کیانا

درخواست ورود خودکار اطلاعات به دیتابیس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

پلاگینی می خواستم که به صورت زمانبندی شده یک سری اطلاعات رو که به فرمت csv یا اکسل هستن و هر چند دقیقه به روز میشن رو به صورت خودکار وارد دیتابیس بکنه

اطلاعات از یک سایت گرفته میشه و url اطلاعات رو دسترسی داریم بهش که هر چند دقیقه به روز میشه

دوستانی که توانایی انجام این کار رو دارن ، لطفا پیام بدن

با تشکر

ویرایش شده در توسط کیانا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، کیانا گفته است :

سلام

پلاگینی می خواستم که به صورت زمانبندی شده یک سری اطلاعات رو که به فرمت csv یا اکسل هستن و هر چند دقیقه به روز میشن رو به صورت خودکار وارد دیتابیس بکنه

اطلاعات از یک سایت گرفته میشه و url اطلاعات رو دسترسی داریم بهش که هر چند دقیقه به روز میشه

دوستانی که توانایی انجام این کار رو دارن ، لطفا پیام بدن

با تشکر

اضافه کنم که در اصل از url میخواهیم توی دیتابیس به فاصله های زمانی کم اطلاعات انتقال بدیم

پسوند url هم به 3 سبک مختلف aspx ، csv، xls هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، کیانا گفته است :

اضافه کنم که در اصل از url میخواهیم توی دیتابیس به فاصله های زمانی کم اطلاعات انتقال بدیم

پسوند url هم به 3 سبک مختلف aspx ، csv، xls هستش

اول مطمئن بشید کرونجاپ سرورتون فعاله یا خیر و بعد در بخش خرید تایپیک بزنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

اول مطمئن بشید کرونجاپ سرورتون فعاله یا خیر و بعد در بخش خرید تایپیک بزنید

با تشکر

چک کردم فعال هستش ، ببخشید کلا همچین چیزی شدنی هست در کل ؟ (که با فاصله مثلا هر 1 دقیقه ، از یک url وارد دیتابیس کنه ؟)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه 

دو راه برای اجرای داره راه اول استفاده از کرون جاپه که خودتون هم می تونید از طریق پنل سایتتون نشانی رو واردش کنید تا اطلاعات رو بگیره و بعد با متد POST اطلاعات گرفته شده رو به دیتابیس تزریق کرد 

راه دیگه اش هم استفاده مستقیم از php است که نیاز به لود سایت داره یعنی می شه با هربار بارگذاری صفحات یک  ریکواست برای اون سایت ارسال کرد و نتیجه رو ذخیره کرد

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

بله ممکنه 

دو راه برای اجرای داره راه اول استفاده از کرون جاپه که خودتون هم می تونید از طریق پنل سایتتون نشانی رو واردش کنید تا اطلاعات رو بگیره و بعد با متد POST اطلاعات گرفته شده رو به دیتابیس تزریق کرد 

راه دیگه اش هم استفاده مستقیم از php است که نیاز به لود سایت داره یعنی می شه با هربار بارگذاری صفحات یک  ریکواست برای اون سایت ارسال کرد و نتیجه رو ذخیره کرد

 

خیلی ممنونم بابت راهنمایی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط Andy Murray
      با سلام ، وقت دوستان وردپرسی بخیر ! 
      دوستانی که به دنبال نمایش ستاره دار مطالب در گوگل هستین، حتما میدونید که افزونه های زیادی در این رابطه هست . من از kk Star Ratings استفاده کردم اما برای بعضی سایت ها جواب میده و برای بعضی ها هم جواب نمیده ، کسی اطلاعات دقیق تری داره که دلیلش چی هست ؟ و مشکل کار کجاست ؟ 
      به عنوان مثال برای سایت دی کیو شاپ کار نمیکنه ولی برای سئو سایت ستاره دار نمایش داده میشه . 
    • توسط -HADI-
      سلام خدمت دوستان،
      یک سری فیلد رو با افزونه ی Advanced Custom Fields ایجاد کردم، توی یکی از بخش ها که تعداد فیلد های زیاد تری داره وقتی پست رو منتشر میکنم نمایش نمیده بعضی قسمت هارو و هم توی بخش ارسال پست بعد از رفرش شدن صفحه ، خالی میشن بعضی فیلد ها!
      یه تصویر آپلود میکنم لطفا یه بررسی کنید در صورت امکان

       
      این تصویر بعد از انتشار پست و رفرش شدن ضفحه اس
      حتی بعضی مواقع اعداد هم حذف میشن