4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

باور کنید خیلی گشتماما هنوز نمیدونم باید این بخش رو چجوری مکلش رو بفع کنم که توی سایت جی تی متریکس ارور نده

خوندم که نوشته باید این گد باید حذف بشه و با استایل شیت در هد سایت فراخوانی بشه اما هرکاری کردم نشد و سایت بهم ریخت

این هد سایت میهش همون فایل header.php؟یا یه جای دیگه ؟

یکی خواهشا بگه کدوم فایل اینجا بزارم برام قرار بده کدشو ممنون چون واقعا احتیاج دارم

لینک سایت : http://yon.ir/Qvts

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما خودتون باید انجامش بدید 

اول از همه اون ارور اصلا ارور مهمی نیست و بیشتر می شه گفت یه چیزی برا خودش گفته ایمپورت کردن سی اس اس کاملا هم استاندارده 

بعدش هم سایت شما صد تا مورد دیگه داره و بیشتر راز ده ثانیه لودش طول می کشه 

اگه می خواهید سایتتون رو بهینه کنید باید تصاویرتون رو کم حجم کنید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 46 دقیقه قبل، imanfakhar گفته است :

سلام شما خودتون باید انجامش بدید 

اول از همه اون ارور اصلا ارور مهمی نیست و بیشتر می شه گفت یه چیزی برا خودش گفته ایمپورت کردن سی اس اس کاملا هم استاندارده 

بعدش هم سایت شما صد تا مورد دیگه داره و بیشتر راز ده ثانیه لودش طول می کشه 

اگه می خواهید سایتتون رو بهینه کنید باید تصاویرتون رو کم حجم کنید 

سلام

راستش برای اون کد که شما میگی استاندارد هستش چندجا خوندم گوگل این مورد رو خلاف قوانین میدونه و تاثیر بدی بر روی سئو سایت میزاره

برای مشکل بهینه سازی تصوایر افزونه WP Smush روی سایتم نصبه 

میشه به غیر از مورد عکسی که فرومودین مواردی دیگه رو هم بگید تا رفعش کنم

مثلا من نمیدونم اون قسمت که مربوطه به تعداد درخواست به سمت سرور هستش رو باید چجوری بیارم پایین

کلا میفرمایید کدوم موارد رو رفع کنم برای رفع مشکل لود سایت

ویرایش شده در توسط hellsgate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل به ایمپورت شدن کدهای css اصلا کاری نداره گوگل صرفا به محتویات داخل سایت کار داره و منظور از اینکلود مورد شما نیست منظور اینکلود دیتا به وسیله جاوا اسکریپته که قبل از معمول شدن php برای داینامیک کردن سایتها ازش استفاده می شد و الان تقریبا منسوخ شده

قسمت مربوط به درخواستها به کوئری های قالبتون مربوط می شه و شما به این شکل نمی تونید کمش کنید مگر اینکه از منوهای سایتتون کم کنید یا قالب ساده تری استفاده کنید 

مشکل لود سایت شما اجرای زیاد اسکرسیپتهای جاوا اسکریپته و تعداد زیاد تصاویر صفحه اصلی + بهینه نبودن تصاویر افزونه های موجود هم هیچکدوم تاثیر چندانی نداره باید تصاویر رو تو فتوشاپ باز کنید و در ابعادی معقول (عرض عکس حداکثر 900 پیکسل باشه) با استفاده از Save for Web & Devices ...  فایل رو ذخیره کنید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه