mahdi.a

مشکل افزونه WOW Slider

50 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

متاسفانه من یه خورده که چه عرض کنم .... خلاصه خنگولم ، الان من توی این اسلایدر دو تا فولدر با یه index دارم ، حالا باید توی index دنبال چی باشم ...

راستی منظورتون از حلقه چی بود :rolleyes:

اگه میشه روی همون اسلایدری که پیوست کردم کدهاشو نشون بدید . دستتون درست

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حلقه پست وردپرس از if(have_posts.... شروع و به endif ختم میشه.

حالا شما باید کدهای تکرار شونده اسلایدر که در فایل شما یک بخشش این هست :

<li><a href="http://www.takwarez1.tk/" target="_blank"><img src="data1/images/payandovom.jpg" alt="Payan Dovom" title="PAYAN DOVOM" id="wows1_2"/></a>New Movie</li>

رو در حلقه قرار بدید. فقط یک بخش رو قرار بدید. بعد خودش براساس تعداد پست هایی که با کوئری مشخص میکنید نمایش میده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بابو یعنی چی ؟!

میشه خودتون اینو اوکی کنید ، یعنی خودتون بزارید تو حلقه .... ، فکر نکنید دارم از زیر کار در میرم ، نه به خدا ، اصلا نمیفهمم چی میگید شما :mellow:

ویرایش شده در توسط takwarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در تاپیکی توضیح داده بودم پیشنهاد میکنم حتما بیس طراحی پوسته وردپرس رو مطالعه کنید.

نسخه نهایی اسلایدر رو بزارید اینجا تا برای نمونه با توضیح برای بقیه دوستانی هم که شاید مشکل شما رو پیدا کنن آموزش داده بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پس من اول یه مقدمه بزرگ بنویسم بعد

سلام دوستان

در این تاپیک اموزش قرار دادن اسلایدر در قالب ساییتون رو به راحتی و به کمک اقا مرتضی گل یاد بگیرید :)

برای شروع این فایل اسلایدر رو دانلود کنید و بعد به اموزش قرار گرفتن اسلایدر در سایت میپردازیم :

لینک اسلایدر عکس

در ضمن اقا مرتضی اون اموزشی رو که گفتید باید بخونیم رو برامون لینک میزارید ، ممنون

ویرایش شده در توسط T A K WAREZ
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر در هدر:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/engine1/style.css" />

کدهای زیر در فوتر:

    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/engine1/wowslider.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/engine1/script.js"></script>

پوشه engine1 در پوشه پوسته قرار بگیره.

کد زیر هم میشه اسلایدر شما. توجه کنید که اسلایدر رو با تصویر شاخص نوشتم.

<!-- Start SLIDER -->
<div id="wowslider-container1">
<div class="ws_images">
<ul>
<?php $i=0; query_posts('cat=0&showposts=3'); if(have_posts()): while(have_posts()): the_post(); $attr = array('id' => 'wows1_'.$i ,); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php echo get_the_post_thumbnail( $id, array(968,350), $attr ); ?></a><?php the_title(); ?></li>
<?php $i++; endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>
</ul>
</div>

<div class="ws_bullets">
<div>
<?php $i=1; query_posts('cat=0&showposts=3'); if(have_posts()): while(have_posts()): the_post(); ?>
<a href="#" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(82,30), true ); ?><?php echo $i; ?></a>
<?php $i++; endwhile; endif; wp_reset_query(); ?>
</div>
</div>

<div class="ws_shadow"></div>
</div>
<!-- End SLIDER -->

برای عکس بزرگ اندازه 350*968 هست.

تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هنوز تست نکردم ولی دمت گرم خیلی استادی اقا مرتضی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی منظورتون از تصویر شاخص یعنی چی ؟!

یعنی من دیگه پوشه عکسها رو نباید توی پوشه قالب بیارم ؟!

خودتون متن فارسی بهش دادید ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر شاخص در سمت چپ در صفحه ارسال پست هست و شما میتونید عکس های اسلایدر رو از اونجا قرار بدید. نیازی به آپلود دستی عکس در پوشه نیست.

متن رو هم از عنوان پست های ارسالی میگیره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی هر پستی که من بدم خودش میاد توی اسلایدر ؟

اگه اینجور باشه که نه ، منظور من رو بد متوجه شدید ، من میخواستم پستهای رو که خاص هستن رو عکسهاشو بزارم تو اسلایدر و از نظر دستی وارد کردن عکس و تایتل هم مشکلی ندارم ، الان من روی سایت اسلایدر رو گذاشتم ..

مشکل اولش اینه که عکسها رو به ترتیب نمیاره ، اگه دقت کنید

دوما یه فضای خالی زیر اسلایدر اومده

اگه این مشکلات رو بگید خیلی لطف میکنید

ویرایش شده در توسط T A K WAREZ
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه بتونید مطالب دسته ای خاص رو نشون بدید کد زیر رو پیدا کنید


<?php $i=0; query_posts('cat=0&showposts=3'); if(have_posts()): while(have_posts()): the_post(); $attr = array('id' => 'wows1_'.$i ,); ?>

و قسمت cat=0 رو ادیت کنید.

به جای 0 عدد آیدی دسته ای که میخوایید پستهای اون دسته رو نشون بدید رو بزارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید : خوب یه مشکل دیگه هم داره اینه که من روی این اسلایدر سه تا عکس گذاشتم وقتی بیام id یک پست رو بدم پس وضعیت اون دو تا پست چی میشه ، در ضمن تایتل های روی عکس رو خودم وارد کنم یعنی خودش مستقیم از پست بر نداره اینو چه جوری باید درست کنم ؟

ویرایش شده در توسط T A K WAREZ
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا باید تغییر و بجای استفاده از موارد خودکار وردپرس باید از زمینه دلخواه استفاده بشه. همچنین باید از timthumb برای ایجاد بندانگشتی هم استفاده بشه....

کد اولیه رو دارید الان میتونید طبق چیزی که نیاز دارید تغییرش بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جان خودم نفهمیدم چه برسه به اینکه کدها رو عوض کنم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توصیه میکنم از آدرس دهی زمینه دلخواه استفاده نکنید. چون حالتی که من نوشتم بهترین حالت هست و خودکار هم هست.

اما اگر زمینه دلخواهی میخواید دیگه باید خودتون دست بکار بشید.

اول کار با زمینه دلخواه رو یاد بگیرید(اگر نمیدونید) بعد هم در سه بخش باید زمینه دلخواه رو جایگزین کدهای اصلی بکنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل admin.php هستن.

تابع wp_register_style رو هم حذف کنید.

سلام

شرمنده منم گیر دادم به این افزونه دس بردار نیستم :(

راستش این دوتا تابع رو حذف کردم درست شد

منظورم

wp_register_style

و

wp_enqueue_stylا

ولی هربار که یه اسلاید شو آپلود میکنم دوباره این دو تا تابع بر میگرده سرجای اولش

به نوعی

فولدر admin.php مثه همون اولش میشه

خب منطقیم هست چون هر اسلایدری که با نرم افزار درس میشه، توی فایل زیپش همین فایل admin.php

وجود داره

ینی به هر ارسال سالاید شو باید برم توی ویرایشگر و این حذف رو انجام بدم

البته اگه توی سییتم هم انجام بدم میشه

.

حالا کاری نمیشه کرد که خودش اوتومات این دو تابع رو در نظر نگیره

یا بهترین راه همینه که هر دفه حذفش کنم؟

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا هر دفعه. شما باید اون فایل رو بگیرید و ویرایش کنید و در وردپرس جایگزین کنید. دیگه بر نمیگرده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگه روی سیستم خودتون فایل admin رو یک نسخه ازش بگیرید و ویرایش کنید میتونید هر بار که اسلایدشو جدید زدی فقط اون فایلی رو که ویرایش کردی رو paste کنی تو پوشه اسلاید شو جدیدی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا مرتضی ، حقیقت وقتی من اسلایدر رو توی قالب میزارم یه مشکلی داره اونم اینکه : عکسها رو پس و پیش نشون میده ، یعنی وقتی که میره روی عکس سومی اینجور نمیشه فقط به مدت چند صدم ثانیه از روش رد میشه و بر میگرده عکس اولی رو نشون میده در صورتی که همون متنهای عکس سومی رو عکس اولی هستش ، میشه راهنمایی کنید چه باید کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی الان که گذاشتم روی سایت فهمیدم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه ، اون متن بزرگ که روی هر عکس میاد افکتش نمیاد !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این افزونه برای راست به چپ تنظیم نیست و هر کاری کنید یک ایرادی توش پیدا می شه خاصیت اصلی این افزونه امکان ساخت آلبوم روی سیستم و انتقال یکجاش به سایته

برای ساخت آلبوم دیجیتال پیشنهاد می کنم سری هم به pho.to بزنید ثبت نام کنید و از چندین نوع آلبومی که پشتیبانی می کند دیدن فرمایید البته قابلیت ایمپورت به وردپرس را ندارد ولی می توان آلبومش را به عنوان یک صفحه کامل در سایت نمایش داد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا ایمان این اسلایدری که الان من گذاشتم روی سایت از افزونه استفاده نکردم در واقع به صورت کد گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ابزاری که در موردش پست تهیه شده افزونه هم برای وردپرس داره که در هر دو مورد یک نتیجه را می ده مشکلاتی با راست به چپ نویسی توش هست که نیازه برای برطرف کردنش هم وقت زیادی داشته باشید و هم کد ها را بشناسید برای خود استایل ها style.css را در پوشه ای که برای آلبوم می سازه (افزونه در پوشه uploads می سازه) باید ویرایش کنیدذ و برای افکت ها هم در همان پوشه script.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الان توی اون سایت هم رفتم ولی مثل این جالب نیست ، به نظر شما چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الان توی اون سایت هم رفتم ولی مثل این جالب نیست ، به نظر شما چه کار کنم ؟

عرض کردم دوفایلی که گفته شد را پیدا کنید و برای راست به چپ ویرایش کنید برای افکت ها نیازه که کل فایل script.js مربوطه را بخوانید و دستورات افکت را بشناسید تا جهت را برای کلمات فارسی مناسب کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری