mohamad

تداخل جی کوئری پوسته و افزونه

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و خسته نباشید
دوستان مطالب انجمن و سایتها رو خوندم ولی مشکلم رو نتونستم حل کنم
من از افزونه فروشگاه wp-shop  استفاده میکنم و  پوسته وردپرسی که تازه خریداری کردم با افزونه در جی کوئری ها تداخل داره و اسلایدر و دکمه بالابر سایت و ... در پوسته کار نمیکنه .وقتی ورژن جی کوئری رو با افزونه WP jQuery CDN  ارتقا میدم مشکل پوسته حل میشه ولی افزونه wp-shop  از کار میفته ممنون میشم یه کمک اساسی بکنید که این مشکل رو حل کنم
ادرس سایت:mihanproje.com

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mohamad گفته است :

سلام و خسته نباشید
دوستان مطالب انجمن و سایتها رو خوندم ولی مشکلم رو نتونستم حل کنم
من از افزونه فروشگاه wp-shop  استفاده میکنم و  پوسته وردپرسی که تازه خریداری کردم با افزونه در جی کوئری ها تداخل داره و اسلایدر و دکمه بالابر سایت و ... در پوسته کار نمیکنه .وقتی ورژن جی کوئری رو با افزونه WP jQuery CDN  ارتقا میدم مشکل پوسته حل میشه ولی افزونه wp-shop  از کار میفته ممنون میشم یه کمک اساسی بکنید که این مشکل رو حل کنم
ادرس سایت:mihanproje.com

کد زیر رو امتحان کنید:

if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        //wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js',false);
        wp_register_script('jquery', get_template_directory_uri().'/js/jquery.min.js','','1.11.3',true);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

در فایل فانکشن اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 41 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

کد زیر رو امتحان کنید:


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        //wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js',false);
        wp_register_script('jquery', get_template_directory_uri().'/js/jquery.min.js','','1.11.3',true);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

در فایل فانکشن اضافه کنید

سلام ممنون

این کد رو اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد.همچنان افزونه کار میکنه ولی پوسته مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

سلام ممنون

این کد رو اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد.همچنان افزونه کار میکنه ولی پوسته مشکل داره


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js',false);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

به این شکل امتحان کنید، اگر جواب نداد

 false رو true کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :


if( !is_admin() ){
        wp_deregister_script('jquery');
        wp_register_script('jquery','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.4/jquery.min.js',false);
        wp_enqueue_script('jquery');
    }

به این شکل امتحان کنید، اگر جواب نداد

 false رو true کنید

تشکر در هر دو حالت false و true علاوه پر پوسته که مشکلش پا برجاست افزونه هم مشکل پیدا میکنه

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

تشکر در هر دو حالت false و true علاوه پر پوسته که مشکلش پا برجاست افزونه هم مشکل پیدا میکنه

مشکل پوسته چی هست ارور خاصی میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

مشکل پوسته چی هست ارور خاصی میده؟

نه ارور نمیده ولی دکمه بالابرنده سایت و قسمت اسلایدر و  توی فوتر هم نظرات کاربران کار نمیکنه.کلا هر قسمتی که جی کوئری داره جواب نمیده

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mohamad گفته است :

نه ارور نمیده ولی دکمه بالابرنده سایت و قسمت اسلایدر  توی فتر هم نظرات کاربران کار نمیکنه.کلا هر قسمتی که جی کوئری داره جواب نمیده

http://stackoverflow.com/questions/14354040/jquery-1-9-live-is-not-a-function

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، reza_yki گفته است :

تشکر این مطلب رو خوندم مشکل من اینه که افزونه wp-shop  کد شده هست و من دسترسی ندارم که تغییرات توش ایجاد کنم.دقیقا این تغییرات کجا باید انجام بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا این امکان وجود داره که فایل های js  پوسته رو با جی کوئری  ورژن پایین تر. ورژن 1.8.2  سازگار کرد؟

 

 

فولدر js پوسته پیوست  شد ممنون میشم یکی کمک کنه.این پوسته رو میخوام با جی کوئری1.8.2 سازگار کنم

 

js.rar

ویرایش شده در توسط mohamad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکل با افزونه خریداری شده هست به نویسنده اطلاع بدید تا موضوع رو براتون حل کنه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان متاسفانه افزونه wp-shop از جی کوئری قدیمی استفاده می کنه و دیگر به هیچ وجه پشتیبانی نمیشه و حتی سایت فروش اون هم دیگه موجود نیست و دامنه به سایت دیگری واگذار شده و 100 درصد بدون پشتیبانی هست

چون کد شده هست اگه کسی می تونه دی کد کنه و کمک کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );  
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان من یه سری کد نوشتم که توی یه گالری تصاویر استفاده میشه. متاسفانه برای هر تصویر باید این کدها تکرار بشه و خوب توی داینامیک کردن با وردپرس قطعا به مشکل میخورم. می خواستم بدونم راهی وجود داره که من این کدهای جی کوئری رو طوری بنویسم که با اضافه کردن هر توصویر کدهای جی کوئری رو اتوماتیک اضافه کنه؟
      ممنون.
      کدهای html:
      <table id="gallery"> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt="" id="img1"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt="" id="img2"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt="" id="img3"> </div> </td> </tr> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt="" id="img4"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt="" id="img5"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt="" id="img6"> </div> </td> </tr> </table> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <img src="" alt=""> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> کدهای css:
      .image:hover { cursor: pointer; } .image img { border: 2px solid #333; border-radius: 5px; } .image:hover img { transform: scale(0.98); } #bigimage { height: 100vh; width: 100%; background-color: rgba(0,0,0,.8); position: fixed; top: 0; left: 0; display: none; } #bigimage img { position: absolute; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%,-50%); border-radius: 5px; } #bigimage #close { height: 40px; width: 45px; position: sticky; top: 30px; right: 40px; background: transparent url('../images/cancel.png') no-repeat center center /contain; background-size: 24px; } #bigimage #close:hover { cursor: pointer; } #next { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_right.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; right: 5px; transform: translateY(-50%); } #next:hover { cursor: pointer; } #prev { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_left.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; left: 5px; transform: translateY(-50%); } #prev:hover { cursor: pointer; کدهای جی کوئری:
      $(document).ready(function() { flag=0; $("#img1").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; }); $("#img2").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; }); $("#img3").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; }); $("#img4").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; }); $("#img5").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; }); $("#img6").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $("#next").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=2; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=3; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=4; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=5; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=6; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=1; } }); $("#prev").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; } }); });  

    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir