amirhosein

ایجاد کد در تگ

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا افزونه ای هست، که داخل یک تگ مطلب و یا کد html ای بتوان قرار داد؟

در واقع ادیت انجام داد و یک پست به بالاترین بخش اون تگ، در تمامی صفحاتش قرار داد؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا منظورتون رو متوجه نشدم حتي 1% ! بيشتر توضيح بديد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره یک مثال بزنم.

20 تا پست بنده تگ دانلود داره، حالا می خوام وقتی به صفحه ی تگ دانلود مراجعه میشه، متنی در بالای پست ها قرار بدم و یا کد html ای در ویرایش آن تگ قرار بدم. آیا امکانش هست؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع is_tag در فایل tag.php بررسی کنید که پستهای کدام تگ نمایش داده شده

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_tag



if(is_tag(10)){
// download
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

archive.php داریم ما، بیشتر توضیح می دید؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل نام برده یا index کپی بگیرید و با نام tag ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این رو متوجه شدم، بعد این کد رو کجا باید قرار داد؟ که در واقع شرطش رو بپذیره؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر جای فایل قرار دهید شرط پذیرفته شده هست

10 شناسه تگ هست ، مثال در برگه تابع وجود دارد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل فایل مورد نظر بین تگ های پی اج پی به صورت زیر قرار دادم ولی جوابدهی لازمه رو نداشت !


<?php
if(is_tag(2013)){
کلیک کنید
}
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای 2013 عنوان برچسب رو بنویسید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php
if(is_tag(دانلود فیلم ایرانی)){
تست
}
?>

من خواستم داخل تگ "دانلود فیلم ایرانی" یک کد قرار بدم، ولی کلا بخش تگ ها، دیگه لود نمیشه.

فکر می کنم منظور من رو متوجه نشدید، ببینید مثلا ما یک تگ دانلود فیلم ایرانی داریم، حالا می خوایم وقتی به این تگ مراجعه میشه، یک نوشته فیکسد کنیم! که یک اطلاعیه باشه برای کسایی که مراجعه کردن که مطالب اون تگ رو بخونن.

مرسی

ویرایش شده در توسط amirhosein
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش که همونه

فقط شما باید اسلاگ تگ رو بزارید

فکر میکنم برای حروف فارسی درست کار نمی‌کرد


if(is_tag(دانلود-فیلم-ایرانی)){

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا، حروف فارسی رو که قرار می دهم، دیگه تگ ها لود نمیشه اصلا! کد دیگری وجود نداره؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه اشتباه!


if(is_tag('دانلود-فيلم-ايراني')){

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر