MaysaM

مشکل در راست چین کردن منوی های اصلی قالب

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یک قالب روی لوکال نصب دارم و فارسی سازیش کردم .

فقط مشکل دارم روی راست چین کردن منوی های اصلیش.

عکسش رو پیوست میکنم دوستان ببینید .

post-892-0-10743800-1354827379_thumb.png

اگر هم به کدی از کدهای قالب احتیاج هست که باید اینجا بزارم بگین که بزارم تا بررسی کنید.

بسیار ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید کلاس یا آی دی منو ها رو پیدا کنید و li ها رو float: right کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما باید کلاس یا آی دی منو ها رو پیدا کنید و li ها رو float: right کنید.

خدا عمرت بده مرتضی جان.

یه هفته است همه جای این css کد float رو right کردم به غیر از همین li که شما گفتی.

خیر سرشون این همه سایت داریم که ادعاشون و اسمشون که چه ها نمیکند ، ولی این سوال رو چند جا پرسیدم جواب ندادن.در صورتی که میدونم چیز زیاد خاص یا سختی هم نیست.

دم شما گرم.

من چیزی از کد نویسی و css و این حرفا نمیدونم.

کارم چیز دیگه ای هست.

ولی انجمن ارزش اینو داره که ادم توش فعالیت کنه و چیزایی که میدونه رو به اشتراک بزاره.

مشکلم حل شد.

ممنون

ویرایش شده در توسط MaysaM
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی یه دنیا ممنون کا من رو هم راه انداخت ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود ، 

برای مشاهده کلاس یا آی دی المان ها ، در مرورگر گوگل کروم روی المان مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه inspect را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده سمت چپ کلاس ها و در سمت راست استایل های سی اس اس نمایش داده می شود.

این مورد را به فایل " rtl.css " اضافه کنید :

.navbar-header responsive-logo {
    float: left;
}

این مورد را هم در فایل " rtl.css " اصلاح نمایید :

#site-navigation {
    float: right;
    margin-left: 0;
    margin-right: 0;
}

 

ویرایش شده در توسط mojtabashahi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟