amirhosein

ایجاد کد در تگ

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا افزونه ای هست، که داخل یک تگ مطلب و یا کد html ای بتوان قرار داد؟

در واقع ادیت انجام داد و یک پست به بالاترین بخش اون تگ، در تمامی صفحاتش قرار داد؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا منظورتون رو متوجه نشدم حتي 1% ! بيشتر توضيح بديد .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره یک مثال بزنم.

20 تا پست بنده تگ دانلود داره، حالا می خوام وقتی به صفحه ی تگ دانلود مراجعه میشه، متنی در بالای پست ها قرار بدم و یا کد html ای در ویرایش آن تگ قرار بدم. آیا امکانش هست؟

مرسی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع is_tag در فایل tag.php بررسی کنید که پستهای کدام تگ نمایش داده شده

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_tag



if(is_tag(10)){
// download
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل نام برده یا index کپی بگیرید و با نام tag ذخیره کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هر جای فایل قرار دهید شرط پذیرفته شده هست

10 شناسه تگ هست ، مثال در برگه تابع وجود دارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل فایل مورد نظر بین تگ های پی اج پی به صورت زیر قرار دادم ولی جوابدهی لازمه رو نداشت !


<?php
if(is_tag(2013)){
کلیک کنید
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای 2013 عنوان برچسب رو بنویسید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
if(is_tag(دانلود فیلم ایرانی)){
تست
}
?>

من خواستم داخل تگ "دانلود فیلم ایرانی" یک کد قرار بدم، ولی کلا بخش تگ ها، دیگه لود نمیشه.

فکر می کنم منظور من رو متوجه نشدید، ببینید مثلا ما یک تگ دانلود فیلم ایرانی داریم، حالا می خوایم وقتی به این تگ مراجعه میشه، یک نوشته فیکسد کنیم! که یک اطلاعیه باشه برای کسایی که مراجعه کردن که مطالب اون تگ رو بخونن.

مرسی

ویرایش شده در توسط amirhosein

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش که همونه

فقط شما باید اسلاگ تگ رو بزارید

فکر میکنم برای حروف فارسی درست کار نمی‌کرد


if(is_tag(دانلود-فیلم-ایرانی)){

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه اشتباه!


if(is_tag('دانلود-فيلم-ايراني')){

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر