DariushGreat

عدم کارکرد برخی فانکشنهای Parsi Date و تداخل با برخی کدهای جیکوئری

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

برای سایت تازه‌ای که دارم می‌سازم از افزونه پارسی دیت بهره گرفتم ولی مشکلاتی دارم؛ از جمله این‌که ی و ک عربی رو نمی‌تونه تبدیل به پارسی کنه و شماره‌ها هم کماکان انگلیسی نمایش می‌ده (فونتم ایران سنس هست).

مشکل دیگه اینه که با کدهای جی‌کوئری bxslider تداخل داره و باعث می‌شه کار نکنن!

من ناچار شدم از جلالی که قدیمی هم هست بهره بگیرم اونم مشکلات بالا رو داره ولی با این تفاوت که تداخل با کد اسلایدرها تداخل نداره. من با همین پارسی دیت راحت‌ترم و افزونه خیلی خوبیه و دلم می‌خواد این نصب باشه ولی مشکلات داره.

آیا راه حلی دارید؟

سپاس از زحماتتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، DariushGreat گفته است :

سلام

برای سایت تازه‌ای که دارم می‌سازم از افزونه پارسی دیت بهره گرفتم ولی مشکلاتی دارم؛ از جمله این‌که ی و ک عربی رو نمی‌تونه تبدیل به پارسی کنه و شماره‌ها هم کماکان انگلیسی نمایش می‌ده (فونتم ایران سنس هست).

مشکل دیگه اینه که با کدهای جی‌کوئری bxslider تداخل داره و باعث می‌شه کار نکنن!

من ناچار شدم از جلالی که قدیمی هم هست بهره بگیرم اونم مشکلات بالا رو داره ولی با این تفاوت که تداخل با کد اسلایدرها تداخل نداره. من با همین پارسی دیت راحت‌ترم و افزونه خیلی خوبیه و دلم می‌خواد این نصب باشه ولی مشکلات داره.

آیا راه حلی دارید؟

سپاس از زحماتتون

افزونه جلالی مشکلات زیادی داره و بزرگترین اون سنگین کردن سایت و استفاده زیاد از منابع هست.

افزونه پارسی خیلی خوب بهینه شده و سرعت خوبی داره ولی متاسفانه مشکلاتی داره که امیدوارم دوستان وردپرس پارسی دستی بهش بکشن و مشکلات رو حل کنن.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، 1tarah گفته است :

افزونه جلالی مشکلات زیادی داره و بزرگترین اون سنگین کردن سایت و استفاده زیاد از منابع هست.

افزونه پارسی خیلی خوب بهینه شده و سرعت خوبی داره ولی متاسفانه مشکلاتی داره که امیدوارم دوستان وردپرس پارسی دستی بهش بکشن و مشکلات رو حل کنن.

دقیقا درست می‌فرمایید

حتی اگر همین اکنون بتونم راه حلی برای تداخل کدهای bxslider با این پیدا کنم سریعا اونو پاک می‌کنم و همین پارسی‌دیت رو می‌گذارم روی سایت :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه تداخلی داره؟

من استفاده کردم و مشکلی نداشته!

تداخل ها رو بفرمایید تا بتونیم کمک کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در ۱۳۹۵/۳/۲۳ ه‍.ش. at 19:05، Morteza گفته است :

چه تداخلی داره؟

من استفاده کردم و مشکلی نداشته!

تداخل ها رو بفرمایید تا بتونیم کمک کنیم.

سلام

تداخل نخست و اصلیش اینه که bx-slider دیگه لود نمی‌شه!

تداخل دیگرش اینه که ي و ك عربی رو تبدیل به ی و ک پارسی نمی‌کنه

تداخل سوم هم اینه که شماره‌ها رو پارسی نمی‌کنه

 

ویرایش شده در توسط DariushGreat
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از افزونه این اسلایدر استفاده می کنید؟

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در ۱۳۹۵/۴/۲۵ ه‍.ش. at 22:28، Morteza گفته است :

شما از افزونه این اسلایدر استفاده می کنید؟

 

سلام

نه، کد رو درون قالبم نوشتم.

ضمن این‌که هنگام فعال کردن افزونه سایت به هم می‌ریزه و دایرکتش قرینه می‌شه (چپ به راست)

ویرایش شده در توسط DariushGreat
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بررسی میکنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۱۹ ه‍.ش. at 13:28، DariushGreat گفته است :

سلام

تداخل نخست و اصلیش اینه که bx-slider دیگه لود نمی‌شه!

تداخل دیگرش اینه که ي و ك عربی رو تبدیل به ی و ک پارسی نمی‌کنه

تداخل سوم هم اینه که شماره‌ها رو پارسی نمی‌کنه

 

به این نکته توجه داشته باشید که بیشتر اسلایدرها با راست چین ( direction : rtl ) در پوسته مشکل دارن، بنابراین از بخش تنظیمات وردپرس پارسی تیک مربوط به "تغییر زبان سایت" رو غیر فعال کنید و پوسته رو دوباره بررسی کنید، اگه مشکل اسلایدر برطرف شد باید بدونید که مشکل از راست چین هست و بعدش کافیه لینک سایتتون رو بفرستید تا توضیح بدم چطور مشکل راست چین رو برطرف کنید.

در مورد تبدیل حروف عربی و شماره ها به پارسی، باید مطمئن بشید که گزینه های مربوطه رو در تنظیمات وردپرس پارسی به صورت فعال در آورده باشید. مثلا اگه تصمیم دارید تاریخ رو در پست ها به اعداد پارسی تبدیل کنید کافیه از بخش تنظیمات وردپرس پارسی ، تب "تبدیل" رو انتخاب کنید و گزینه "تاریخ ها" رو در حالت "فعال" قرار بدید و اگه تصمیم دارید حروفتون عربی به پارسی بشه پایینتر از اون بخش "تصحیح حروف عربی" رو هم فعال کنید. به این ترتیب  باید تاریخ پست ها از میلادی به پارسی تبدیل و حروف عربی هم به پارسی تصحیح شده باشن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۳۰ ه‍.ش. at 16:14، Morteza گفته است :

من بررسی میکنم

درست شد

دلیل تداخل تنها یک چیز بود! من از افزونه WP User Frontend بهره می گیرم که با توجه به افزودن jQuery دستی به سایت، دچار تداخل شده بود و باعث می شد افزونه های دیگه هم درست کار نکنن. jQuery دستی قالب رو غیرفعال کردم تا تنها از jQuery خود افزونه WPUF بهره گرفته بشه. هم اکنون درسته و بدون مشکل کار می کنه.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۴/۳۰ ه‍.ش. at 16:14، Morteza گفته است :

من بررسی میکنم

درست شد

دلیل تداخل تنها یک چیز بود! من از افزونه WP User Frontend بهره می گیرم که با توجه به افزودن jQuery دستی به سایت، دچار تداخل شده بود و باعث می شد افزونه های دیگه هم درست کار نکنن. jQuery دستی قالب رو غیرفعال کردم تا تنها از jQuery خود افزونه WPUF بهره گرفته بشه. هم اکنون درسته و بدون مشکل کار می کنه.

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت بخیر
      دوستان من چهار ماه پیش افزونه parsi Date رو نصب کردم و گزینه «تبدیل خودکار حروف «ي» و «ك» عربی به «ی» و «ک»  رو زدم و همه حروف عربی که توی url مطالب قدیمی بوده رو به فارسی تبدیل کرده و توی گوگل ارور 404 داده و بعد از ایندکس حذف شدن!! صفحات زیادی که رتبه اول رو توی نتایج گوگل داشته از بین رفتن
      کلی بازدید سایت کم شده و برنامه نویس این افزونه به اینجاش فکر نکرده که بعداز تبدیل این حروف یه کاری کنی که ریدایرکتی چیزی بعد از تغییر صورت بگیره که ارور 404 داده نشهو
       
      خواهشا یه نفر یه کدی چیزی بده که بشه حرف «ي» و با «ی» تفاوت قائل نشه و صفحات قدیمی که توی گوگل ایندکس شده از دست نرن
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );  
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان من یه سری کد نوشتم که توی یه گالری تصاویر استفاده میشه. متاسفانه برای هر تصویر باید این کدها تکرار بشه و خوب توی داینامیک کردن با وردپرس قطعا به مشکل میخورم. می خواستم بدونم راهی وجود داره که من این کدهای جی کوئری رو طوری بنویسم که با اضافه کردن هر توصویر کدهای جی کوئری رو اتوماتیک اضافه کنه؟
      ممنون.
      کدهای html:
      <table id="gallery"> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt="" id="img1"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt="" id="img2"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt="" id="img3"> </div> </td> </tr> <tr> <td> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt="" id="img4"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt="" id="img5"> </div> </td> <td> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt="" id="img6"> </div> </td> </tr> </table> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <img src="" alt=""> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> کدهای css:
      .image:hover { cursor: pointer; } .image img { border: 2px solid #333; border-radius: 5px; } .image:hover img { transform: scale(0.98); } #bigimage { height: 100vh; width: 100%; background-color: rgba(0,0,0,.8); position: fixed; top: 0; left: 0; display: none; } #bigimage img { position: absolute; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%,-50%); border-radius: 5px; } #bigimage #close { height: 40px; width: 45px; position: sticky; top: 30px; right: 40px; background: transparent url('../images/cancel.png') no-repeat center center /contain; background-size: 24px; } #bigimage #close:hover { cursor: pointer; } #next { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_right.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; right: 5px; transform: translateY(-50%); } #next:hover { cursor: pointer; } #prev { height: 100px; width: 30px; background: transparent url('../images/arrow_left.png') no-repeat center center /contain; background-size: 32px; line-height: 100px; position: absolute; top: 50%; left: 5px; transform: translateY(-50%); } #prev:hover { cursor: pointer; کدهای جی کوئری:
      $(document).ready(function() { flag=0; $("#img1").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; }); $("#img2").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; }); $("#img3").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; }); $("#img4").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; }); $("#img5").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; }); $("#img6").click(function() { $("#bigimage").fadeIn(); $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; }); $("#close").click(function() { $("#bigimage").fadeOut(); }); $("#next").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=2; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=3; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=4; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=5; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=6; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=1; } }); $("#prev").click(function() { if (flag==1) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img6.jpg'); flag=6; } else if (flag==2) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img1.jpg'); flag=1; } else if (flag==3) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img2.jpg'); flag=2; } else if (flag==4) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img3.jpg'); flag=3; } else if (flag==5) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img4.jpg'); flag=4; } else if (flag==6) { $("#bigimage img").attr('src', 'images/img5.jpg'); flag=5; } }); });  

    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.