vahidcj7

مشکل زبان در وردپرس به صورت ؟؟؟؟؟؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید خدمت تمام اساتید و کاربران وردپرس فارسی

ببخشید من به یه مشکل بر خوردم و کلی گشتم هیچی پیدا نکردم،من وردپرس رو که نصب میکنم بلوک ها و برچسپ ها به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هست،چند قالب دیگه هم نصب کردم همین طور هست پلاگین jalali هم نصب هست.

دیتابیس هم چک کردم همه رو utf8_general_ci میشه منو راهنمایی کنید.

یه عکس گذاشتم

ssssssssssssssss.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید خدمت تمام اساتید و کاربران وردپرس فارسی

ببخشید من به یه مشکل بر خوردم و کلی گشتم هیچی پیدا نکردم،من وردپرس رو که نصب میکنم بلوک ها و برچسپ ها به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هست،چند قالب دیگه هم نصب کردم همین طور هست پلاگین jalali هم نصب هست.

دیتابیس هم چک کردم همه رو utf8_general_ci میشه منو راهنمایی کنید.

سلام

قبلاً توضیح دادم

در فایل functions.php پوسته encoding روی utf8 گذاشته بشه و هم تیک "(Include Unicode Signature (BOM" را بزنید.

و این پست را بخونید و امتحان کنید:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2685-وبسایت-چرا-این-طوری-شده-کمک-کنید/page__st__10#entry23178

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلاً توضیح دادم

در فایل functions.php پوسته encoding روی utf8 گذاشته بشه و هم تیک "(Include Unicode Signature (BOM" را بزنید.

و این پست را بخونید و امتحان کنید:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2685-وبسایت-چرا-این-طوری-شده-کمک-کنید/page__st__10#entry23178

سلام ممنون از پاسخ گویی خوبتون اون پست رو خوندم ولی یه خورده درکش برام سخته من زیاد نفهمیدم میشه یه خورده واضح تر بگی بازم ممنون

و یه چیز دیگه من تازه از این هاستینگ هاست گرفتم سی پنل هست چند روز پیش رو دایرکت ادمین نصب کردم این مشکل نبود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که آقا سعید گفتن اینه :

از فایل wp-config.php خودتون یه بک آپ بگیرید .

بعد فایل رو باز کنید و خط :


define('DB_CHARSET', 'utf8');

و :


define('DB_COLLATE', '');

رو پیدا کنید و قبل هر دو کاراکتر / رو دوبار بزارید یعنی : //

و فایل کانفیگ رو سیو کنید و سایت رو باز کنید بعد دوباره این دو خط رو به حالت اول باز گردونید .

البته اینجاشو :

بعد از تغییر تیک “(Include Unicode Signature (BOM” فعال کنید و با همان نام wp-config.php ذخیره کنید و سپس در root وردپرس آپلود کنید.

نگفتن که با کدوم ادیتور کار میکنن ;) تا بفهمیم این تیک کجاست ولی ادیتور npp قسمتی برای رمز گذاری فایل داره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون از پاسخ گویی خوبتون اون پست رو خوندم ولی یه خورده درکش برام سخته من زیاد نفهمیدم میشه یه خورده واضح تر بگی بازم ممنون

و یه چیز دیگه من تازه از این هاستینگ هاست گرفتم سی پنل هست چند روز پیش رو دایرکت ادمین نصب کردم این مشکل نبود

مراحل واضح هستند. کدام قسمت قابل درک نیست؟ بگید توضیح بدم.

Majed عزیز هم یکبار تکرار کردند و تیک BOM و encoding-utf8 توسط نرم افزار ++notepad قابل تنظیم هستند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از سعید جان و majed و تمام کسانی که در این فروم زحمت میکشن. کارم درست شد ،نمیشه این زحمات رو جبران کرد ولی بازم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Fast-Learn
      (ببخشید سوالم دوبار ارسال شده نمیدونم چرا، نمیدونمم چطوری یکیشونو حذف کنم)
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط farshidaslani
      سلام و وقت بخیر 
      من نسخه انگلیسی قالب bigshop رو دارم استفاده می کنم و تمامی قسمت ها راست چین شدن ولی منوی اصلی و منوی دسته بندی به هیچ وجه راست چین نمیشه 
      لطفا راهنمایی کنید ممنون 
      www.ebadishop.com/www
    • توسط logomaster
      سلام دوستان
      من از وردپرس نسخه اصلی استفاده میکنم ، حالا فایل زبان قالبم که به فارسی ترجمه شده عمل نمیکنه (ینی متن ها ترجمه نمیشه) 
      ممنون میشم دقیق توضیح بدید (فایل زبان رو به fa_IR.po تغییر نام دادم ، کد فراخوانی فایل زبان رو هم داخل فایل functions.php گذاشتم اما تاثیری نداره)