• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام امیدوارم که عنوان رو اشتباه نزده باشم من می خواهم که دو بخش که توسط ابزارک ساخته شده است یکی شوند و با کلیک بر روی هر یک از عناوین لینک های مربوط به آن بخش نشان داده شود. فرقی هم ندارد که با ابزارک بتوان ساخت یا اینکه به صورت دستی ولی فقط نمی خواهم از افزونه استفاده کنم. در تصویر زیر هم به گونه ای ساده نشان داده ام که چه چیزی لازم دارم.

63942868802211070546.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید!

البته خودتون باید توش تغییر بدید تا طبق نظرتون در بیاد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم اینها tab هست. توی انجمن هم معرفی شده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید!

البته خودتون باید توش تغییر بدید تا طبق نظرتون در بیاد.

آموزش هایی که در این سایت و دیگر سایت ها دیدم را در لوکال اجرا کردم و هیچکدام جواب ندادند. و همه آنها متنی که باید برای هر تب نشان داده شود را در پایین تب ها پشت سر هم نشان می دادند اگر ممکن است همینجا کد html و css نهایی را قرار دهید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتخاب کنید:

http://webdesignledger.com/tutorials/11-useful-jquery-tab-navigation-solutions

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من از بین این موارد مورد زیر را انتخاب کردم. اما نمی دونم که js زیر را کجا باید بگذارم.


http://www.unwrongest.com/projects/tabify/


$('#menu').tabify();

ویرایش شده در توسط dnoj-ir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوستتون بین تگ head بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو به صورت زیر در head گذاشتم ولی عمل نکرد.


<script type="text/javascript">
$('#menu').tabify();
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('#menu').tabify();
});
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی این کد را گذاشتم ولی در لوکال جواب نمیده. قبلا هم چندین بار تست کرده بودم ولی باز هم جواب نمی داد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنی کتابخانه ی جی کوئری توی پوستتون موجود هست و درست فراخونی شده ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما مطمئنی کتابخانه ی جی کوئری توی پوستتون موجود هست و درست فراخونی شده ؟

فکر کنم فراخوانی بشه. عکس رو نگاه کنید.

post-412-0-51007100-1356356556_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/janjarfalk/6Y6Pa/1/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/janjarfalk/6Y6Pa/1/

این رو دیدم. ممکن هست در لوکال کار نکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ربطی به لوکال نداره jquery اگر به ورژن های مختلف لینک بشه تداخل ایجاد می کنه

برای تب می تونید دستور زیر را استفاده کنید که jquery نباشه

در head


<script type="text/javascript">
<!--
function mytab(Down)
{
document.getElementById('example1').style.display='none'
document.getElementById('example2').style.display='none'
document.getElementById(Down).style.display='block'
//-->
</script>

در محل مورد نظر


<table style="width: 100%">
<tr>
<td><a href="javascript:mytab('example1')">عنوان تب اول</a></td>
<td><a href="javascript:mytab('example2')">عنوان تب دوم</a></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><div id="example1" style="display:block">
محتویات تب اول
</div>
<td colspan="2"><div id="example1" style="display:none">
محتویات تب دوم
</div>

</td>
</tr>
</table>

example1,example2 را با id مناسب که برای لایه ها می گذارید عوض کنید دقت کنید این دو آی دی در سه جا باید قرار بگیرند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان مدتی بود که می خواستم از این tab ها استفاده کنم ولی وقت نمی شد حالا وقت دارم لطفا کمکم کنید تا tab ها درست کار کنند.

من از این tab استفاده کردم

اول کد زیر را بالای </head> گذاشتم


<script type="text/javascript">
$('#menu').tabify();
</script>

بعد استایل بهش دادم و کد زیر را هم در سایدبار گذاشتم


<ul id="menu">
<li class="active"><a href="#jquery">jQuery</a></li>
<li><a href="#prototype">Prototype</a></li>
<li><a href="#ext">Ext</a></li>
</ul>

<div id="jquery">
jQuery is a cross-browser…
</div>
<div id="prototype">
The Prototype Javascript…
</div>
<div id="ext">
Ext (X-t) is a Javascript…
</div>

ولی الان همه محتویات tab ها زیر هم نشون داده می شوند و با کلیک روی هر tab هم هیچ تغییری نمی کند. این هم لینک آنلاین

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل جاوااسکریپت مربوط به تب رو توی پوسته قرار ندادید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل جاوااسکریپت مربوط به تب رو توی پوسته قرار ندادید!

مگر این نیست؟


<script type="text/javascript">
$('#menu').tabify();
</script>

اگر این نیست پس چه چیزی را باید قرار دهم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر فایل نه کد به نام tabify.js در پکیج دانلود هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط optimus
      با سلام خدمت دوستان
      بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم
      چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم
      میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد
      منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته
      با تشکر
    • توسط Rustin
      سلام دوستان
      این کد مربوط به سایدبار سایت من هست، که از فایل style.php ورداشتم.
      ============================================================================================================================== /* Sidebar | Width Sidebar | Width /* ============================================================================================================================ */ <?php $sidebarW = mfn_opts_get( 'sidebar-width', '23' ); $contentW = 100 - $sidebarW; $sidebar2W = $sidebarW - 5; $content2W = 100 - ( $sidebar2W * 2 ); $sidebar2M = $content2W + $sidebar2W; $content2M = $sidebar2W; ?> .with_aside .sidebar.columns { width: <?php echo $sidebarW; ?>%; } .with_aside .sections_group { width: <?php echo $contentW; ?>%; } .aside_both .sidebar.columns { width: <?php echo $sidebar2W; ?>%; } .aside_both .sidebar.sidebar-1{ margin-left: -<?php echo $sidebar2M; ?>%; } .aside_both .sections_group { width: <?php echo $content2W; ?>%; margin-left: <?php echo $content2M; ?>%; } /* من این کد رو به طور کامل نمیتونم بفهمم، تنها چیزی که میتونم توش عوض کنم عرض سایدبار هست (همون عدد 23). مشکل من اینه که من نمیخام برای اینکه ابزارک هام بدرستی نمایش داده بشن مجبور بشم اینقدر سایدبارم رو عریض کنم. اگر به سایت مراجعه کنید میبینید که سایدبار خیلی عریض هست و این صرفا به این دلیله که میخاستم ابزارک ها بدرستی نمایش داده بشن... ولی ابزارک ها تمام فضای سایدبار رو نگرفتن بلکه قسمت چپ سایدبار کامل خالیه...
      چطور میتونم بدون تغییر دادن عرض خود سایدبار، کاری کنم که فقط عرض ابزارک های تو سایدبار افزایش پیدا کنه و بدرستی نمایش داده بشن؟ توی کد بالا که همچنین چیزی رو نمیتونم ببینم. (اگر دوستان کسی میتونه کد بالا رو برام توضیح بده تشکر میکنم.)
      پیشاپیش از پاسخگوییتون تشکر میکنم.
      اینم آدرس سایتم: http://www.ouroboros.ir
    • توسط Rustin
      سلام
      2 تا سوال دارم اگه دوستان بتونن کمک کنن، بی نهایت متشکر خواهم بود.
      1. چطور میشه یک لینک داخلی (به یک صفحه یا مطلب) در سایدبار ایجاد کرد؟ بصورتی که حاوی یک عکس باشه و دائما در سایدبار نمایش داده بشه؟
      چیزی شبیه این که از سایت بیگ بنگ برداشته شده (http://bigbangpage.com/)

      2. سوال دیگه ای هم که دارم اینه که چطور باید ویجت ها (ابزارک ها) را با فاصله از هم قرار داد؟ برای من وقتی چندتا ویجت در سایدبار میزارم، همه چسبیده به هم نمایش داده میشن. نه مثل تصویر بالا جدا جدا.
    • توسط Rustin
      سلام، من یک مشکل اساسی با سایدبار سایتم دارم.
      من از پوسته bethem استفاده میکنم. یک سایدبار ایجاد کردم ولی وقتی ابزارک ها رو توی سایدبار میزارم، محتوای ابزارک بطرز فجیعی بد نمایش داده میشه.
      توی تمام مرورگرهای دسکتاپ چک کردم بد نشون میده ولی توی مرورگر کروم توی اندروید خوبه (تقریبا).
      اینم آدرس سایتم: http://www.ouroboros.ir
      هر کدوم از مطالب رو که باز کنید، سمت چپ سایدبار نمایش داده میشه.
      پیشاپیش تشکر.