• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من یک مشکلی دارم

photo_2016-04-24_10-43-12.thumb.jpg.25e2

این تصویر پنل تنظیمات قالب من در ورد پرسه

در این جا من کد تبلیغات رو در قسمت تنظیمات پست ثابت 1 نوع اول مطابق شکل قرار دادم و ذخیره کردم

و حالا تو سایت کد ها رو اینجوری نمایش میده شکل زیر

responsive-web-design-code1-600x357.thum

 

به فلش ها نگا کنید چنتا بک اسلش تو کد هست در حالی که من توی کدی که تو قسمت تنظیمات وارد کردم هیچ بک اسلشی نداده بودم

 

مخام بدونم چطور این بک اسلش ها ایجاد شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

به نظر تو کد تبلیغتون از تابع addslashes استفاده شده .

کد رو قرار بدید بررسی کنیم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<a target='_blank' href='http://www.mihanstore.net/in.php?id=637&ref=30293'>
            <b>فروش ویژه هدست واقعیت مجازی Winkers VR65  </b>
            </a>
            <br>
            
<br /><div align="center"><img style="max-width:100%" src="http://mihanstore.net/pic/headsetmajazi-1.jpg" /><br /><br />هدست واقعیت مجازی Winkers VR65، به دنیای واقعیت مجازی وارد شوید. سازگار با تمام گوشی های اندروید و IOS (آیفون). کیفیت بسیار بالا، دارای 1 سال گارانتی تعویض. به همراه یک CD به عنوان هدیه شامل بازی های سه بعدی و ...<br /></div>

 


            <b>
            <div align="center"><font color="#ff3300">»</font>
            <a target='_blank' href="http://www.mihanstore.net/in.php?id=637&ref=30293">برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...</a>
            </div>
            </b>
            <br>
            <div align="justify">
            روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
            </div>
            <p align="center">
            <b><font color="#FF0000">قیمت: 85000 تومان</font></b>
            <br>
            <a target='_blank' href='http://www.mihanstore.net/in.php?id=637&ref=30293&buy=1'>
            <img border="0" src="http://mihanstore.net/partner/buy_post.gif">
            </a>
            </p>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم کد در داخل فانکشن textarea

<?php break;

case 'textarea': ?>
<div class="option_input option_textarea">
<label for="<?php echo $value['id']; ?>"><?php echo $value['name']; ?></label>
<textarea name="<?php echo $value['id']; ?>" dir="ltr" tabindex="4" rows="3" cols="100%" type="textarea"><?php if ( get_settings( $value['id'] ) != "") { echo stripslashes(get_settings( $value['id']) ); } else { echo $value['std']; } ?></textarea>
<small><?php echo $value['desc']; ?></small>
<div class="clearfix"></div>
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، mortezayung گفته است :

این هم کد در داخل فانکشن textarea


<?php break;

case 'textarea': ?>
<div class="option_input option_textarea">
<label for="<?php echo $value['id']; ?>"><?php echo $value['name']; ?></label>
<textarea name="<?php echo $value['id']; ?>" dir="ltr" tabindex="4" rows="3" cols="100%" type="textarea"><?php if ( get_settings( $value['id'] ) != "") { echo stripslashes(get_settings( $value['id']) ); } else { echo $value['std']; } ?></textarea>
<small><?php echo $value['desc']; ?></small>
<div class="clearfix"></div>

این کد رو جایگزین کنید 

<?php break;
case 'textarea': ?>
<div class="option_input option_textarea">
    <label for="<?php echo $value['id']; ?>"><?php echo $value['name']; ?></label>
    <textarea name="<?php echo $value['id']; ?>" dir="ltr" tabindex="4" rows="3" cols="100%" type="textarea"><?php echo $value['std']; ?></textarea>
    <small><?php echo $value['desc']; ?></small>
    <div class="clearfix"></div>
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم ام نشد تغییری نکرد

 

ویرایش شده در توسط mortezayung
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش مرورگرتون خالی کنید ی بار تست کنید .

باید تغییر ایجاد بشه دوست عزیز اون خط کد پاک شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای تبلیغتون رو به اینصورت بگذارید و چک کنید 

            <div align=&quot;center&quot;><font color=&quot;#ff3300&quot;>»</font>
            <a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;http://www.mihanstore.net/in.php?id=637&ref=30293&quot;>برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر این محصول اینجا را کلیک کنید ...</a>
            </div>
            </b>
            <br>
            <div align=&quot;justify&quot;>
            روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
            </div>
            <p align=&quot;center&quot;>
            <b><font color=&quot;#FF0000&quot;>قیمت: 85000 تومان</font></b>
            <br>
            <a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;http://www.mihanstore.net/in.php?id=637&ref=30293&buy=1&quot;>
            <img border=&quot;0&quot; src=&quot;http://mihanstore.net/partner/buy_post.gif&quot;>
            </a>
            </p>

اگر برطرف شد یادت باشه همیشه  بجای " و ' تو کدهاتون بگذارید 

&quot;

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری