• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mahdi.a

منطبق کردن قالب با ie

30 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

میخوام یه style جدا برای قالب سایتم بسازم ، که کدهای رو که تو فایرفاکس میخونه ولی تو اکسپلورر نمیخونه رو درست کنم برای کسایی که با اکسپلورر وارد سایت میشن .

برای اینکار چند تا سوال داشتم :

1- برای اینکار من باید تمام کدها style.css رو دوباره بیارم توی style جدیدی و بعد اونهایی رو که میخوام ،عوض کنم ؟

2- چه کدی رو باید به فایل header.php اضافه کنم ؟

ممنون از شما ، میخواستم اگه بشه این تاپیک رو تو بخش آموزشی بزارم ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1 - نه . استايل ie روي استايل جديد بارگزاري ميشه (استايل فقط براي جا هايي كه مشكل دارند)

2 اينجا توضيحات كامل هست !

ویرایش شده در توسط arman100000
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که همش انگلیسیه ، به خدا نمیفهمم ، اگه میشه توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، پس الان من اگه اون قسمت های رو که تو IE مشکل داره رو توی فایل استایل جدیدی درست کنم و کد هدر هم اضافه کنم ، همه چیز اوکی میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

css اختصاصي رو درست كنيد و بعدش فراخواني كنيد درسته/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز من اومدم یه استایل جدا زدم ولی نشد !!! به شکل زیر اومدم کار کردم ، براتون میگم اگه جاییش مشکل داره بهم بگید :

اول اومدم اون قسمت های رو که تو ie نمیخوند رو اوردم تو استایل جدیدی ، به شکل زیر :

استایل اصلی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: #aaaaaa;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0)); /* IE6-9 */
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 4px 3px #989898;
height: 35px;
}
h4:before {
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}
h4:before {
border-width: 0 9px 6px 0;
border-right-color: #222;
left: -1px;
}

استایل جدیدی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}

* بعد هم اومدم کد زیر قبل از head گذاشتم :


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

همین ، حالا جای از این مراحل اگه مشکل داره بهم بگید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اینجا درسته و مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس چرا تو اکسپلورر درست نشون نمیده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنی کد فیکس شما درست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دوستان الان کدوم کد رو گفتید ؟ منظورتون این کد اگه هستش خودتون بهم معرفی کردید


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل ie شما چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل جدیدیم

all-ie-only.css هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور همین کدهایی که توی فایل all-ie-only.css قرار دادید.

و اینکه شما به همین صورت که در پست 12 کد دادید توی پوسته گزاشتید؟ چون اینجور اشتباه هست.

این درسته:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');  ?>/all-ie-only.css" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی ممنون درست شد ، خدا خیرت بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

برای ie هست؟

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

َما کد مربوط به ie رو توی

<!--[if IE]>

گزاشتید؟ و اینکه باید این رو به عنوان آخرین استایل لود کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای ie هست؟

بله ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فایرفاکس حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون قسمت که نمیاد کد رو توی ie قرار دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، چیه مشکلش ؟

بله اقا مرتضی کدش توی استایل ie هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو ندیدم. برای بخش سایدبار کدی نیست. محتوای فایل ie رو بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم کد استایل جدیدی برای ie :


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}
.post-wrapper h2 {
background: transparent url(images/post-hed.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 38px;
}
.category-archive h3,.albumes h3,.statistics h3,.sidebar-comments h3,.sidebar-ads h3,.monthly-archive h3 {
background: transparent url(images/right-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 32px;
}
.wp-pagenavi .pages{
width: 90px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری