DariushGreat

عدم کارکرد برخی فانکشنهای Parsi Date و تداخل با برخی کدهای جیکوئری

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایت تازه‌ای که دارم می‌سازم از افزونه پارسی دیت بهره گرفتم ولی مشکلاتی دارم؛ از جمله این‌که ی و ک عربی رو نمی‌تونه تبدیل به پارسی کنه و شماره‌ها هم کماکان انگلیسی نمایش می‌ده (فونتم ایران سنس هست).

مشکل دیگه اینه که با کدهای جی‌کوئری bxslider تداخل داره و باعث می‌شه کار نکنن!

من ناچار شدم از جلالی که قدیمی هم هست بهره بگیرم اونم مشکلات بالا رو داره ولی با این تفاوت که تداخل با کد اسلایدرها تداخل نداره. من با همین پارسی دیت راحت‌ترم و افزونه خیلی خوبیه و دلم می‌خواد این نصب باشه ولی مشکلات داره.

آیا راه حلی دارید؟

سپاس از زحماتتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، DariushGreat گفته است :

سلام

برای سایت تازه‌ای که دارم می‌سازم از افزونه پارسی دیت بهره گرفتم ولی مشکلاتی دارم؛ از جمله این‌که ی و ک عربی رو نمی‌تونه تبدیل به پارسی کنه و شماره‌ها هم کماکان انگلیسی نمایش می‌ده (فونتم ایران سنس هست).

مشکل دیگه اینه که با کدهای جی‌کوئری bxslider تداخل داره و باعث می‌شه کار نکنن!

من ناچار شدم از جلالی که قدیمی هم هست بهره بگیرم اونم مشکلات بالا رو داره ولی با این تفاوت که تداخل با کد اسلایدرها تداخل نداره. من با همین پارسی دیت راحت‌ترم و افزونه خیلی خوبیه و دلم می‌خواد این نصب باشه ولی مشکلات داره.

آیا راه حلی دارید؟

سپاس از زحماتتون

افزونه جلالی مشکلات زیادی داره و بزرگترین اون سنگین کردن سایت و استفاده زیاد از منابع هست.

افزونه پارسی خیلی خوب بهینه شده و سرعت خوبی داره ولی متاسفانه مشکلاتی داره که امیدوارم دوستان وردپرس پارسی دستی بهش بکشن و مشکلات رو حل کنن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، 1tarah گفته است :

افزونه جلالی مشکلات زیادی داره و بزرگترین اون سنگین کردن سایت و استفاده زیاد از منابع هست.

افزونه پارسی خیلی خوب بهینه شده و سرعت خوبی داره ولی متاسفانه مشکلاتی داره که امیدوارم دوستان وردپرس پارسی دستی بهش بکشن و مشکلات رو حل کنن.

دقیقا درست می‌فرمایید

حتی اگر همین اکنون بتونم راه حلی برای تداخل کدهای bxslider با این پیدا کنم سریعا اونو پاک می‌کنم و همین پارسی‌دیت رو می‌گذارم روی سایت :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه تداخلی داره؟

من استفاده کردم و مشکلی نداشته!

تداخل ها رو بفرمایید تا بتونیم کمک کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۳/۲۳ ه‍.ش. at 19:05، Morteza گفته است :

چه تداخلی داره؟

من استفاده کردم و مشکلی نداشته!

تداخل ها رو بفرمایید تا بتونیم کمک کنیم.

سلام

تداخل نخست و اصلیش اینه که bx-slider دیگه لود نمی‌شه!

تداخل دیگرش اینه که ي و ك عربی رو تبدیل به ی و ک پارسی نمی‌کنه

تداخل سوم هم اینه که شماره‌ها رو پارسی نمی‌کنه

 

ویرایش شده در توسط DariushGreat

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از افزونه این اسلایدر استفاده می کنید؟

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در در ۱۳۹۵/۴/۲۵ ه‍.ش. at 22:28، Morteza گفته است :

شما از افزونه این اسلایدر استفاده می کنید؟

 

سلام

نه، کد رو درون قالبم نوشتم.

ضمن این‌که هنگام فعال کردن افزونه سایت به هم می‌ریزه و دایرکتش قرینه می‌شه (چپ به راست)

ویرایش شده در توسط DariushGreat

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بررسی میکنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۱۹ ه‍.ش. at 13:28، DariushGreat گفته است :

سلام

تداخل نخست و اصلیش اینه که bx-slider دیگه لود نمی‌شه!

تداخل دیگرش اینه که ي و ك عربی رو تبدیل به ی و ک پارسی نمی‌کنه

تداخل سوم هم اینه که شماره‌ها رو پارسی نمی‌کنه

 

به این نکته توجه داشته باشید که بیشتر اسلایدرها با راست چین ( direction : rtl ) در پوسته مشکل دارن، بنابراین از بخش تنظیمات وردپرس پارسی تیک مربوط به "تغییر زبان سایت" رو غیر فعال کنید و پوسته رو دوباره بررسی کنید، اگه مشکل اسلایدر برطرف شد باید بدونید که مشکل از راست چین هست و بعدش کافیه لینک سایتتون رو بفرستید تا توضیح بدم چطور مشکل راست چین رو برطرف کنید.

در مورد تبدیل حروف عربی و شماره ها به پارسی، باید مطمئن بشید که گزینه های مربوطه رو در تنظیمات وردپرس پارسی به صورت فعال در آورده باشید. مثلا اگه تصمیم دارید تاریخ رو در پست ها به اعداد پارسی تبدیل کنید کافیه از بخش تنظیمات وردپرس پارسی ، تب "تبدیل" رو انتخاب کنید و گزینه "تاریخ ها" رو در حالت "فعال" قرار بدید و اگه تصمیم دارید حروفتون عربی به پارسی بشه پایینتر از اون بخش "تصحیح حروف عربی" رو هم فعال کنید. به این ترتیب  باید تاریخ پست ها از میلادی به پارسی تبدیل و حروف عربی هم به پارسی تصحیح شده باشن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۳۰ ه‍.ش. at 16:14، Morteza گفته است :

من بررسی میکنم

درست شد

دلیل تداخل تنها یک چیز بود! من از افزونه WP User Frontend بهره می گیرم که با توجه به افزودن jQuery دستی به سایت، دچار تداخل شده بود و باعث می شد افزونه های دیگه هم درست کار نکنن. jQuery دستی قالب رو غیرفعال کردم تا تنها از jQuery خود افزونه WPUF بهره گرفته بشه. هم اکنون درسته و بدون مشکل کار می کنه.

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۳۰ ه‍.ش. at 16:14، Morteza گفته است :

من بررسی میکنم

درست شد

دلیل تداخل تنها یک چیز بود! من از افزونه WP User Frontend بهره می گیرم که با توجه به افزودن jQuery دستی به سایت، دچار تداخل شده بود و باعث می شد افزونه های دیگه هم درست کار نکنن. jQuery دستی قالب رو غیرفعال کردم تا تنها از jQuery خود افزونه WPUF بهره گرفته بشه. هم اکنون درسته و بدون مشکل کار می کنه.

سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط koolfayfer
      سلام به همه
      دوستان من در پست های وب سایتم یه دکمه گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه یه اینپوت تکست کنارش میاد و هیچ مشکلی در این بابت نیست
      اما وقتی پست داخل حلقه قرار میگیره و برای مثال تعدادش به 10 میرسه وقتی روی دکمه کلیک کنم قاطی میکنه چون که میخواد همه کلاس ها رو اینپوت ظاهر کنه
      چکار کنم که وقتی یه متن یا چیزی کلیک شد تنها اینپوت کنار اون ظاهر بشه نه همه!؟
    • توسط masoudch
      سلام
      به کمکتون نیاز دارم.
      به مشکل خوردم برای اضافه کردن یک فایل جاوا اسکریپت برای ایجاد اسلاید شو (owl-carousel) در تم وردپرس.
      این تم html بوده که درحال تبدیل اون به تم وردپرس هستم.
      کد جاوااسکریپت: این کد رو کجا باید قرار بدم که مشکل اسلایدشو حل بشه؟
      <script> // You can also use "$(window).load(function() {" $(function () { // Slideshow $("#slider").responsiveSlides({ auto: true, pager: false, nav: true, speed: 500, namespace: "callbacks", before: function () { $('.events').append("<li>before event fired.</li>"); }, after: function () { $('.events').append("<li>after event fired.</li>"); } }); }); </script> آدرس دهی در فانکشن وارد کردم: این درسته که میتونم کدهای جاوا اسکریپت و توی فوتر قرار بدم و بعد از طریق فانکشن یا حالا هر روش دیگه ای اونا رو فراخونی کنم که دیگه همچین مشکلی پیش نیاد؟
      <?php function insert_style() { wp_enqueue_style('zerogrid' , get_template_directory_uri().'/assets/css/zerogrid.css'); wp_enqueue_style('style' , get_template_directory_uri().'/assets/css/style.css'); wp_enqueue_style('responsiveslides' , get_template_directory_uri().'/assets/css/responsiveslides.css'); wp_enqueue_style('font-awesome-min' , get_template_directory_uri().'/assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css'); wp_enqueue_style('owl-carousel' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.css'); wp_enqueue_style('owl-theme' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.theme.css'); wp_enqueue_style('menu' , get_template_directory_uri().'/assets/css/menu.css'); //add scripts wp_enqueue_script('jquery183-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery183.min.js'); wp_enqueue_script('script' , get_template_directory_uri().'/assets/js/script.js'); wp_enqueue_script('jquery-latest-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/jquery-latest.min.js'); wp_enqueue_script('responsiveslides-min' , get_template_directory_uri().'/assets/js/responsiveslides-min.js'); wp_enqueue_script('owl-carousel-min' , get_template_directory_uri().'/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js'); } add_action('wp_enqueue_scripts' , 'insert_style'); ?> خطایی که با بررسی inspect element متوجه شدم اینه که اصلا فایل owl-carousel.js خونده نمیشه.
      ممنون.
       
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟
    • توسط koolfayfer
      سلام و وقت بخیر
      دوستان من شش آیتم تب دارم که روی هر کدومشون کلیک کنی باکس اون تب ظاهر شه و قبلی مخفی
      و هر تب اکتیو بود رنگ هاورش بمونه
      من قبلا به صورت غیراصولی می نوشتم که 6 باکس جداگانه صدا میزدم و هر وقتی فلان کلیک شد نمایش بده و هر 5 تا دیگه مخفی! حساب کن چی میشه کد ها!!!
      لطفا کد داینامیک رو ارائه بدید
      عکس هم گذاشتم که بهتر نشون بده توضیحاتمو
      سپاس

    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      این کد منه:
      $(document).ready(function(e) { $(".box").hover( function(){ $(".image").animate({bottom: "0px"}); }, function(){ $(".image").animate({top: "0px"}); } ); });  
       
       
       
      یه باکس مربع در نظر بگیرید با کلس box
      و یه باکس با کلس image به پهنای کلس box و ارتفاع دوبرابر که داخل کلس box می باشد
      overflow تگ box مخفیه و در ابتدا نیمه بالایی تگ image رو می بینیم
      که با هاور روی box نیمه پایینی image اسکرول بشه که بتونیم ببینیم...
       
       
       
       
      بار اول هاور و آن هاور میشه اما دیگه این رویداد اتفاق نمی افته
      مشکل از کجاست؟