• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
reza_yki

ذخیره آدرس فایل آپلود شده در دیتابیس

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من به وسیله کد زیر فایل تصویر مورد نظرم رو در مکان دلخواه آپلود می کنم ولی نمی دونم چه طوری آدرس رو در دیتا بیس نگه دارم:

<?php

$valid_formats = array("jpg", "png", "gif", "zip", "bmp");
$max_file_size = 1024*100; //100 kb
$path = "uploads/img"; // Upload directory
$count = 0;

if(isset($_POST) and $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
	// Loop $_FILES to execute all files
	foreach ($_FILES['files']['name'] as $f => $name) {
		if ($_FILES['files']['error'][$f] == 4) {
			continue; // Skip file if any error found
		}
		if ($_FILES['files']['error'][$f] == 0) {
			if ($_FILES['files']['size'][$f] > $max_file_size) {
				$message[] = "$name از حجمی بالاتر از مقدار مجاز برخوردار است.";
				continue; // Skip large files
			}
			elseif( ! in_array(pathinfo($name, PATHINFO_EXTENSION), $valid_formats) ){
				$message[] = "$name از فرمت فایلی مجاز برای آپلود برخوردار نیست.";
				continue; // Skip invalid file formats
			}
			else{ // No error found! Move uploaded files
				if(move_uploaded_file($_FILES["files"]["tmp_name"][$f], $path.$name)) {
					$count++; // Number of successfully uploaded files
				}
			}
		}
	}
}
?>
<?php
						# error messages
						if (isset($message)) {
							foreach ($message as $msg) {
								printf("<p class='status'>%s</p></ br>\n", $msg);
							}
						}
						# success message
						if($count !=0){
							printf("<p class='status'>%d فایل با موفقیت اضافه شد.</p>\n", $count);
							//$query=("insert into text ( 'pic') values ('$pic')");
						}
						?>

باید در جدول text در فیلد pic آدرس ذخیره بشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست کردم فقط الان مشکل بدست آوردن مسیر پروژه هست مثلا:

localhost/php/site

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مسیر پروژه یا پوشه جاری؟

dirname(__file__);

این کد ادرس پوشه جاری رو میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری