• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mahdi.a

منطبق کردن قالب با ie

30 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخوام یه style جدا برای قالب سایتم بسازم ، که کدهای رو که تو فایرفاکس میخونه ولی تو اکسپلورر نمیخونه رو درست کنم برای کسایی که با اکسپلورر وارد سایت میشن .

برای اینکار چند تا سوال داشتم :

1- برای اینکار من باید تمام کدها style.css رو دوباره بیارم توی style جدیدی و بعد اونهایی رو که میخوام ،عوض کنم ؟

2- چه کدی رو باید به فایل header.php اضافه کنم ؟

ممنون از شما ، میخواستم اگه بشه این تاپیک رو تو بخش آموزشی بزارم ؟

ویرایش شده در توسط takwarez

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 - نه . استايل ie روي استايل جديد بارگزاري ميشه (استايل فقط براي جا هايي كه مشكل دارند)

2 اينجا توضيحات كامل هست !

ویرایش شده در توسط arman100000

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که همش انگلیسیه ، به خدا نمیفهمم ، اگه میشه توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون ، پس الان من اگه اون قسمت های رو که تو IE مشکل داره رو توی فایل استایل جدیدی درست کنم و کد هدر هم اضافه کنم ، همه چیز اوکی میشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله

css اختصاصي رو درست كنيد و بعدش فراخواني كنيد درسته/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز من اومدم یه استایل جدا زدم ولی نشد !!! به شکل زیر اومدم کار کردم ، براتون میگم اگه جاییش مشکل داره بهم بگید :

اول اومدم اون قسمت های رو که تو ie نمیخوند رو اوردم تو استایل جدیدی ، به شکل زیر :

استایل اصلی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: #aaaaaa;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0)); /* IE6-9 */
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 4px 3px #989898;
height: 35px;
}
h4:before {
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}
h4:before {
border-width: 0 9px 6px 0;
border-right-color: #222;
left: -1px;
}

استایل جدیدی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}

* بعد هم اومدم کد زیر قبل از head گذاشتم :


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

همین ، حالا جای از این مراحل اگه مشکل داره بهم بگید ، ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تا اینجا درسته و مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس چرا تو اکسپلورر درست نشون نمیده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما مطمئنی کد فیکس شما درست هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدوم کد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید دوستان الان کدوم کد رو گفتید ؟ منظورتون این کد اگه هستش خودتون بهم معرفی کردید


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نام فایل استایل ie شما چی هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نام فایل استایل جدیدیم

all-ie-only.css هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور همین کدهایی که توی فایل all-ie-only.css قرار دادید.

و اینکه شما به همین صورت که در پست 12 کد دادید توی پوسته گزاشتید؟ چون اینجور اشتباه هست.

این درسته:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');  ?>/all-ie-only.css" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مرتضی ممنون درست شد ، خدا خیرت بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

برای ie هست؟

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

َما کد مربوط به ie رو توی

<!--[if IE]>

گزاشتید؟ و اینکه باید این رو به عنوان آخرین استایل لود کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ie هست؟

بله ویرایش شده در توسط takwarez

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل فایرفاکس حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما برای اون قسمت که نمیاد کد رو توی ie قرار دادید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله ، چیه مشکلش ؟

بله اقا مرتضی کدش توی استایل ie هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کد رو ندیدم. برای بخش سایدبار کدی نیست. محتوای فایل ie رو بزارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم کد استایل جدیدی برای ie :


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}
.post-wrapper h2 {
background: transparent url(images/post-hed.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 38px;
}
.category-archive h3,.albumes h3,.statistics h3,.sidebar-comments h3,.sidebar-ads h3,.monthly-archive h3 {
background: transparent url(images/right-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 32px;
}
.wp-pagenavi .pages{
width: 90px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری