• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
سعید شعبانی

روز "خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده"

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

امروز بیش از 10 سایت وردپرسی را که مشاهده می کردم همگی به اخطار "خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده" بودند. که یکی از سایت های که مشهور و محبوب هم 1پزشک بود. من هم گفتم امروز رو روز "خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده" معرفی کنم.

post-412-0-08045500-1354737150_thumb.png

آیا شما هم امروز 15 آذر 1391 به این خطا برخورد کردید؟

ویرایش شده در توسط dnojir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل مستقیم به سرور سایت مربوط میشه. شاید سرور این سایتها یکی بوده ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

راستش من چند تا سایت با هاست رایگان "yzi" ساختم ولی تازگیا یکیش خیلی این خطارو میده

به خصوص برای ثبت نظر

بعضی وقتا هم برای ثبت نظر این خطا رو هم میده :

Error 1: Click back and type in the password.

در صورتی که اصن کد رمز یا کپچایی وجود نداره

تازه اگه کد کپچا رو هم فعال کنم و درست واردشم کنم بازم این پیغام میاد

.

.

این مشکل فقط و فقط از همون سروره؟؟؟؟؟؟ یا ممکنه مال چیز دیگه ای باشه؟

.

.

حالا بعد این مشکل یه مشکل گیر دادن به دفعات ورود به سایت با یه آی پیه ... اگه مثلا بیست بار وراد سایت بشم .. دیگه اجازه ورود نمیده تا بیست و چهار ساعت بعدش :(

.

.

سایتم برام خیلی مهمه.. چی کار میشه کرد مشکل اینا رو حل کرد؟؟؟؟

yzi یه شرکت خارجیه گویا... زبان فارسی نمیشه براشون تیکت فرستاد... ولی xzn فارسیه

میخام ببینم روشی هست که مربوط به خود وردپرس باشه و این مشکلات رو حل کرد؟؟؟

خیلی برام مهمه

ممنون

ویرایش شده در توسط محمد رضا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این خطاها همه به سرور بر میگرده و شما به عنوان کاربر هیچ کار خاصی نمیتونید انجام بدید.

فرق نمیکنه سیستم وردپرس باشه یا جوملا یا هر چیز دیگه. باید از سرور رفع بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط BenTo
      با سلام دیگر خدمت دوستان محترم
      یک سوال من در قالبم میخوام صفحه 404 ایجاد کنم بدون افزونه
      قبلش فایل هام sidebar.php و index.php
      اما خوب فایل های php رو right-side.php و index.php و left-side.php  طراحی کردم تو صفحه اصلی مشکلی نیست
      اما در صفحه 404 نمیدونم چجوری فراخوانیشون کنم
      <?php get_header(); ?>
      <?php get_sidebar(); ?>
      <?php get_footer(); ?>
      که میزنم اجرا میکنه اما سایدبار هارو بدون فایل css و html نشون میده
      کد فراخوانی برای سایدبار هایی که 2تا هستد مثل مال من چیه ؟
      بجای <?php get_sidebar(); ?> چی باید قرار بدم که دوتا سایدبار هارو نشون بده
      ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند
       
    • توسط webman
      بنده یک محصول مجازی دانلود در فروشگاه ساز ووکامرس گذاشتم بعد از خرید محصول هنگام دانلود کردن این پیام ظاهر میشه و محصول دانلد نمیشه:
      Fatal error: Call to undefined method stdClass::get_user_id() in /home/jhjmghj/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-user-functions.php on line 299
      محتوای این خط این هست:
      if ( $download && $user_id == $download->get_user_id() ) {
      از افزونه userpro برای عضوگیری استفاده می کنم
      ووکامرس رو پاک کردم دوباره نضب گردم اما تاثیری نداشت
      ممنون میشم راهنماییم کنید ‘گرفتارم کرده…
    • توسط mehditempter
      سلام
      من دوتا روش خرید برای تست ووکامرس تعریف کردم، پرداخت با چک و پرداخت هنگام دریافت.
      هزینه ارسال رو هم دوتا تعریف کردم، هزینه ثابت و ارسال رایگان.
      حالا سفارش ثبت میشه ولی بجای اینکه پیام ثبت موفقیت آمیز سفارش رو بده این پیام رو میده:
      ( پرداخت در دسترس نیست در حالی که سبد خرید شما خالی است. )!
      قبلا هم که ووکامرس نصب کرده بودم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید!!!
    • توسط rezaanvari
      باسلام و خسته نباشید
      یه مشکل برام پیش اومده
      الان که میخوام وارد wp-admin شم خطای : Could not retrieve data. رو میده
       
        باتشگر
    • توسط Fardis Tarh
      با عرض سلام
      من موقع چک سئو به تازگی دیدم دو تا لینک شکسته سایتم داره که با افزونه‌ی Broken Link Checker چک کردم نتونست پیدا کنه.
      آدرس لینک این شکلیه:
      www.site.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http%3A%2F%2Fwww.site.com%2F
      وقتی به این URL میرم این کد رو تو صفحه میاره:
      {"version":"1.0","provider_name":"\u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627","provider_url":"http:\/\/www.site.com","author_name":"Admin","author_url":"http:\/\/www.site.com\/author\/admin\/","title":"\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc","type":"rich","width":600,"height":338,"html":"<blockquote class=\"wp-embedded-content\"><a href=\"http:\/\/www.site.com\/\">\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc<\/a><\/blockquote>\n<script type='text\/javascript'>\n<!--\/\/--><![CDATA[\/\/><!--\n\t\t!function(a,b){\"use strict\";function c(){if(!e){e=!0;var a,c,d,f,g=-1!==navigator.appVersion.indexOf(\"MSIE 10\"),h=!!navigator.userAgent.match(\/Trident.*rv:11\\.\/),i=b.querySelectorAll(\"iframe.wp-embedded-content\");for(c=0;c<i.length;c++)if(d=i[c],!d.getAttribute(\"data-secret\")){if(f=Math.random().toString(36).substr(2,10),d.src+=\"#?secret=\"+f,d.setAttribute(\"data-secret\",f),g||h)a=d.cloneNode(!0),a.removeAttribute(\"security\"),d.parentNode.replaceChild(a,d)}else;}}var d=!1,e=!1;if(b.querySelector)if(a.addEventListener)d=!0;if(a.wp=a.wp||{},!a.wp.receiveEmbedMessage)if(a.wp.receiveEmbedMessage=function(c){var d=c.data;if(d.secret||d.message||d.value)if(!\/[^a-zA-Z0-9]\/.test(d.secret)){var e,f,g,h,i,j=b.querySelectorAll('iframe[data-secret=\"'+d.secret+'\"]'),k=b.querySelectorAll('blockquote[data-secret=\"'+d.secret+'\"]');for(e=0;e<k.length;e++)k[e].style.display=\"none\";for(e=0;e<j.length;e++)if(f=j[e],c.source===f.contentWindow){if(f.removeAttribute(\"style\"),\"height\"===d.message){if(g=parseInt(d.value,10),g>1e3)g=1e3;else if(~~g<200)g=200;f.height=g}if(\"link\"===d.message)if(h=b.createElement(\"a\"),i=b.createElement(\"a\"),h.href=f.getAttribute(\"src\"),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(\"message\",a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(\"DOMContentLoaded\",c,!1),a.addEventListener(\"load\",c,!1)}(window,document);\n\/\/--><!]]>\n<\/script><iframe sandbox=\"allow-scripts\" security=\"restricted\" src=\"http:\/\/www.site.com\/embed\/\" width=\"600\" height=\"338\" title=\"&#8220;\u0635\u0641\u062d\u0647\u200c\u06cc \u0627\u0635\u0644\u06cc&#8221; &#8212; \u067e\u06cc\u0645\u0627\u0646\u06a9\u0627\u0631\u06cc \u0648 \u0646\u0642\u0627\u0634\u06cc \u0633\u0627\u062e\u062a\u0645\u0627\u0646 \u0622\u0644\u0645\u0627\" frameborder=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" scrolling=\"no\" class=\"wp-embedded-content\"><\/iframe>"}
      خواهشمندم کمکم کنید.