mahdi.a

منطبق کردن قالب با ie

30 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

میخوام یه style جدا برای قالب سایتم بسازم ، که کدهای رو که تو فایرفاکس میخونه ولی تو اکسپلورر نمیخونه رو درست کنم برای کسایی که با اکسپلورر وارد سایت میشن .

برای اینکار چند تا سوال داشتم :

1- برای اینکار من باید تمام کدها style.css رو دوباره بیارم توی style جدیدی و بعد اونهایی رو که میخوام ،عوض کنم ؟

2- چه کدی رو باید به فایل header.php اضافه کنم ؟

ممنون از شما ، میخواستم اگه بشه این تاپیک رو تو بخش آموزشی بزارم ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1 - نه . استايل ie روي استايل جديد بارگزاري ميشه (استايل فقط براي جا هايي كه مشكل دارند)

2 اينجا توضيحات كامل هست !

ویرایش شده در توسط arman100000
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که همش انگلیسیه ، به خدا نمیفهمم ، اگه میشه توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، پس الان من اگه اون قسمت های رو که تو IE مشکل داره رو توی فایل استایل جدیدی درست کنم و کد هدر هم اضافه کنم ، همه چیز اوکی میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

css اختصاصي رو درست كنيد و بعدش فراخواني كنيد درسته/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز من اومدم یه استایل جدا زدم ولی نشد !!! به شکل زیر اومدم کار کردم ، براتون میگم اگه جاییش مشکل داره بهم بگید :

اول اومدم اون قسمت های رو که تو ie نمیخوند رو اوردم تو استایل جدیدی ، به شکل زیر :

استایل اصلی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: #aaaaaa;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0)); /* IE6-9 */
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 4px 3px #989898;
height: 35px;
}
h4:before {
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}
h4:before {
border-width: 0 9px 6px 0;
border-right-color: #222;
left: -1px;
}

استایل جدیدی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}

* بعد هم اومدم کد زیر قبل از head گذاشتم :


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

همین ، حالا جای از این مراحل اگه مشکل داره بهم بگید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اینجا درسته و مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس چرا تو اکسپلورر درست نشون نمیده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنی کد فیکس شما درست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دوستان الان کدوم کد رو گفتید ؟ منظورتون این کد اگه هستش خودتون بهم معرفی کردید


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل ie شما چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل جدیدیم

all-ie-only.css هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور همین کدهایی که توی فایل all-ie-only.css قرار دادید.

و اینکه شما به همین صورت که در پست 12 کد دادید توی پوسته گزاشتید؟ چون اینجور اشتباه هست.

این درسته:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');  ?>/all-ie-only.css" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی ممنون درست شد ، خدا خیرت بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

برای ie هست؟

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

َما کد مربوط به ie رو توی

<!--[if IE]>

گزاشتید؟ و اینکه باید این رو به عنوان آخرین استایل لود کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای ie هست؟

بله ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فایرفاکس حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون قسمت که نمیاد کد رو توی ie قرار دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، چیه مشکلش ؟

بله اقا مرتضی کدش توی استایل ie هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو ندیدم. برای بخش سایدبار کدی نیست. محتوای فایل ie رو بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم کد استایل جدیدی برای ie :


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}
.post-wrapper h2 {
background: transparent url(images/post-hed.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 38px;
}
.category-archive h3,.albumes h3,.statistics h3,.sidebar-comments h3,.sidebar-ads h3,.monthly-archive h3 {
background: transparent url(images/right-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 32px;
}
.wp-pagenavi .pages{
width: 90px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری