نوین ادمین

نمایش زمینه های دلخواه برای کاربران ثبت نامی

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

میخواستم قسمت زمینه های دلخواه در سایتم فقط برای کاربران ثبت نامی نمایش داده بشه .

یک جا خوندم باید این کد رو استفاده کنم :

<?php  if ( is_user_logged_in() )
{

}
else {
echo "You are not logged in.\n";
}
?>

اما من وقتی از این کد استفاده می کنم کد اصلی به شکل زیر میبشه و php دوم غیر فعال میشه یجورایی و صفحه سایت ارور میده و بالا نمیاد

<?php  if ( is_user_logged_in() )
{
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'dl1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<img src="http://.../images/download.png" alt="دانلود" width="16" height="16" border="0" align="right" />
  دانلود مستقیم : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'dl1',true); ?><br /> <?php endif; ?>
}
else {
echo "You are not logged in.\n";
}
?>

چطوری میشه این کد رو درست کنم ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط shahab2005
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای nested عزیز لطف کردن این راهنمایی رو کردن

<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
<?php $dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true); ?>
دانلود مستقیم : <?php echo $dll; ?>
<?php } else { ?>
<?php } ?>

اما کد کامل نیست . مقداری برای else تعریف نشده . مثلاً این مقدار " برای مشاهده لیتک ها ثبت نام کنید " این کد رو چظوری باید درستش کنم که خطا نده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این رو تست کنید.

<?php  if ( is_user_logged_in() )
{
<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'dl1',true); if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
<img src="http://.../images/download.png" alt="دانلود" width="16" height="16" border="0" align="right" />
  دانلود مستقیم : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'dl1',true); ?><br /> <?php endif;
}
else {
echo "You are not logged in.\n";
}
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
<?php $dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true); ?>
دانلود مستقیم : <?php echo $dll; ?>
<?php } else {
echo 'تگ لینک';
?>
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
<?php $dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true); ?>
دانلود مستقیم : <?php echo $dll; ?>
<?php } else {
echo 'تگ لینک';
?>
<?php } ?>

من اینو تست کردم عملکردش درست بود فقط لینک های دانلود رو نمیاورد . <?php echo $dll; ?> کار نمیکرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینو تست کردم عملکردش درست بود فقط لینک های دانلود رو نمیاورد . <?php echo $dll; ?> کار نمیکرد .

اون یک مثال بوده. شما باید قسمت لینک دانلود سایت خودتون رو جایگزین می‌کردید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
$dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true);
echo "دانلود مستقيم : <a href='$dll'>دانلود</a>";
} else {
echo 'تگ لينک';
} ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
<?php $dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true); ?>
دانلود مستقیم : <a href="<?php echo $dll; ?>">Download</a>
<?php } else {
echo 'امکان بازدید از لینک دانلود تنها برای کاربرانی که <a href="http:www.domain.com/wp-login.php?action=register">ثبت نام </a>کرده اند وجود دارد';
?>
<?php } ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون . یک نکته که یادم رفت بگم اینه که کد اچ تی ام ال لینک دانلود رو مستقیماً گذاشتم . یعنی dl1 مقدار اینجوری داره :

<a href="http://dl.mohandesyar.com/91/2/Bascom-avr(www.mohandesyar.com).zip" rel="nofollow" >کامپایلر Bascom AVR 2.0.7.3</a>

برای همین نباید از تگ لینک استفاده کنم . کل مقدار رو باید برگردونم . . . .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کشس چیزی به ذهنش نرسید در این مورد ؟ بجای

<?php echo $dll; ?>

نمیتونم چیز دیگه ای بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا چه کاری می‌خواهید انجام بدید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول اینکه نام زمینه دلخواه در این تابع شرطی dll هست نه dl1

بعد اینکه براحتی با زمینه دلخواه زیر :

<?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
<?php $dll = get_post_meta($post->ID, 'dll', true); ?>
دانلود مستقیم : <?php echo $dll; ?>
<?php } else {
echo 'امکان بازدید از لینک دانلود تنها برای کاربرانی که <a href="http:www.domain.com/wp-login.php?action=register">ثبت نام </a>کرده اند وجود دارد';
?>
<?php } ?>

می تونید مقدار زمینه دلخواه به اینصورت وارد کنید ( تست شده و کار می کنه ):

<a href="http://dl.mohandesyar.com/91/2/Bascom-avr(www.mohandesyar.com).zip" rel="nofollow" >کامپایلر Bascom AVR 2.0.7.3</a>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره فکر کنم مشکلش همین بود .

بجای DL1 از DLL استفاده شده بود که مقدار رو لود نمیکرد . کد درست بود و عمل نمی کرد برای همین خیلی تعجبیدم :D

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط onyx
      سلام وقت بخیر
      چطور میتونم فرم ثبت نام چند مرحله ای یا چند صفحه ای ایجاد کنم؟
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست