alam7o

مشکل در زمینه های دلخواه

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید گرامی

من میخوام یه زمینه دلخواه برای ویدیو ها درست کنم حالا این کد رو در single.php قرار دادم

<?php $vs = get_post_meta($post->ID, 'vs', true); ?>

	[video width="176" height="144" mp4="<?php echo $vs; ?>"][/video]

مشکل اینجاست وقتی لینک زمینه دلخواه رو وارد میکنم در single.php ویدیو رو نمایش نمیده و مستقیما این کد رو میزاره

 

[video width="176" height="144" mp4="http://localhost/aronda/wp-content/uploads/2016/04/4_648562155007773070-1.mp4"][/video]

خیلی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید

عکس نمونه

v4.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این شرکت کد هستش و برای فراخوانی شورت کد باید کد مخصوص خودشو قرار بدید

<?php echo do_shortcode('[video width="176" height="144" mp4=".'echo $vs;'."][/video]'); ?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 26 دقیقه قبل، M.Javad گفته است :

دوست عزیز این شرکت کد هستش و برای فراخوانی شورت کد باید کد مخصوص خودشو قرار بدید


<?php echo do_shortcode('[video width="176" height="144" mp4=".'echo $vs;'."][/video]'); ?>

ممنون از پاسختون از کد زیر استفاده کردم و مشکل حل شد اما گویا کد شما بهتره بنظرتون کد شمارو جایگزین کنم ؟


<?php echo do_shortcode('[video width="200" height="200" src="'. get_post_meta($post->ID, "vs", true) . '"]'); ?>

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، alam7o گفته است :

 

دو تا کد فرقی با هم ندارند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، imanfakhar گفته است :

دو تا کد فرقی با هم ندارند

ممنون از پاسختون استاد چطور میتونم یک تابع شرطی براش تعریف کنم که اگر این زمینه دلخواه وارد نشده بود از عکس شاخص استفاده کنه و اگر عکس شاخص هم نبود از یک عکس پیشفرض؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
$vs = get_post_meta($post->ID, "vs");
if($vs) :
$vs = get_post_meta($post->ID, "vs", true);
 echo do_shortcode('[video width="200" height="200" src="'. $vs  . '"]'); 
 elseif(has_post_thumbnail()) :
 the_post_thumbnail();
 else : 
 echo '<img src="'.get_bloginfo('template_directory').'/images/default.png">';
 endif;
 ?>

تصویر پیش فرضتون رو با نام default.png در پوشه images داخل قالبتون قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 4/30/2016 at 01:13، imanfakhar گفته است :

تصویر پیش فرضتون رو با نام default.png در پوشه images داخل قالبتون قرار بدید.

استاد یه مشکلی پیش اومده وقتی کد زیر

$vs = get_post_meta($post->ID, "vs");
if($vs) :
$vs = get_post_meta($post->ID, "vs", true);
 echo do_shortcode('[video width="200" height="200" src="'. $vs  . '"]'); 

در صفحه باشه در نسخه موبایل سایت به حالت zoom out لود میشه و وقتی کد رو بر میدارم مشکل برطرف میشه بنظرتون مشکل از کجاس ؟

یه عکس میذارم که منظورم واضح باشه

Untitleddd.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئوالتون ربطی به موضوع تایپیک نداره سئوال جدید تو تایپیک جدید باید مطرح بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 دقیقه قبل، imanfakhar گفته است :

سئوالتون ربطی به موضوع تایپیک نداره سئوال جدید تو تایپیک جدید باید مطرح بشه

بله استاد درست میفرمایید در این تاپیک مطرح کردم 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری