• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahdi.a

منطبق کردن قالب با ie

30 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

میخوام یه style جدا برای قالب سایتم بسازم ، که کدهای رو که تو فایرفاکس میخونه ولی تو اکسپلورر نمیخونه رو درست کنم برای کسایی که با اکسپلورر وارد سایت میشن .

برای اینکار چند تا سوال داشتم :

1- برای اینکار من باید تمام کدها style.css رو دوباره بیارم توی style جدیدی و بعد اونهایی رو که میخوام ،عوض کنم ؟

2- چه کدی رو باید به فایل header.php اضافه کنم ؟

ممنون از شما ، میخواستم اگه بشه این تاپیک رو تو بخش آموزشی بزارم ؟

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1 - نه . استايل ie روي استايل جديد بارگزاري ميشه (استايل فقط براي جا هايي كه مشكل دارند)

2 اينجا توضيحات كامل هست !

ویرایش شده در توسط arman100000
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که همش انگلیسیه ، به خدا نمیفهمم ، اگه میشه توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، پس الان من اگه اون قسمت های رو که تو IE مشکل داره رو توی فایل استایل جدیدی درست کنم و کد هدر هم اضافه کنم ، همه چیز اوکی میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

css اختصاصي رو درست كنيد و بعدش فراخواني كنيد درسته/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز من اومدم یه استایل جدا زدم ولی نشد !!! به شکل زیر اومدم کار کردم ، براتون میگم اگه جاییش مشکل داره بهم بگید :

اول اومدم اون قسمت های رو که تو ie نمیخوند رو اوردم تو استایل جدیدی ، به شکل زیر :

استایل اصلی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: #aaaaaa;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0)); /* IE6-9 */
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 1px 4px 3px #989898;
height: 35px;
}
h4:before {
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -5px;
}
h4:before {
border-width: 0 9px 6px 0;
border-right-color: #222;
left: -1px;
}

استایل جدیدی


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}

* بعد هم اومدم کد زیر قبل از head گذاشتم :


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

همین ، حالا جای از این مراحل اگه مشکل داره بهم بگید ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اینجا درسته و مشکلی نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس چرا تو اکسپلورر درست نشون نمیده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنی کد فیکس شما درست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم کد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دوستان الان کدوم کد رو گفتید ؟ منظورتون این کد اگه هستش خودتون بهم معرفی کردید


<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل ie شما چی هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام فایل استایل جدیدیم

all-ie-only.css هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور همین کدهایی که توی فایل all-ie-only.css قرار دادید.

و اینکه شما به همین صورت که در پست 12 کد دادید توی پوسته گزاشتید؟ چون اینجور اشتباه هست.

این درسته:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url');  ?>/all-ie-only.css" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی ممنون درست شد ، خدا خیرت بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط چند تا چیز کوچک دیگه ، الان بلوکهای سمت راست از کدی که توی استایل جدیدی براشون تعریف کردم استفاده نمیشه ، یعنی عکسهای که باید زیر تایتل های بلوک ها بیاد نمیاد ، در مورد اون امتیاز پست ، اونو چه جوری میتونم درست کنم ؟

برای ie هست؟

اقا مرتضی الان من توی فایر فاکس که نگاه کردم دیدم تا وقتی لینک استایل جدیدی بالا باشه ، قالب تو فایرفاکس هم خراب میشه :(

َما کد مربوط به ie رو توی

<!--[if IE]>

گزاشتید؟ و اینکه باید این رو به عنوان آخرین استایل لود کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای ie هست؟

بله ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فایرفاکس حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای اون قسمت که نمیاد کد رو توی ie قرار دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، چیه مشکلش ؟

بله اقا مرتضی کدش توی استایل ie هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو ندیدم. برای بخش سایدبار کدی نیست. محتوای فایل ie رو بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم کد استایل جدیدی برای ie :


.music h4,.movies h4,.films h4 {
background: transparent url(images/left-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 51px;
}
.post-wrapper h2 {
background: transparent url(images/post-hed.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 38px;
}
.category-archive h3,.albumes h3,.statistics h3,.sidebar-comments h3,.sidebar-ads h3,.monthly-archive h3 {
background: transparent url(images/right-sidebar.png) no-repeat scroll center bottom;
height: 32px;
}
.wp-pagenavi .pages{
width: 90px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری