news body_block_1 theme-dark" style="background: #AB1A1A;">

<?php query_posts("cat=1&showposts=5"); while(have_posts()): the_post(); ?>

<div id="slider" class="nivoSlider">

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

</div>

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

<div class="both"></div>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

آیا این کدهایی که پر رنگ کردم جاشون صحیح ؟

100% اشتباه چون اسلایدر خوب کار نمیکنه

فکر کنم با یک کد باید قسمت عکس را از قسمت تایتل جدا کرد

ممنون میشم مشکل منو حل کنید

تشکر

post-392-0-63103700-1354737073_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اينجا همانند ساير انجمن‌ها نيستش كه پست آپ كنيد تا به تاپيكتون جواب داده بشه و در اينجا اجازه‌ي چنين كاري رو نداريد و خلاف قوانين هستش .. لطفا اسپم ارسال نكنيد و به قوانين احترام بگذاريد .. بهتره منتظر بمونيد تا پاسخ داده بشه .. پست‌هاي اسپم مخفي ميشه .. تكرار بشه مطابق قوانين برخورد خواهد شد ..

كد مربوط به چه اسلايدري هستش ؟ از افزونه استفاده ميكنيد ؟ لينك آنلاين بديد تا بررسي بشه ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تشکر از شما دوست عزیز

با عرض پوزش بابت ارسال پست های بیهوده

راست از افزونه استفاده نمی کنم

از یک فایل js. استفاده میکنم + چند خط کد css

به وسیله حلقه یک سری کدهای وردپرس را در آن قرار دادم ، که بطور مثال 5 مطلب آخر بخش فلان در اسلایدر نمایش داده شود.

کد را بالا قرار دادم

احساس میکنم کد ناقص

از دوستانی که تجربشون بالاست تقاضا دارم در این زمینه راهنماییم کنند.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد شما در خروجی پستها مشکل داره یا ظاهر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خروجی فقط پست آخر دسته مربوطه رو نشون میده و بعد از اون کلاَ اسلایدر محو میشه

فکر میکنم باید به دو قسمت تقسیمش کرد

یعنی واسه کد اول از یک کوئری استفاده کرد

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" target="_blank" title="#artice"><?php if ( has_post_thumbnail()) { echo '<a href="' . get_permalink($post->ID) . '" >'; the_post_thumbnail(); echo '</a>'; } ?></a>

و واسه کد دوم از یک کوئری دیگه

<div id="artice" class="nivo-html-caption"> <?php the_title(); ?> </div>

و در آخر هم یک endwhile استفاده کرد.

فقط دقیق نمیدونم از چه ساختاری باید استفاده بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی نگاه اول کدها درست هست باید مشخص بشه که حلقه اسلایدها از کجا شروع و کجا تموم میشه.

این برای افزونه هست یا دستی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام کدهای اسلایدر رو قرار دادم

نه افزونه نیست و بصورت دستی دادم.

خیلی واسم عجیبه که چرا درست کار نمیده

من مطمئن هستم که دو کوئری باید استفاده بشه

راستی من این اسلایدر رو از سایت قرمزته کپی کردم

http://www.ghermezete.net

اساتید محترم اگه زحمتی نیست یک نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در موردکپی و ریپ اصلا نباید بحثی بشه.

کدهای شما درست هست. مشکل از کدهای html -js یا ترتیب شما هست.

اما چون کپی و ریپ هست نمیتونیم بیشتر کمک کنیم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من فقط نیازمند اسلایدر این قالب هستم

خود این قالب نیز از اسلایدر nivoSlider استفاده کرده است.

اگر بحث ریپ باشه که 99 درصد سایتهای ایرانی از کدها و افزونه های خارجی استفاده میکنند.

موفق باشید

شاید 99٪ از کدها خارجی ها باشه!!!

اما 99٪ ریپ نیستن

در دنیای اینترنت OpenSource هم پیدا میشه

که تحت شرایط ساده‌ای شما میتوانید استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط hamedgh1373
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      من با پوسته enfold سایتی طراحی کردم 
      برای اسلاید صفحه اول یک ویدئو قراردادم ولی اندازه ویدئو بزرگتر از اسلایدر میباشد
      آیا راحی هست که بتونم  اندازه ویدئو را با اندازه اسلایدر مچ کنم؟
      منظورم با تغییر در کدهای قالب هست
      آدرس سایت هم /https://www.stubook.cf
      با تشکر
    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
      به این شکل ساده بشه
      my-account/dashboard/upload/554
      products/woocommerce-theme/discussion