• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
کیانا

درخواست ورود خودکار اطلاعات به دیتابیس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

پلاگینی می خواستم که به صورت زمانبندی شده یک سری اطلاعات رو که به فرمت csv یا اکسل هستن و هر چند دقیقه به روز میشن رو به صورت خودکار وارد دیتابیس بکنه

اطلاعات از یک سایت گرفته میشه و url اطلاعات رو دسترسی داریم بهش که هر چند دقیقه به روز میشه

دوستانی که توانایی انجام این کار رو دارن ، لطفا پیام بدن

با تشکر

ویرایش شده در توسط کیانا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، کیانا گفته است :

سلام

پلاگینی می خواستم که به صورت زمانبندی شده یک سری اطلاعات رو که به فرمت csv یا اکسل هستن و هر چند دقیقه به روز میشن رو به صورت خودکار وارد دیتابیس بکنه

اطلاعات از یک سایت گرفته میشه و url اطلاعات رو دسترسی داریم بهش که هر چند دقیقه به روز میشه

دوستانی که توانایی انجام این کار رو دارن ، لطفا پیام بدن

با تشکر

اضافه کنم که در اصل از url میخواهیم توی دیتابیس به فاصله های زمانی کم اطلاعات انتقال بدیم

پسوند url هم به 3 سبک مختلف aspx ، csv، xls هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، کیانا گفته است :

اضافه کنم که در اصل از url میخواهیم توی دیتابیس به فاصله های زمانی کم اطلاعات انتقال بدیم

پسوند url هم به 3 سبک مختلف aspx ، csv، xls هستش

اول مطمئن بشید کرونجاپ سرورتون فعاله یا خیر و بعد در بخش خرید تایپیک بزنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

اول مطمئن بشید کرونجاپ سرورتون فعاله یا خیر و بعد در بخش خرید تایپیک بزنید

با تشکر

چک کردم فعال هستش ، ببخشید کلا همچین چیزی شدنی هست در کل ؟ (که با فاصله مثلا هر 1 دقیقه ، از یک url وارد دیتابیس کنه ؟)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکنه 

دو راه برای اجرای داره راه اول استفاده از کرون جاپه که خودتون هم می تونید از طریق پنل سایتتون نشانی رو واردش کنید تا اطلاعات رو بگیره و بعد با متد POST اطلاعات گرفته شده رو به دیتابیس تزریق کرد 

راه دیگه اش هم استفاده مستقیم از php است که نیاز به لود سایت داره یعنی می شه با هربار بارگذاری صفحات یک  ریکواست برای اون سایت ارسال کرد و نتیجه رو ذخیره کرد

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، imanfakhar گفته است :

بله ممکنه 

دو راه برای اجرای داره راه اول استفاده از کرون جاپه که خودتون هم می تونید از طریق پنل سایتتون نشانی رو واردش کنید تا اطلاعات رو بگیره و بعد با متد POST اطلاعات گرفته شده رو به دیتابیس تزریق کرد 

راه دیگه اش هم استفاده مستقیم از php است که نیاز به لود سایت داره یعنی می شه با هربار بارگذاری صفحات یک  ریکواست برای اون سایت ارسال کرد و نتیجه رو ذخیره کرد

 

خیلی ممنونم بابت راهنمایی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط Andy Murray
      با سلام ، وقت دوستان وردپرسی بخیر ! 
      دوستانی که به دنبال نمایش ستاره دار مطالب در گوگل هستین، حتما میدونید که افزونه های زیادی در این رابطه هست . من از kk Star Ratings استفاده کردم اما برای بعضی سایت ها جواب میده و برای بعضی ها هم جواب نمیده ، کسی اطلاعات دقیق تری داره که دلیلش چی هست ؟ و مشکل کار کجاست ؟ 
      به عنوان مثال برای سایت دی کیو شاپ کار نمیکنه ولی برای سئو سایت ستاره دار نمایش داده میشه . 
    • توسط -HADI-
      سلام خدمت دوستان،
      یک سری فیلد رو با افزونه ی Advanced Custom Fields ایجاد کردم، توی یکی از بخش ها که تعداد فیلد های زیاد تری داره وقتی پست رو منتشر میکنم نمایش نمیده بعضی قسمت هارو و هم توی بخش ارسال پست بعد از رفرش شدن صفحه ، خالی میشن بعضی فیلد ها!
      یه تصویر آپلود میکنم لطفا یه بررسی کنید در صورت امکان

       
      این تصویر بعد از انتشار پست و رفرش شدن ضفحه اس
      حتی بعضی مواقع اعداد هم حذف میشن
    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر
    • توسط mpi
      با سلام
      یک افزونه چت انلاین دوزبانه میخوام ، لطفا راهنمایی کنید .
      با تشکر