• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamad

تداخل جی کوئری پوسته و افزونه

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و خسته نباشید
دوستان مطالب انجمن و سایتها رو خوندم ولی مشکلم رو نتونستم حل کنم
من از افزونه فروشگاه wp-shop  استفاده میکنم و  پوسته وردپرسی که تازه خریداری کردم با افزونه در جی کوئری ها تداخل داره و اسلایدر و دکمه بالابر سایت و ... در پوسته کار نمیکنه .وقتی ورژن جی کوئری رو با افزونه WP jQuery CDN  ارتقا میدم مشکل پوسته حل میشه ولی افزونه wp-shop  از کار میفته ممنون میشم یه کمک اساسی بکنید که این مشکل رو حل کنم
ادرس سایت:mihanproje.com

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mohamad گفته است :

سلام و خسته نباشید
دوستان مطالب انجمن و سایتها رو خوندم ولی مشکلم رو نتونستم حل کنم
من از افزونه فروشگاه wp-shop  استفاده میکنم و  پوسته وردپرسی که تازه خریداری کردم با افزونه در جی کوئری ها تداخل داره و اسلایدر و دکمه بالابر سایت و ... در پوسته کار نمیکنه .وقتی ورژن جی کوئری رو با افزونه WP jQuery CDN  ارتقا میدم مشکل پوسته حل میشه ولی افزونه wp-shop  از کار میفته ممنون میشم یه کمک اساسی بکنید که این مشکل رو حل کنم
ادرس سایت:mihanproje.com

کد زیر رو امتحان کنید:

if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        //wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js',false);
        wp_register_script('jquery', get_template_directory_uri().'/js/jquery.min.js','','1.11.3',true);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

در فایل فانکشن اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 41 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

کد زیر رو امتحان کنید:


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        //wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js',false);
        wp_register_script('jquery', get_template_directory_uri().'/js/jquery.min.js','','1.11.3',true);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

در فایل فانکشن اضافه کنید

سلام ممنون

این کد رو اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد.همچنان افزونه کار میکنه ولی پوسته مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

سلام ممنون

این کد رو اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد.همچنان افزونه کار میکنه ولی پوسته مشکل داره


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js',false);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

به این شکل امتحان کنید، اگر جواب نداد

 false رو true کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js',false);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

به این شکل امتحان کنید، اگر جواب نداد

 false رو true کنید

تشکر در هر دو حالت false و true علاوه پر پوسته که مشکلش پا برجاست افزونه هم مشکل پیدا میکنه

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

تشکر در هر دو حالت false و true علاوه پر پوسته که مشکلش پا برجاست افزونه هم مشکل پیدا میکنه

مشکل پوسته چی هست ارور خاصی میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

مشکل پوسته چی هست ارور خاصی میده؟

نه ارور نمیده ولی دکمه بالابرنده سایت و قسمت اسلایدر و  توی فوتر هم نظرات کاربران کار نمیکنه.کلا هر قسمتی که جی کوئری داره جواب نمیده

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

نه ارور نمیده ولی دکمه بالابرنده سایت و قسمت اسلایدر  توی فتر هم نظرات کاربران کار نمیکنه.کلا هر قسمتی که جی کوئری داره جواب نمیده

http://stackoverflow.com/questions/14354040/jquery-1-9-live-is-not-a-function

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

تشکر این مطلب رو خوندم مشکل من اینه که افزونه wp-shop  کد شده هست و من دسترسی ندارم که تغییرات توش ایجاد کنم.دقیقا این تغییرات کجا باید انجام بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا این امکان وجود داره که فایل های js  پوسته رو با جی کوئری  ورژن پایین تر. ورژن 1.8.2  سازگار کرد؟

 

 

فولدر js پوسته پیوست  شد ممنون میشم یکی کمک کنه.این پوسته رو میخوام با جی کوئری1.8.2 سازگار کنم

 

js.rar

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکل با افزونه خریداری شده هست به نویسنده اطلاع بدید تا موضوع رو براتون حل کنه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان متاسفانه افزونه wp-shop از جی کوئری قدیمی استفاده می کنه و دیگر به هیچ وجه پشتیبانی نمیشه و حتی سایت فروش اون هم دیگه موجود نیست و دامنه به سایت دیگری واگذار شده و 100 درصد بدون پشتیبانی هست

چون کد شده هست اگه کسی می تونه دی کد کنه و کمک کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      چطوری میتونم با کلیک کردن بر روی یه دکمه محتویات همون صفحه رو در قالب html ذخیره کنم؟
    • توسط unid_user
      دوستان سلام
      لطفا به لینک زیر بروید و انیمیشن لوگوی سایت در گوشه بالا سمت چپ و همینطور وسطای صفحه انیمیشن عکسهایی که روی هم قرار گرفتن رو نگاه کنید. خیلی خلاقانه وزیباست.
      https://layerslider.kreaturamedia.com/
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه این افکت زیبا چطور ایجاد میشه؟
       
      خیلی ممنون و سپاسگذار
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه
      دوستان من در پست های وب سایتم یه دکمه گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه یه اینپوت تکست کنارش میاد و هیچ مشکلی در این بابت نیست
      اما وقتی پست داخل حلقه قرار میگیره و برای مثال تعدادش به 10 میرسه وقتی روی دکمه کلیک کنم قاطی میکنه چون که میخواد همه کلاس ها رو اینپوت ظاهر کنه
      چکار کنم که وقتی یه متن یا چیزی کلیک شد تنها اینپوت کنار اون ظاهر بشه نه همه!؟